עבור לתוכן

אפשר לעלות יותר FSB בלוח הAlbatron שלי?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש כיום בלוח של Albatron דגם PX865PEC PRO 2.0 עם אובר קלוק והגעתי לבאס של 255 ואני שם לב שכשאני רוצה להמשיך מ255 בביוס אני פשוט לא יכול... כאילו זה המקס' (טוב זה באמת המקס')

השאלה שלי היא אם אפשר לעלות יותר מ255 FSB בלוח הזה? כי אני רוצה לנצל את היכולת של המעבד שלי עוד יותר... או שיש אפשרות אחרת של להעלות מכפלה של באס בלוח הזה?

המעבד שאני משתמש בו הוא של אינטל,P4 2.66HT וכרגע הוא עומד על 3.315 MHZ

תודה מראש

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אץה בטוח שאין יותר מ255..??

צריך להיות לפחות עד 300+-...

ואתה מתכוון שזה המקסימום שהמעבד יציב או שפשוט אין לך יותר מ255 בביוס....?

פורסם
  • מחבר

כן אני דיי בטוח... אם אני ירצה לעלות את הבאס מ200 ועד הסוף שלו אז אני פשוט יעצר ב255 ואז הספירה מתחילה שוב מ200... זה דיי מוזר כי בלוח אחר הייתה לי אפשרות לעלות יותר מ255 אפילו שהלוח בכלל לא יכל לעמוד בדרישות כאלה

המעבד יציב מאוד, אני רוצה להוציא ממנו יותר מ255

***עריכה***

התכוונתי לבאס ולא לFSB טעיתי

פורסם

ניסית להוריד דרייבר חדש? לשלוח אימייל ל-Albatron?

פורסם

יכול להיות שהבעיה נובעת מהביוס? אולי יש לך גרסה קצת דפוקה?נסה לבדוק באתר שלהם ותראה מה הם כותבים על הגרסאות השונות.

פורסם
  • מחבר

ניסית להוריד דרייבר חדש? לשלוח אימייל ל-Albatron?

דרייבר?? אתה מתכוון לעדכון ביוס...?

שלחתי להם כבר כמה מיילים אבל אף פעם לא עונים לי משם :P

יכול להיות שהבעיה נובעת מהביוס? אולי יש לך גרסה קצת דפוקה?נסה לבדוק באתר שלהם ותראה מה הם כותבים על הגרסאות השונות.

לא ניראה לי כי רק עדכנתי אותו לאחרונה...

הם לא כותבים שם משהו שקשור לאובר קלוק

פורסם

הוא נתקע ככה גם לפני העידכון של הביוס?

פורסם
  • מחבר

כן... הייתי בטוח שהעדכון של הביוס יעזור למצב אבל עכשיו אני רואה שלא

רגע רגע... רק בשביל ליראות שאני לא טועה, אלה העדכונים באתר שלהם

http://www.albatron.com.tw/english/service/bios_search.asp?keywords=PX865PEC&=SEARCH

אני אמור להתקין את כולם או שהאחרון מכיל את כולם כבר? כי בלוח אם שלי מופיע עדכון ביוס לתאריך 21/2/06

פורסם

דרייבר ללוח אם זה בעברית ביוס

(להבדיל מדרייבר לצ'יפסט שיש למשל לערכות של nvidia)

פורסם
  • מחבר

תקרא מה שרשמתי עכשיו בהודעה הקודמת שלי... עדכנתי את הנושא שניה לפני שהגבת (ידעתי שזה יקרה)

פורסם

לי יש 865PE PRO V2.0 גם של אלבאטרון ואפשר יותר מ255.

פורסם
  • מחבר

רציני?!?! :o אז למה אצלי הבעיה הזאת... שינית משהו מסוים? אולי לנסות לשחזר הגדרות יצרן ולבדוק את המגבלה הזאת שוב?

אתה בטח שיש לך את אותו הלוח בדיוק? כי יש להם כמה דגמים שהם באים עם אותו שם רק שהלוח לא ניראה אותו דבר פיזית (או שככה זה בארץ רק)

אצלי הדימים בלוח הם בצבע כתום וירוק, וההיטסינק הוא בצבע כסף ומצד שמאל של הדימים כתוב הדגם של הלוח, גם אצלך זה ככה?

דרך אגב עכשיו שמתי לב והעדכונים של הCPU שרשומים באתר שלהם זה לא לגסאת ה2.0 שיש לי אלא לגרסא הרגילה שלהם

**עריכה**

אני מסתכל על הקופסא שבאה עם הלוח ואני שם לב שכתוב ככה

with FSB1000+ MHZ Mainrboard

ואני עומד כרגע על 1000 + באמת כמו שכתוב, אבל הפלוס הוא לא כזה גדול... אני עומד על 1019 FSB

פורסם

באחרון יש את הקודמים גם

וכנראה הבעיה היא שהתקנת ביוס שהוא של לוח אחר

פורסם
  • מחבר

^^

שוב אתה מגיב שניה אחרי! :smile1:

לא יכול להיות, כי לפני שבכלל הורדתי את העדכון בדקתי שאני מתקין את ה2.0 ולא את הגרסא הרגילה

פורסם

אז אולי הלוח שלך פגום

תנסה לעשות איפוס ביוס ואז להתקין ביוס חדש ושוב לעשות איפוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים