עבור לתוכן

כמה שאלות בוערות

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות מחשב חדש ולמרות שאני דיי סגור על מה שאני רוצה לקנות עדיין יש לי כמה ספקולציות כי אני לא הכי בטוח בכמה דברים:

1. אני סגור על זה שאני רוצה AMD X2 והשאלה זה האם לקחת פשוט את ה 3800 או ללכת על ה4000 כי ממילא אני מתכוון לקנות גוף קרור טוב ולעשות אוברקלוק

וההבדל היחיד ביניהם זה שלכל ליבה יש באחד 512KB ובשני 1024KB אז מה שאני שואל זה עד כמה זה באמת משפיע על הביצועים?

2. מבחינת זכרון אני מתכנן לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אבל עכשיו עם כל העניין של AM2 האם שווה לחכות עוד ולזרוק על זה עוד כסף או שהשינוי שזה ייתן לא כל כך

משמעותי?

3. מבחינת כרטיס מסך במקום לזרוק עכשיו הרבה כסף על אחד עצבני אני מתכנן לקנות את ה 7800GT ועוד איזה שנה לקנות עוד אחד כזה (או דומה לו) ולשים בסליי,

הדאגה היחידה שלי בנושא זה האם הכרטיסים שעכשיו כבר יוצאים ייתמכו ב DIRECTX10 שיצא העם ויסטה או שזה רק כשיצאו הצהרות בעניין ?

4. אני רוצה לחסוך כמה שאפשר ועם השינויים שאני רוצה לעשות במארז עצמו אני מעדיף להשאיר את הקיים ולהתקין הכל לתוכו. השאלה פה זה האם הלוחות החדשים

מתאימים למארזים של לפני כשנה-שנתיים או שצריך לבדוק את העניין ספציפית?

5. יש לי ספק של 400 (אם אני לא טועה) ראיתי שהרבה חבר'ה מקדישים לספק הרבה תשומת לב וקונים איזה אחד מפוצץ עם 500 ואולי אפילו יותר.

צריך באמת כזה דבר או ש 400 יספיק למחשב ממוצע?

פורסם

2, 3 - כדאי לחכות... אבל זה תלוי...

כמה נראה לך אתה תוכל להשקיע במפרט?

האם זה דחוף לך? בכלל מה המפרט שלך עכשיו?

2GB זיכרון זה יהיה אחלה, אבל תחכה ואל תמהר עם זה , כמו שאני עשיתי (ואני מצטער על כל רגע)....

לפי דעתי נגיד ואתה חייב לקנות כרטיס חדש, ה7900GT יהיה יותר מומלץ וטוב מה7800GT

4. רוב הלוחות מתאימים... כמובן שאני מקווה שאין לך MICRO משו (לא זוכר איך קוראים לזה, מארז קטן כזה...)

5. הכל תלוי...

הנה זה כל מה שאני יכול לעזור...

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

1.הייתי מחכה כמה שבועות ל Conroe של Intel. מראה ביצועים טובים יותר בכל דבר אפשרי.

2.קח 2 סטיקים DDR2 של 1G

3.קודם כל, הכרטיס שציינת כבר מזמן לא משתלם. ב-2000 שח יש את X1800XT 512M שהרבה יותר חזק ממנו.

הרעיון של הוספת כרטיס נוסף בעתיד הוא גרוע, כי בעתיד הכרטיס יחשב כחלש יחסית ולא יתן לך מספיק ביצועים נוספים.

אני מציע לך לקחת עכשיו משהו כמו X1800XT 512M ובעתיד לשדרג לכרטיס אחר.

4. איזה מארז יש לך? לרוב לא מומלץ להשאיר את המארז הקודם, במיוחד שלא תחסוך מי יודע מה מזה.

5.איזה ספק יש לך בדיוק? אם יש לך ספק ג'נרי, שכח מזה - אתה חייב ספק טוב שיחזיק מערכת כבדה כזאת, ולא חייב מעל 400W.

אהה, והכי חשוב.

מה התקציב שלך למחשב חדש?

פורסם

1. אני מסכים עם 3DGod, בתקציב כזה לחכות לקונרו זה הצעד הכי חכם

שים לב שאין כזה X2 4000.

2. 2x 1GB זאת השקעה טובה. אם אכן תחליט ללכת על A64 X2, היתרון היחיד של ה-AM2 זה היתרון בשדרוגיות.

3. SLI לא ישתלם לך. את הכסף שהיית מוציא עכשיו (או אח"כ לצורך העניין) על ספק שיחזיק מערך כזה, היית יכול לשים על כרטיס מסך חזק יותר

4. כל עוד הוא מתאים לתקן (ATX, Micro ATX תלוי בלוח אם שתקנה)

5. אני אניח שהספק שלך ג'נרי, ספק 350W איכותי מחברה ממותגת יעשה את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים