פורסם 2006 ביוני 619 שנים תוכנה שאיתה עושים אוברקלוק.לאנשים עם לוח של אינטל אין את האפשרות לעשות אוברקלוק(יש כאלה שכן אבל רק עד 4% ניראה לי)אז בשביל זה יש תוכנה שעושה אוברקלוק
פורסם 2006 ביוני 619 שנים משום מה האתר לא עולה לי עכשיו של קלוק גן אבל הלוח נמצא בטבלה הזאת של הלוחות שהוא תומך עם זכור לי לנכון
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לפי מה שראיתי הקירור שיש לך עכשיו כל כך מאובק שאין לך שם זרימה לחריצים של הסינקתנקה אותו ותנסה עם התוכנה לעשות אוברקלוקהייתי ממליץ להוריד את הזיכרון הישן שיש לך וליראות עם אפשר להגיע ביכלל למה הישן יכול להגביל אותך כי הוא 266 מגהרץ עם זכור לי לנכון
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר איך לנקות את המאורר בלי לפגוע במשהו?..זה הזיכרון שלי:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 719 שנים יש מדריך לשימון מאווררים באתר....והוא התכוון לגוף קירור עצמותביא פאן של אמא ותשים אותו על קור!!!! ואז תעשה רוח למחשב, מאוד מומלץ לעשות את זה במירפסת או בגינה אחרת החדר שלך יתמלא באבק..
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אה אוקיי...תודה לכל העוזרים אני יעשה את האוברקלוק בעזרת BT לאחר שאני ינקה את כל הפנים של המחשב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.