פורסם 2006 ביוני 519 שנים תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה.עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך?והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה?אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה?איפה יהיו כרטיסי ההרחבה?מי ייצר את הכרטיסים האלה?והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati?בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים לקנות נכון להיות מערכת מבוססת AM2 זה בזבוז כסף.נכון להיום אם יש לך זמן אז עדיף לחכות לקונרו.הכרטיסי הרחבה יבואו לסוקטים מיוחדים, ונכון להיום זה הכל רק בתכנון.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר תודה רבה על התשובה אבל המאמר נכתב תחלית 2007.כאילו מה הקטע אז אם אני יקנה לוח אם עכשיו אז הוא בעצם לא יתאים?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר אז רגע לא שווה בעצם להשקיע במערכת am2?ומתי כל העסק הזה בכלל ייצא?מה כדאי אז לקנות?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים AM2 זה לא מי יודע מה שיפורבמקור זה היה אמור להיות גם המזעור ל-65 ננו מטר, אבל זה נדחהאז מה-AM2 נשאר רק ה-DDR2וכמו שרואים, הרבה זה לא מוסיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.