פורסם 2006 ביוני 519 שנים שלוםבימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלוםלכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו..הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי.יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב.מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשבבבקשה עזרה...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אתה יכול לעלות את Task Manager?אתה כותב שמות של אתרי אנטי וירוס והם לא עולים?אתה יכול לבצע חיפוש?תסתכל בתיקיה הזו: C:\WINDOWS\system32\drivers\etcתפתח עם Notepad את קובץ Hosts.תבדוק שלא כתוב שם עוד משהו מתחת ל- 127.0.0.1 localhostאם כן תמחוק אותו. (לא את הקובץ HOSTS אלא מה שכתוב אחרי השורה הנ"ל.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר יכול לעשות את כל מה שאמרתועשיתי את זה עם הhosts ולא כתוב כלום מתחת למספר
פורסם 2006 ביוני 519 שנים יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. בוא נחשוב איך לפתור את הבעיה. :
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הכותרת הזאת מוכרת לי.. ;Dגם אם האנטיוירוס לא מעודכן,מומלץ שתבצע סריקה.ותנסה להשיג אנטיוירוס אחר כמו קספרסקי ותריץ סריקה.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר אני עושה עכשיו סריקה דרך האתר של נורטוןבקרוב יסיים ואז אני יגיד את התוצאות.אין עוד דרכים לטיפול?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר אין וירוסים121425 files scanned, 0 file(s) infected on your disk drives. No viruses were detected in memory.וסרקתי גם בנוד הלא מעודכן(שיש לי בעיה בו ואני לא יכול לעדכן אותו אם תהיתם) והוא גם לא מצאמה עכשיו?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים לא הייתי הכי שבעולם סומך על הסריקות של נורטון. נראה לי באתר של קספרסקי יש סריקה אונליין, נסה אותה.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים שאתה עושה סריקה תכנס למצב בטוח כי ככה זה יכול למחוק לך קבצים שבמצב רגיל אי אפשר וגם האנטי וירוס נורטון לא הכי טוב תעשה סריקה של קספרסקי דרך האתר כמו שkonst88 אמר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.