עבור לתוכן

צרלטון חוסמת את כל הדרכים החוקיות ליראות מונדיאל בלי לשלם

Featured Replies

פורסם

דרך אגב מי שיפסיד בכל הקטע זה הם הכלבים והלווין.

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה ברור מאליו שYES וHOT מרוויחים כסף על העניין, לא היה לי ספק בנושא...

צ'רלטון אולי מעצבנים אותי, אבל הם לא עשו שום דבר לא בסדר

הם ראו הזדמנות עסקית וניצלו אותה

הבעיה שלי זה עם מי שנתן אופציה לזה שההזדמנות הזאת תהיה קיימת בכלל...

ועתרו לבג"ץ לגבי החשכת הערוצים הזרים של YES ו-HOT, אבל אני בספק

שיקרה כאן משהו...

הציבור בכל העולם משלם על אימוני ניבחרות כולל שימוש במיתקנים טיסות וכו

ניבחרות זה דבר ציבורי ולא אמור להיות ממוסחר ובטח לא ממוסחר מיחברות פרטיות

כל המיסחור של המונדיאל או בשם אחר הגביע העולמי הוא מאוד פסול בעיני

ואני לא יודע מה החוקים והנוהלים בFIFA בעינין

אבל מבחינתי דברים כמו מונדיאל\אולימפידה\וכו צריכים להיות משודרים בחינם

פשוט כי במיסגרות כאלה הספורטים משמשים כנציגים רישמים של מדינות וניתמכים על ידי מדינות

חוץ מיזה יש גבול לקפיטליסטיות היום תשלום על מונדיאל מחר תשלום על שימוש בנדנדה ציבורית

ואם חלק לא מבינים את זה ביגלל שהיום הכיס שלהם עמוק

אז תיסלחו לי אתם או אטומים או אידיוטים תיבחרו

וחוץ מיזה המישחקים האחרונים יהיו בחינם אז חרם זה לא כל כך נורא גם לשרופים

פורסם

הנה משהו שרבים שכחו אבל... המונדיאל שייך לעולם - לא לבעלי ההון ולדעתי זאת בושה וחרפה שמבקשים על זה כסף. כל ההתמסחרות הגסה הזאת של הספורט מגעילה אותי. אני לא כזאת חסידה גדולה של כדורגל אבל ידוע לי כמה חשובים לרבים אותם הדברים - ההתרגשות הסוחפת ביציע עם הקהל (או על הספה בבית) וזה היה בזמנו הדבר הכי טבעי בעולם - בין אם גרת ב-איסט אנד בלונדון או בשכונת התקוה בת"א - ללכת עם אבא או עם החברה' למשחק בשבת. היום רק אם אבא הוא מינימום רופא מחלקה בניו-האפשייר אתה יכול ללכת למשחק (אני לא מדברת על משחקים מקומיים כי אף אחד לא ממש מבזבז שם כסף על פרסום לכן הם זולים יותר אבל תנסו להשיג כרתיס למשחק קצת יותר נחשב לצופה העולמי). המונדיאל, פעם היה הדבר הכי טבעי לראות את זה בבית בטלויזיה, גם אם היה אז רק ערוץ 1. וכולם ראו. כאן בישראל, בברה"מ בזמנו, באנגליה ובאיטליה ובסין ובאיפה שטכנולוגיית משדר הטלויזיה נגעה במטה הקסמים שלה. אז למה לא עכשיו?

עכשיו באו חברות והחליטו לעשות מזה כסף, המון כסף, מפרסום. בישראל לא היה תחילה כסף לקנות אבל בסוף חברות הכבלים הצליחו לקנות ובנק לאומי השקיע בזה גם הרבה מאד כסף. אתם יודעים איך זה בעלי הון ובנקאים, ועוד ישראלים... נותנים שקל רוצים תמורה של עשר. הדבר הנכון יהיה לא לתת להם תמורה לכלום ולשלוח אותם לעזזל ולהבהיר להם שאי אפשר לסחוט את אזרחי העולם ובטח שלא אותנו - אנחנו הרי לא פראיירים.

אפרופו, חבילת מונדיאל בגרמניה עולה 20 יורו. איך זה שבישראל היא עולה פי 3 יותר? מה? אנחנו לא מרוויחים שליש ממה שהם.

פורסם

ובאיטליה 39 יורו, אז? כל איזור זכאי לתמחר לפי שיקוליו שלו

המונדיאל אולי שייך לעולם, אבל זכויות השידור שלו שייכים לצ'רלטון

תתמודדו עם זה

פורסם

סבבה

לקטר בפורום ולא לשלם זה סוג של התמודדות

פורסם

כמה אפשר להתבכיין על הנושא הזה?

כל הזמן אתם חוזרים על זה שצריך לעשות חרם עכשיו בשביל שבעתיד זה לא יחזור

תתעוררו

זה לא יקרה בעתיד

גם בגלל שרשות השידור הפנימה כבר את הביקורת ולא תתן לזה לקרות שוב בעתיד

וגם בגלל שיש חוק חדש של פיפ"א שרק גוף משדר יוכל לרכוש את הזכויות.

הפתרון נורא פשוט

3 חברים קונים ביחד את המשחקים

כל אחד לוקח ממיר אחד עם המשחקים הפתוחים לביתו לחודש ימים

ולכל אחד יש ממיר אחד בבית בו הוא יכול לראות את המשחקים

פורסם

אני שמתי צלחת לווין במחיר חד פעמי של 2000 ש"ח ( צלחת של 1.20 2 LNB ועוד 2 ממירים ) תאמינו לי שיותר משתלם מכל החרא הזה שיש בכבלים וביס - העלות אולי נראית חד פעמית גבוהה אבל התוכן שיש הוא בלתי מוגבל יש יותר מ1000 ערוצים וחבילת ה TPS פשוט משדרת הכל .

יותר שווה להתנתק מכל החברות האלו ולהראות להם שהצרכן לא טיפש הם יירדפו אחרינו אחרי זה - זה מה שנקרא כלכלת שוק חופשי המחירים יירדו בהתאם לדרישה כמו שקורה עם כל ציוד כזה או אחר .

פורסם

מה לעשות שחולרות קנו את זכויות השידור למונדיאל ורוצים למכור את מרכולתם לכל המרבה במחיר? מה לעשות שהם לא מסכימים לשדר את המונדיאל בבארים ודורשים תמורת זה הון עתק? זה לא תקין, אבל זאת זכותם, כשר אבל מסריח.

מה שכן אפשר לעשות זה לא לראות לא לקנות... מבאס... ככה זה במדינה בה הערוץ הציבורי לא מבצע את עבודותו.

מזל שהחל מהמונדיאל הבא צ'רלטון לא תוכל לקנות את הזכויות, מקווה שמישהו פחות חלאתי יקנה את הזכויות.

אחח... איפה הימים בהם התלננו על זה שהקימו לנו ערוץ חדש בתשלום הנקרא 5+...

פורסם

ובאיטליה 39 יורו, אז? כל איזור זכאי לתמחר לפי שיקוליו שלו

לא ממש, פה הם יותר גזלנים מאיטליה ואין להם טיפת בושה.

האמונה הרווחת אומרת שאם כל אוהדי העולם יתאחדו ולא ישלמו לגזלנים אז הם ירדו מהעץ הזה של לקחת דמי כניסה לקודש הקודשים של כל אוהד כדורגל.

זה כמו לקחת דמי כניסה לבית-כנסת ביום כיפור. :s07:

הלוואי שייצא צו שאוסר על בעלות על שידור של משחקי מונדיאל או EUEFA או רק תשלום סמלי על עבודת הטראנסלציה.

פורסם

ישראל היא בין המקומות היחידים בעולם בהם יש תשלום למונדיאל

(בגרמניה ובאיטליה יש אפשרות לראות בחינם ללא פרשן/שדרן)

המחיר שערורייתי, גם נומינלית וגם ריאלית (כנראה הגבוה בעולם)

אבל זה מה יש

הזכויות עלו הרבה כסף, צ'רלטון היתה היחידה בישראל שניגשה למכרז הזה

(כלומר אם לא היא, אף אחד לא היה משדר)

תתמודדו

ותצאו מהסרט שזה שייך לעולם ולציבור, זה שייך לפיפ"א שעושים על זה המון כסף

פורסם

מוזר כי לפני 20 שנה פיפ"א התקיימו מאד יפה גם בלי זה ולא שמעתי שמישהו אצלם מת מחרפת רעב.

פורסם

מי זאת הצ'ארלטון הזאת בכלל? חיפשתי מידע ולא מצאתי.

פורסם

מוזר כי לפני 20 שנה פיפ"א התקיימו מאד יפה גם בלי זה ולא שמעתי שמישהו אצלם מת מחרפת רעב.

מה גורם לך לחשוב שאז הם לא לקחו על זה כסף?

פשוט אז רשות השידור קנתה את זה

ובכלל, מה קשור מה היה לפני 20 שנים?

גם פיפ"א זה עסק, הוא צריך לשלם משכורות ויש לו הוצאות

מן הסתם צריך לאזן את זה עם הכנסות (ולא חסר להם)

מי זאת הצ'ארלטון הזאת בכלל? חיפשתי מידע ולא מצאתי.

קבוצת אנשי עסקים ישראלים, אני לא מכיר אותם חוץ מפיני זהבי

פורסם

די נמאס, אתם לא מבינים שחברת צרלטון שילמה כ-20 מיליון דולר! על 2 המונדיאל (הזה והמונדיאל ב2002). אז מה אתם מעדיפים שהחברה תפשוט את הרגל ומאות אנשים יפוטרו?. ומי יצטרך לשלם על הכסף שצרלטון לקחה מהבנקים?, הלקוחות כמובן עם עמלות יותר יקרות.

אז מה לעשות שחברה מסוימת מנסה לכסות את ההצאות שלה (כי רווח היא הבינה שהיא לא תעשה).

וגם שתיבנו צרלטון קנה את הזכויות בגלל שערוץ 1 שאנחנו משלמים עליו 500 שקל בשנה (40 שקל בחודש, יש איזשהו ערוץ כזה בחבילות הכבלים/הלווין שעולה כל כך הרבה??) לא רצה לקנות את הזכויות.

לכן תפסיקו להתעצבן מזה שחברה מנסה לא לפשוט את הרגל.

פורסם

חברה לא פושטת רגל, חברה מתפרקת... אבל אתה לא מבין שזה לא ממש אכפת לאזרח הקטן? ולצורך העניין גם לי לא.

אני לא מתעצבן שחברה מנסה לא להתפרק, אני מתעצבן מהמחיר השערורייתי שהם רוצים לגבות ממני.

הם טעו בשיקולים הכלכלייים שלהם, הלקוח הוא האחרון שצריך לסבול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים