עבור לתוכן

נשרף לי המאוורר שבתוך הספק... :-\

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו...

מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...]

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, חיפשתי פה בפורום ומצאתי הודעה של מישהו עם בעיה כמו שלי, והוא החליף את המאוורר שבתוך הספק... השאלה היא - איך בדיוק אני אמורה לחבר את החוטי חשמל? :s05:

ואיפה אני יכולה לקנות מאוורר מתאים? (באיזור תל אביב - עזריאלי\אוניברסיטה)

תודה..

פאק הוא רותח :-\

פורסם

לא מקפיצים בפורום הזה...

תקח את זה לתשומת ליבך.

פורסם

המאורר של הספק מחובר באמצעות 2 חוטים.

אדום שנותן 12V ושחור שהוא הGND.

פשוט מאוד להחליף את המאורר של הספק. וחובה לשים מאורר חדש בהקדם האפשרי ולא לעבוד עם קירור פסיבי. הספק שלך לא יוצר לעבוד בתנאים של קירור פסיבי ועם החום במיוחד בשרב שפוקד את מדינת ישראל הספק לא יחזיק המון זמן.

קודם כל צריך להביא מאורר חדש.

אם יש לך ספק ישן את יכולה לפתוח אותו ופשוט להוציא לו את המאורר.

אם אין. פשוט הולכים לחנות הקרובה וקונים מאורר 80 מ'מ.

פותחים את המארז של הספק. מוצאים את 4 הברגים שתופסים את המאורר. ופשוט מחברים את השחור עם שחור ואדום עם אדום (יש ספקים שהחיבור של האדום והשחור נעשה על ידי הלחמה לPCB של הספק. ויש שבאים עם 2PIn שניכנס לPCB.)

פשוט לחתוך באמצע של הכבל השחור והאדום. לחשוף חוט. לחבר שחור עם שחור ואדום עם אדום.. את החלק החשוף לכסות עם דבק חם או איזולרבנד. ולהחזיר הכל למקום.

מדריך עם תמונות שלב שלב להחלפה.

פורסם

יש חנויות באזור שדרות הר ציון שמוכרות מאווררים פשוטים אם את רוצה משהו יותר רציני אז רק באחת מחנויות המחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים