פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים נדפקתם :dance: לא איכותי בכלל אתה רוצה להתבשל עם אמיר בסיר, או עם און?? :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים לא יודע למה קבעתם כבר..יש עד ינואר, והרבה אנשים יספיקו להוציא טסט עד אז.אפילו אנשים שמתחילים ללמוד עכשיו..אז אל תילחצו כול כך.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים החוק עוד לא עבר ואם הוא יעבור קריאה שניה ושלישית זה יתחיל לפעול מרביע שני של 2003 ז"א מ 01.04.2003
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אילו תגובות צפויות..... :lol: :lol: :lol: וכפי שכבר נאמר כאן, אין מה לדאוג, זה לא הולך להכנס לתוקף כ"כ מהר...
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים זה עדיף מהקנס הלא איכותיTM !!! בכלל שקיבלתי אתמול !!!!!500 פאקינג שקלס! ועל מה?! עשיתי פרסה במקום אסור 2 מטר לפניי מקום החנייה שלי שהשלט תקוע בפיזדיולוך והפנייה שמאלה מותרת!אז אם יש פנייה למה אין פרסה גוד דאמט ?!אני בוחר במלווה! לפחות הוא היה אומר לי שיש שלט :'(
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים החוק עוד לא עבר ואם הוא יעבור קריאה שניה ושלישית זה יתחיל לפעול מרביע שני של 2003 ז"א מ 01.04.2003אתה יכול לאמת את זה עם מקור כול שהוא?
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים נדפקתם :dance: לא איכותי בכלל אתה רוצה להתבשל עם אמיר בסיר, או עם און?? :AR15: בשבילי צריך קדרה שלמה.... לא נדפקתם, אנחנו, הולכי הרגל והנהגים הוותיקים, הרוויחו.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מורה הנהיגה שלי ...אני אחפש ואפרסם והמורה שלי אומר מינואר..צריך מקור אמיתי.בשבילי צריך קדרה שלמה....לא נדפקתם, אנחנו, הולכי הרגל והנהגים הוותיקים, הרוויחו.אתה אומר את זה כאילו כול הנהגים הוותיקים נוהגים מושלם..
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים לא נוהגים מושלם, אבל בטח יותר טוב מנהג חדש...בתור נהג חדש, אני נאלץ להסכים. :-\אבל אני לא אוכל לומר שאני יודע לנהוג עד שעוד כמה חודשים אעבור קורס לנהיגה מתקדמת.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר זה עדיף מהקנס הלא איכותיTM !!! בכלל שקיבלתי אתמול !!!!!500 פאקינג שקלס! ועל מה?! עשיתי פרסה במקום אסור 2 מטר לפניי מקום החנייה שלי שהשלט תקוע בפיזדיולוך והפנייה שמאלה מותרת!אז אם יש פנייה למה אין פרסה גוד דאמט ?!אני בוחר במלווה! לפחות הוא היה אומר לי שיש שלט :'(קיבלת קנס אסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.