פורסם 2006 ביוני 419 שנים תלוי איזה כפתורים... מבחינת מראה כאילו.חוץ מזה לדעתי אפשר בפינות למטה. או לשים בגג המארז כדי לא להרוס את הפאנל.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר בחלק של הפלופי ייכנס המסך הזה: אני כנראה אעשה את הכפתורים באחד מצידי הפאנל... תודה לכל מי שניסה לעזור,לילה טוב... אסף.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים גמאני ממליץ לך לעשות בצד כי כאן הכל סימטרי ואם תדחף שם את הכפתורים בפרונט של הפאנל זה יהרוס לך את הסימטריה היפה שיצרת,כל הכבוד חוץ מזה על ההשקעה יצא לך מדהים,איך חתכת הכל?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים שיופין,סכין יפאנית,מצית ופלייר....אין לי זמן לנסוע להום סנטר...חחחחחחחחחחח אתה גאון! למרות שזה פלסטיק ולא כזה קשה. אבל אני הייתי מוותר על כל העבודה הזאת..
פורסם 2006 ביוני 519 שנים שיופין,סכין יפאנית,מצית ופלייר....אין לי זמן לנסוע להום סנטר...אאבל איך שילבת את כל זה?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר עם הסכין חרטתי על הפלסטיק כדיי לסמן את גבולות החור..עם הפלאייר הורדתי חתיכות פלסטיק שלא היו בשימוש..עם הסכין החלקתי את החיתוך הגס ובסוף שייפתי עם שיופין..
פורסם 2006 ביוני 519 שנים שיופין,סכין יפאנית,מצית ופלייר....אין לי זמן לנסוע להום סנטר...עם הסכין חרטתי על הפלסטיק כדיי לסמן את גבולות החור..עם הפלאייר הורדתי חתיכות פלסטיק שלא היו בשימוש..עם הסכין החלקתי את החיתוך הגס ובסוף שייפתי עם שיופין..והמצית סתם בשביל להדליק סיגריה?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים יפה מאוד, יש לך כפתורים מוכנים כלשהם?או שאתה מכין כפתורים יחודיים לבד.? ???
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר כעיקרון אני אמור לקנות .. אבל אני מוותר על הפאנל הקדמי הנ"ל כי הוא לא מתאים למארז של אייבורי :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.