עבור לתוכן

חמישה רמקולים למחשב...מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!

פורסם

למשחקים?

פורסם
  • מחבר

מוזיקה בעיקר ומשחקים בהחלט :)

פורסם

לי יש את ה לוג'יטק והם מעולים פיצוצים יריות אחלה באס שלא לדבר על מוסיקה,סט איכותי יש לי חדר 40 מ"ר ו אני לא עובר את החצי של העוצמה מאוד חזקים, ניתן לתלות אותם על הקיר,במחיר שלהם הם מעולים החיסרון היחידי שאין שלט.

פורסם

אם זה למוזיקה אז עדיף 2.1 ויש לך את אלה

ENCOUNTER 2.1 JBL ב 700 ש"ח

אבל אם אתה חייב 5.1 אז יש לך את אלה:

151I Altec Lansing ב 504 ש"ח

או את X530 Logitech ב-550 ש"ח

או את ה-INSPIRE T6060 Creative כפי שאמרתה ב-677 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אם זה למוזיקה אז עדיף 2.1 ויש לך את אלה

ENCOUNTER 2.1 JBL ב 700 ש"ח

אבל אם אתה חייב 5.1 אז יש לך את אלה:

151I Altec Lansing ב 504 ש"ח

או את X530 Logitech ב-550 ש"ח

או את ה-INSPIRE T6060 Creative כפי שאמרתה ב-677 ש"ח

ועל מה אתה ממליץ יותר? על ה-X530 או על T6060??

אני מדבר בעיקר מוזיקה..נגיד 80 אחוז מוזיקה ו-20 אחוז משחקים.

בבקשה תענו..!

פורסם

כפי שאמרתי אם זה למוזיקה אז 2.1!!!!

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי אם זה למוזיקה אז 2.1!!!!

למה? אם תוכל לפרט מה ההבדל ולמה לא חמישה רמקולים וסאב...כמו ה-X530

פורסם

מממ ככה ה2.1 במחיר הזה אתה תראה דברים הרבה יותר איכותיים מאשר 5.1 כדי לקנות 5.1 טובות ולא מצוינות צריך בסביבות ה1000 ש"ח

ושירים שומעים הרבה יותר טוב דרך ה2.1 כי ככה השירים בנויים (הרוב לא כולם אבל 95%) רוב השירים הם בסטריאו אז 5.1 לא מתאימים לזה (יש כאלה שכן אבל הם לא יהיו באותו איכות כמו 2.1 באותו מחיר)

פורסם
  • מחבר

מממ ככה ה2.1 במחיר הזה אתה תראה דברים הרבה יותר איכותיים מאשר 5.1 כדי לקנות 5.1 טובות ולא מצוינות צריך בסביבות ה1000 ש"ח

ושירים שומעים הרבה יותר טוב דרך ה2.1 כי ככה השירים בנויים (הרוב לא כולם אבל 95%) רוב השירים הם בסטריאו אז 5.1 לא מתאימים לזה (יש כאלה שכן אבל הם לא יהיו באותו איכות כמו 2.1 באותו מחיר)

ואי אפשר להגדיר בעצם שבמוזיקה הוא ישתמש רק בשניים ולא בכל החמש? כאילו...אם בהגדרות של הרמקולים או אם צריך כרטיס קול של 5.1 שבו אפשר להגדיר את זה?

ומה קורה אם אני מנתק 3 רמקולים מהסאב ואז יהיו שניים וסאב?

אני פשוט לא יודע מה כדאי...

פורסם

כן אבל זה לא יהיה באותה רמה!!!

פורסם

בכרטיסי קול לא מובנים יש בדרך כלל אופציה לעשות מוסיקת סראונד,אבל גם אם אין לך אפשר בכרטיס מובנה לעשות ל 2.1. אני חושב שהיום עדיף 5.1 כי כחה תוכל גם להנות במשחקים וגם תוכל לשמוע מוסיקה 2.1 או בסראונד .

פורסם

אם כבר 2.1 אז כאלה שניתנים לתליה על הקיר או לפחות שמגיעים עם כבל ארוך... כי הרבה יותר נעים לאוזן לשמוע שהצליל מתפזר בחדר ולא מגיע ממול האוזניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים