עבור לתוכן

איזה באסה שנה הבאה פנימייה

Featured Replies

פורסם

איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי ..

טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה ....

יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם

הפנימייה שאני הולך להיות בא

(עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע

אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ...

אהה ואני עולה לכיתה ט'

פורסם

לא לעבור?

פורסם

לא לעבור?

בהחלט.

חוץ מבוייר, כל הפנימיות בארץ דפוקות.

תבקש לא ללכת.

פורסם

קצת הכללה, בהתחשב בזה שאני בספק שלמדת בכל הפנימיות בארץ...

ורוצה עצה?

אמרת שיש מבחנים בשביל להתקבל נכון?

אז פשוט תיכשל בכוונה, ואז לא תתקבל...

אישית לא הייתי עושה את זה (אבל ההורים שלי גם לא היו שולחים אותי)

אבל שיהיה

פורסם

איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי ..

טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה ....

יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם

הפנימייה שאני הולך להיות בא

(עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע

אהה ואני עולה לכיתה ט'

על איזה עתיד אתה מדבר?

מפנימייה אתה יכול לצאת או הומו או נורקומן.

פורסם

בולשיט.

פורסם

דווקא נראה לי דיי נחמד פנימייה. אתה תכיר שם חברים חדשים ותהיו כל הזמן ביחד וזה... נראה סבבה...

פורסם
  • מחבר

למה מה כל הפנימיות זה של עבריינים ?

כי בבית ספר אין לי עתיד ניראה לי בגרות אני לא יקבל למה קשה לי ללמוד בבית ספר לא שהחומר קשה לי אלה ללמוד אני אוהב פשוט לעשות בעיות וכאלה ולהכין שיעורים קשה לי אז מסגרת כמו פנימייה יהיה לי קל יותר

פורסם

אם כבר פנימיה ואם כבר בחיפה

לך לפנימיה הצבאית בראלי בחיפה

תצא גבר גבר ויהיו לך חברים טובים לכל החיים

ואפילו תצנח !

וגם הלימודים הם בריאלי, אחד מבתי הספר הנחשבים (טוב נו, לפחות פעם..)

(לא מנסיון, לא למדתי בפנימיה) (אבל כן למדתי בראלי)

פורסם

אתה לא חייב בגרות כדי להיות בבית ספר

מספיק שתיהיה לך התנהגות טובה וזהו

פורסם

למה מה כל הפנימיות זה של עבריינים ?

כי בבית ספר אין לי עתיד ניראה לי בגרות אני לא יקבל למה קשה לי ללמוד בבית ספר לא שהחומר קשה לי אלה ללמוד אני אוהב פשוט לעשות בעיות וכאלה ולהכין שיעורים קשה לי אז מסגרת כמו פנימייה יהיה לי קל יותר

דבר ראשון - סטיגמה

דבר שני

להכשל זה לא רעיון כל כך טוב כי לפעמים המבחנים האלה כל כך פשוטים וקלים שצריך להיות ממש מפגר לא לעבור אותם וגם אז יכולים לקבל אתכם לכיתה "טיפולית"

בקשר לבגרויות ... אל תדאג בתור אחד שלא ביקר הרבה בב"ס ולא ידע מה זה ש"ב יש לי בגרות מלאה , חוץ ממתמטיקה ולשון כל הבגרויות דיי קלות ואם יש לך קצת כוח רצון לשבת ללמוד ולעבור אותם זה לא יהיה בעיה , לשון צריך לשבת קצת עם סבלנות וללמוד את החרא הזה ומתמטיקה 3 יחידות זה ממש בדיחה בתוכנית הלימודים החדשה .

תחשוב על זה ככה , עדיף מוקדם ממאוחר ... היום גם ככה תעודת בגרות לא שווה הרבה שלא נדבר על תואר ראשון כך שזה המינימום שבמינימום לקבלת עבודה נורמלית

בקשר לפנימיה ... לא יודע לא היתי אבל אם היא לא תהיה אחת איכותית עם אנשים איכותיים אז לא נראה לי שזה יהיה כלכך כיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים