עבור לתוכן

כמה זמן מחזיקות סוללות של עכבר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה

פורסם

יש לי שני עכברים בבית

עכבר אלחוטי של לוגיטק כבר חודשים וחצי ואני עדיין לא החלפתי סוללות

ועוד אחד דוד שלי אמליף אליו של החברה TRUST עם מטען אז אני לא צריל לדאוג כי אני יכול להטעין כל פעם שאני רוצה והטענה מלאה לוקחת 2 שעות וזה פספיר לשבוע וקצת אבל אני שם את זה בהטענה כל לילה אז בחחים לא ניתקתי שהעכבר לא עבד ויש לי אותו 5 חודשים

פורסם

אם זה עוזר, יש לי את האופטי אלחוטי של לוג'יטק, וסוללות 1800Mah, ואני בד"כ מחליף לו אותם אחת לשבועיים.. אבל צריך להתחשב בעובדה שהוא בשימוש גדול מאוד.

פורסם

אם זה עוזר, יש לי את האופטי אלחוטי של לוג'יטק, וסוללות 1800Mah, ואני בד"כ מחליף לו אותם אחת לשבועיים.. אבל צריך להתחשב בעובדה שהוא בשימוש גדול מאוד.

אצלי יש מגוון אלחוטיים בבית, אני יכול להגיד לך שהטראקבול למשל עכשיו התאזן על החלפה כל מספר חודשים גדול לאחר שבהחתלה זלל יותר, נגיד כעת זה פעם בארבעה חודשים ויותר, דבר שבהחלט אינו מפריע... האלחוטי אופטי של מייקרוסופט למשל זולל יותר ויגור אותן תוך חודש חודשייפם למרות טכנולוגיות שונות לשמירת חיי סוללה... דווקא אלחוטיים ישנים מאד כאלה שאפילו עוד באו עם כדוריציבים הרבה פחות וינועו בים החלפה כל חודש להחלפה כל חצי שנה...

פורסם

הכי טוב זה תקנה עכבר אלחוטי עם מטען אין יותר טוב מיזה אתה לא צריך לפחד שיגמרו לך הסוללות

פורסם
  • מחבר

אני חסיד גדול של לוגיטק (מעולם לא התקלקל לי עכבר שלהם גם הרבה אחרי שנמחק הלוגו מרוב שימוש ) והאלחוטי הנטען מרשים אבל אם הכבל עולה כמעת 300 שקל אלחוטי נטען יעלה 500 שקל יש גבול לכל תעלול והא עדין לא נמכר בארץ תקנו אותי אם אני תועה

FIRE 15 איזה דגם לוגיטק יש לך?

פורסם

אצלי יש מגוון אלחוטיים בבית, אני יכול להגיד לך שהטראקבול למשל עכשיו התאזן על החלפה כל מספר חודשים גדול לאחר שבהחתלה זלל יותר, נגיד כעת זה פעם בארבעה חודשים ויותר, דבר שבהחלט אינו מפריע... האלחוטי אופטי של מייקרוסופט למשל זולל יותר ויגור אותן תוך חודש חודשייפם למרות טכנולוגיות שונות לשמירת חיי סוללה... דווקא אלחוטיים ישנים מאד כאלה שאפילו עוד באו עם כדוריציבים הרבה פחות וינועו בים החלפה כל חודש להחלפה כל חצי שנה...

אבל דווקא טראק בול, שממילא לא זז, אפשר לחבר אותו עם חוט, חסכון בכסף בעיקר, ואח"כ גם הוא לא רועד כמו חלק מהאלחוטים שאני מכיר.

פורסם

ופה אתה טועה ידידי,

הרי כל היתרון באלחוטיות הוא החופש מחוט, החופש במרחק עבודה, החופש במשטח העבודה.

ועכבר אלחוטי מבטל את הרעיון הנ"ל, היר שבכדי לעבוד עם עכבר אתם מחוייבים למשטח קשיח, כלומר גם אם הוא אלחוטי לא תוכלו להעביר שירים מרחוק תוך כדי שאתם מחליפים בגדים בבוקר..

ואילו עם טראק בול אתם חופשיים מכל תלות מלבד מרחק הקליטה והחובה לתפוס את העכבר ביד.

אני המון פעמים תוך כדי צפייה בסרט DVD וצריך לשלוט במשהו כאשר אני במיטה יודע שהטראקבול מאפשר לי זאת ועכבר פשוט לא.

..

נ.ב הרבה מצבים שהתאפשרו לי בזכות טכנולוגיית האל-חוט וכדור העקיבה.

פורסם

ופה אתה טועה ידידי,

הרי כל היתרון באלחוטיות הוא החופש מחוט, החופש במרחק עבודה, החופש במשטח העבודה.

ועכבר אלחוטי מבטל את הרעיון הנ"ל, היר שבכדי לעבוד עם עכבר אתם מחוייבים למשטח קשיח, כלומר גם אם הוא אלחוטי לא תוכלו להעביר שירים מרחוק תוך כדי שאתם מחליפים בגדים בבוקר..

ואילו עם טראק בול אתם חופשיים מכל תלות מלבד מרחק הקליטה והחובה לתפוס את העכבר ביד.

אני המון פעמים תוך כדי צפייה בסרט DVD וצריך לשלוט במשהו כאשר אני במיטה יודע שהטראקבול מאפשר לי זאת ועכבר פשוט לא.

..

נ.ב הרבה מצבים שהתאפשרו לי בזכות טכנולוגיית האל-חוט וכדור העקיבה.

קשה לי להוסיף עוד מילים, עוד אוהב טראקבולים וסצדק, אתם יכולים לרדת על העכבר כמה שאתם רוצים להשאר בעמדה של "לא נוח" וכ"ו, אבל אתם יודעים שאחרי שבועיים של התרגלות אין עכבר אחר, פשוט אין !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים