עבור לתוכן

קומפיוקייס חם? לא לא.. - המדריך למקרר המתחיל :P [&#1

Featured Replies

פורסם

פששש איזה מדריך...

נשמע חבל"ז. :)

אני אחכה לתמונות ואז אחליט איזה מהפרטים אני אאמץ למארז שלי.

פורסם
  • מחבר

יופי, אני שמח שאתם מרוצים.

בקשר לסרטוט עם הרשת וזה, חכה לתמונות ככה יהיה הכי טוב.

ממ מתאים לי סטיקי.. חח

פורסם

מדריך מעולה!!! עזר לי קצת לעשות סירקולציה טובה יותר.

כמו כמה אנשים לא הבנתי את העניין עם הרשת מחכה לתמנות :xyxthumbs:

רק בעיה אחת... הלוח עלה ב2 מעלות אבל אני מאשים את הקיץ ואת הOC הגבוהה...-->A64 3200+ ב2.7 מתח 1.6 :angryfire: חם לו....

בקיצור אחי כל הכבוד!!!!!!!!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

10X, אני מת כבר לשים תמונות.

ממש בקרוב, אני מקווה.

פורסם

לא קראתי את כל המדריך, רק את הקטע מסביב לתמונה, ויש לי הערה לגבי החלק הזה:

המטרה בקירור היא לספק לאיזורים החמים אוויר קר. האיזורים הכי חמים הם הHD, המעבד והכ. מסך, לכן לאיזורים אלה רצוי להכניס אוויר, ולהוציא אותו מהאזורים העליונים של המארז, בדלת ובגג.

הסידור המומלץ הוא שבאזור של המעבד והכ. מסך המאורר יכניס אוויר- מאחורה או מהדלת, ולא יוציא, כי הקירור של הרכיבים האלה שואב אוויר, ורצוי שלא יווצר לחץ נמוך בקרבתם.

השאר נראה בסדר :)

פורסם
  • מחבר

לא קראתי את כל המדריך, רק את הקטע מסביב לתמונה, ויש לי הערה לגבי החלק הזה:

המטרה בקירור היא לספק לאיזורים החמים אוויר קר. האיזורים הכי חמים הם הHD, המעבד והכ. מסך, לכן לאיזורים אלה רצוי להכניס אוויר, ולהוציא אותו מהאזורים העליונים של המארז, בדלת ובגג.

נכון, מה הבעיה? מקדמה יש מאוורר שמכניס אויר על גבי הHD, משם עובר לכרטיס מסך ועולה אל המעבד. ואז החוצה.

הסידור המומלץ הוא שבאזור של המעבד והכ. מסך המאורר יכניס אוויר- מאחורה או מהדלת, ולא יוציא, כי הקירור של הרכיבים האלה שואב אוויר, ורצוי שלא יווצר לחץ נמוך בקרבתם.

גם נכון, וזה בדיוק מה שיש במדריך וגם בציור, יש כניסה אקטיבית או פאסיבית [תלוי כמה מאווררים יש לך] של אויר מול הכרטיס מסך, יש כניסה פאסיבית מחורי הPCI הלא משומשים, וכניסה אויר מקדמת המארז ממאוורר ה80MM שהצבתי שם, היציאה היחידה שקרובה עליו היא למעלה בערך בגובה המעבד.

השאר נראה בסדר :)

פורסם

דבר ראשון אני מבקש שתכתוב את התגובה מחוץ לציטוט... זה קצת לא נוח לקרוא את זה ככה... תודה.

נכון, מה הבעיה? מקדמה יש מאוורר שמכניס אויר על גבי הHD, משם עובר לכרטיס מסך ועולה אל המעבד. ואז החוצה.

אחרי שהאוויר עובר את כל המארז הוא מגיע חם מידי אל המעבד, ובקושי אל כרטיס המסך, שנמצא מתחת למסלול של האוויר אל המאורר האחורי... זה לא מספיק :nixweiss:

גם נכון, וזה בדיוק מה שיש במדריך וגם בציור, יש כניסה אקטיבית או פאסיבית [תלוי כמה מאווררים יש לך] של אויר מול הכרטיס מסך, יש כניסה פאסיבית מחורי הPCI הלא משומשים, וכניסה אויר מקדמת המארז ממאוורר ה80MM שהצבתי שם, היציאה היחידה שקרובה עליו היא למעלה בערך בגובה המעבד.

כניסה מהPCI? האוויר שנכנס משם כל כך דל שהוא לא משפיע על שום דבר.

אתה לא יוצר לחץ נמוך מספיק כדי שאוויר שנכנס בצורה פאסיבית יתרום לקירור... הזרימה שלו פשוט חלשה מידי. בלחץ גבוה היציאה של האוויר הייה יכולה להיות אפקטיבית יותר כי כל הזמן הייתה אספקה של אוויר קר, אבל בלחץ נמוך האוויר נכנס, מתחמם, מגיע לרכיב ולא עושה שום דבר, ואז יוצא :nixweiss:

שוב לא יעיל מספיק כדי לגרום לשינוי...

פורסם
  • מחבר

אין לי תמונות, אבל בתמונות יש תצלום של נייר טואלט שנדבק לחורי כניסה הפסיביים מה שמוכיח שאיבה של אויר, שלא לדבר על זה שאתה ממש מרגיש אויר קר.

2. אם יש לך מאוורר 80 מ"מ מספיק מהיר זה ועוד איך מגיע אל הכרטיס מסך ביחד עם הכניסה הפאסיבית שמהצד מולו..

3. חמודי, שיפור של 10 מעלות במעבד, אני חושב שזה מדבר בשם עצמו.

פורסם
  • מחבר

מעודכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים