עבור לתוכן

מקדח כוס על מנת לקדוח חור בחלק העליון של המארז

Featured Replies

פורסם

אנשים!

עכשיו חזרתי מסיבוב בחנויות עשה זאת בעצמך ומקדח כוס עולה 170 שקל (הכי זול)!!!!!

אני מעוניין לקדוח חור בחלק העליון של המארז ואין לי גם דרמל ומסור חשמלי אז חשבתי אוליי פשוט לקדוח כמה חורים גדולים במרכז המעגל של הסקיצה ואלה יהיו החורי ניקוז...

מה דעתכם?

פורסם

אם אין לך אפשרות אחרת אז זה בסדר גמור.. תקדח באופן מדוייק ותעשה חורים עם מקדח 10 מ"מ פלוס מינוס..

אתה גם יכול לקדוח חור התחלה ולחתוך ריבוע (7X7ס"מ, שיהיה יותר קטן מהמאוורר) או לנסות לעשות עיגול בעזרת מספרי פח ולשייף בעזרת שופין את הבליטות הקטנות. (ובנוסף שזה יהיה אסטתי אתה יכול לקנות גריל למאורר..)

פורסם
  • מחבר

אם אין לך אפשרות אחרת אז זה בסדר גמור.. תקדח באופן מדוייק ותעשה חורים עם מקדח 10 מ"מ פלוס מינוס..

אתה גם יכול לקדוח חור התחלה ולחתוך ריבוע (7X7ס"מ, שיהיה יותר קטן מהמאוורר) או לנסות לעשות עיגול בעזרת מספרי פח ולשייף בעזרת שופין את הבליטות הקטנות. (ובנוסף שזה יהיה אסטתי אתה יכול לקנות גריל למאורר..)

תודה!

אני חושב שאני פשוט אקדח כמה חורים סימטריים עם מקדח 9מ"מ כמו שיש ברוב המארזים מאחור...

פורסם

אתה יכול לעשות חור עם המון קדיחות במעגל ושיוף חזק, יוכל לצאת לך אפילו יותר טוב מדרמל...

ומחירים של מקדחי כוס באמת יקרים, מצדיק אותך! :hat:

פורסם

170 שקל למקדח כוס? אללי מה זה??

זה מקדח למתכת או לעץ\פלסטיק?

פורסם
  • מחבר

170 שקל למקדח כוס? אללי מה זה??

זה מקדח למתכת או לעץ\פלסטיק?

מקדח למתכת (פח\אלומיניום)

פורסם

אם אתה לא מבצע הרבה קדיחות בפח עבה ומתכת , תספיק לך ערכה של 5 כוסות קידוח שעולה בערך 60 שקלים שמיועדת רק לפח דק ועץ.

כאשר אתה קודח בפח אז רצוי להזליף קצת מים מהצד, שלא יתחמם יותר מידי.

אתה יכול לקנות אותה ב- ACE והום סנטר. (הכוסות קידוח בצבע שחור..)

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מבצע הרבה קדיחות בפח עבה ומתכת , תספיק לך ערכה של 5 כוסות קידוח שעולה בערך 60 שקלים שמיועדת רק לפח דק ועץ.

כאשר אתה קודח בפח אז רצוי להזליף קצת מים מהצד, שלא יתחמם יותר מידי.

אתה יכול לקנות אותה ב- ACE והום סנטר. (הכוסות קידוח בצבע שחור..)

אתה בטוח שזה מתאים גם לפח דק?

ראיתי כוסות כאלה ואמרו לי שזה מתאים רק לעץ...

פורסם

בדוק.

אתה רק צריך לקדוח לאט ולקרר עם מים.

פורסם
  • מחבר

בדוק.

אתה רק צריך לקדוח לאט ולקרר עם מים.

סבבה...תודה..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים