פורסם 2006 ביוני 519 שנים היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE
פורסם 2006 ביוני 519 שנים היו לי אותם.. מאוד נהנתי.. מערכת חמודה, 2 רמקולים איכותיים צליל נקי ואיכותי וסאב חזק.מחיר נמוך יחסית לתמורה שמקבלים. מומלץ
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר איזה לוג'יטק שמעת? קניתי רמקולים של קראייטיב, הרמקולים הקודמים שלי היו לוג'טק.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים 2400 זה לא עם טוויטרים?לי יש t7900 7.1 של קרייטיב ושומעים איתם מצויין במיוחד במשחקיםשל לוג'יטק נראה לי יותר טובים שזה מגיע למוזיקה ובאסים
פורסם 2006 ביוני 619 שנים רמקולים חמודים נטו , אין להם משהו מיוחד , הייחוד שלהם זה בבאס הסבבה.גם לי יש אותם , ואני מרוצה אבל זה לא ביצועים מזהירים , פשוט וטוב...
פורסם 2006 ביוני 819 שנים גם לי יש אותם.. הם טובים וביחס למחיר ממש נחמדים.. אבל אם מגבירים את הקול לגבוה יש כאלה זיופים צורמים...
פורסם 2006 ביוני 819 שנים גם לי יש אותם.. הם טובים וביחס למחיר ממש נחמדים.. אבל אם מגבירים את הקול לגבוה יש כאלה זיופים צורמים...כן גם לי היו רמקולים שלהם והם עשו את זה בווליום גבוה.. הם חייבים לתקן את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.