פורסם 2006 ביוני 519 שנים מבחינת עיצוב זאת אומרת. http://www.dpreview.com/news/0602/06022509sonydsch5.asp לי הן נראות לגמרי זהות טוב נו, מי ששאל את עצמו מה יקרה לסדרת Z המצויינת אחרי שמינולטה נמכרה לסוני, קיבל את התשובה שלו כרגע.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הא, כן.אז גם ה-H1 דומה ל-Z6.אני מסכים שנעשו שינויים בגוף שדי דומים ל-Z6 אבל אבל המצלמות לא ממש תאומות זהות.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר סוני קנו סוני יכולים להשתמש בעיצוב זכותם וטוב שכך, זה בדיוק מה שאמרתי.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מישהו יודע מה לגבי הH5 של סוני? אכויות? מחיר? גרעיניות? צילום במקומות חשוכים?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני מאמין שהיא ממשיכה לשמר את האיכות של ה-H1. לא ראיתי ביקורת מ-Dpreview עדיין, שנתן ל-H1 ציון מאוד טוב.אבל, בלי צל של ספק ה-H2 עדיפה על ה-H5.עריכה:אני עכשיו קורא את זה שוב:טוב נו, מי ששאל את עצמו מה יקרה לסדרת Z המצויינת אחרי שמינולטה נמכרה לסונילא חושב שמישהו ממש שאל מה יקרה לה. אתם פשוט קצת רוצים יותר מדיי מהשוק (מהיר מדיי).
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אבל, בלי צל של ספק ה-H2 עדיפה על ה-H5.ה2 טובה יותר מה5?! בחמש יש לך מסך 3'' לעותמ 2'' ומייצב תמונה טוב יותר מהקודם זה מה שהבנתי... ומוזר שהוא גם יותר זול מה2 אין לי מושג למה... אז אם תוכל לפרט אני אשמח
פורסם 2006 ביוני 819 שנים א. אולי מסך 3 אינץ' אבל אתה עדיין תקוע עם אותו מספר פיקסלים.ב. אשמח אם תראה לי איפה איפה המייצב תמונה ב5 יותר טוב מב-5.ג. ה-2 יותר זולה.החסרון שאני רואה מלבד המ"פ (שבכלל לא משמעותי בטווח זום כזה) הוא זה שב-5 יש מצבים מוגדרים מראששל WB שסוני הכניסו לך וב-2 לא.מבחינתי היתרונות של ה-2 עולים על החסרונות מול ה-5.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים בכל זאת זה לא הופך את ה2 לטובה יותר מהחמש, עדיין יש לך מסך גדול יותר ולגבי המייצב ככה הבנתי ממה שאמרו לי
פורסם 2006 ביוני 919 שנים עדיין יש לך מסך גדולאתה לא מבין שאתה מקבל תמונה יותר מפוקסלת? כל פיקסל נהיה יותר גדול.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים יש בזה משהו מעניין, כי אם הפיקסלים גדולים יותר אז אפשר אם חושבים על זה להגיע לפוקוס יותר מדוייק ע"י המסך. כמו שקנון, במצב MF מגדילה דיגיטלית את אמצע התמונה כדי שנגיע לפוקוס מדוייק יותר. אני תומך תמיד ברזולוציה גבוה למסך, אבל זה משהו לחשוב עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.