עבור לתוכן

שאלה בקשר לקעקוע

Featured Replies

פורסם

אני לא אמרתי שאני משהו ואני גם לא צריכה דעתו של איש מכם שתקבע לי אם אני משהו או לא. כל אחד הוא "משהו", השאלה היא מה ולבוא בלי סיבה ולקרוא למישהי שבנאדם לא מכיר זונה זה באמת "לא משהו". ולפי מה שידוע לי, בחור יגדיר בחורה זונה רק אם היא נותנת למישהו אבל לא לו. :lol:

נרד לתחתית של זה - הקעקוע, תמיד יהיה תבוע בו סממן ההדוניזם. מהיכן בכלל בא הקעקוע? בד"כ משבטים בקצוות נידחים של העולם שאליהם רק מלחים במאה ה-17 הגיעו - והיו גם הראשונים מהאירופאים לאמץ את המנהג. מלחים, באותה תקופה, שהו חודשים בכל פעם על הספינה וימים ספורים על היבשה מה שגרם להם לרצות חיות את החיים "קצת יותר חזק ומהר". אז מלח שיורד מחודשים על ספינה לא ילך לאופרה, הוא ילך לבאר, ישתכר, אח"כ לבורדל הסמוך ויתקעקע לו באחד מאיי הפאסיפיק. מאוחר יותר, מתישהו בין המאה ה-18 וה-19 החלו לקעקע לא רק באיים אלא גם במכשירים מאולתרים על ספינות וגם במכונים בערים אירופאיות. כמו המלחים, גם המנהגים שלהם נחשבו תמיד כבזויים, הם היו ידועים בהתנהגות פרועה והפצת מחלות מין. גם נגזרת של ההדוניזם. אח"כ קעקועים עברו לשכבות אחרות באוכלוסיה, גם הן לא טהורות. כנופיות, אסירים, עבריינים, אח"כ בשנות ה-60 גם ההיפיים והרוקרים אימצו את האופנה הזאת, אח"כ הפאנקיסטים והיום כל אחד יכול בעצם לעשות קעקוע והוא לא חייב להיות שייך לזרם כזה או אחר. כיום לא זה לא "פושטקיות", זאת "אמנות גוף", כמו הפירסינג שעבר היסטוריה זהה.

מה שכן, ההדוניזם תמיד ישאר שם ברקע של הקעקוע ואף אחד לא מבטיח לכם שזה לא יגרור דיעות קדומות. כמובן, תלוי גם בקעקוע. אם בחורה עושה לה איזה פרפר או פיה על הכתף או משהו צ'יזי כזה, לא יגידו כלום, אבל אני הלכתי על OLDSCHOOL שזה קצת יותר "הדוניסטי".

כל זה לא משנה את העובדה שיש מספיק לקוחות שלא מקבלים קעקועים בעין יפה

ובעינין מיקודם על תזלזלי בצפרירה הכיבשה...

• תגובות 59
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נתקלתי בבעיות להתקבל למקומות עבודה :)

נו ולמה אתה מצפה? אתה תומך טכני בספקית אינטרנט.

נרד לתחתית של זה - הקעקוע, תמיד יהיה תבוע בו סממן ההדוניזם. מהיכן בכלל בא הקעקוע? בד"כ משבטים בקצוות נידחים של העולם שאליהם רק מלחים במאה ה-17 הגיעו - והיו גם הראשונים מהאירופאים לאמץ את המנהג. מלחים, באותה תקופה, שהו חודשים בכל פעם על הספינה וימים ספורים על היבשה מה שגרם להם לרצות חיות את החיים "קצת יותר חזק ומהר". אז מלח שיורד מחודשים על ספינה לא ילך לאופרה, הוא ילך לבאר, ישתכר, אח"כ לבורדל הסמוך ויתקעקע לו באחד מאיי הפאסיפיק. מאוחר יותר, מתישהו בין המאה ה-18 וה-19 החלו לקעקע לא רק באיים אלא גם במכשירים מאולתרים על ספינות וגם במכונים בערים אירופאיות. כמו המלחים, גם המנהגים שלהם נחשבו תמיד כבזויים, הם היו ידועים בהתנהגות פרועה והפצת מחלות מין. גם נגזרת של ההדוניזם. אח"כ קעקועים עברו לשכבות אחרות באוכלוסיה, גם הן לא טהורות. כנופיות, אסירים, עבריינים, אח"כ בשנות ה-60 גם ההיפיים והרוקרים אימצו את האופנה הזאת, אח"כ הפאנקיסטים והיום כל אחד יכול בעצם לעשות קעקוע והוא לא חייב להיות שייך לזרם כזה או אחר. כיום לא זה לא "פושטקיות", זאת "אמנות גוף", כמו הפירסינג שעבר היסטוריה זהה.

מה שכן, ההדוניזם תמיד ישאר שם ברקע של הקעקוע ואף אחד לא מבטיח לכם שזה לא יגרור דיעות קדומות. כמובן, תלוי גם בקעקוע. אם בחורה עושה לה איזה פרפר או פיה על הכתף או משהו צ'יזי כזה, לא יגידו כלום, אבל אני הלכתי על OLDSCHOOL שזה קצת יותר "הדוניסטי".

הודו?

פורסם

JUNGLE - נוספה לך אזהרה שנייה על השפת רחוב הזאת שלך.

עוד אזהרה אחת, ואתה יכול להגיד שלום ולא להתראות מהפורום.

אני מבקש לא לרדת לרמה כזאת נמוכה ולריבים. חבל שמשתמשים יושעו פה מהפורום בגלל זה.

פורסם

אני לא מבין למה אתם יורדים לפסים אישיים ויטניר וstone cold , זה ממש לא לעניין.

וחבר שלי עשה קעקוע בגיל 16 , ועוד אחד בגיל 17 , אין עם זה שום בעיה בארץ עם עבודות עד כה

אבל זה דבר יפה מאוד אני הייתי מת לאחד בעצמי וכנראה שאני יעשה , הבעיה היא שזה קבוע - לפחות היום ,

יעני אם אני מחליט לעשות אין דרך חזרה , וזה ממש מרתיע,

גם פירסינג זה נחמד אבל אחד 2 יותר זה כבר מגעיל , וגם חשוב שזהי יהיה במקומות נורמלים

לא על הכוס או על הזין כי זה סתם מגעיל .

פורסם

overload, תרענן את הידע שלך באנטומיה ואז תקרא שוב את מה שאמרתי לגבי המיקום של הקעקוע. :-X

אני מדבר על קעקוע שרואים עם גופיה (T).

כל דבר אחר אין בעיה.

פורסם

לא יודע מה איתך, אני בחיים לא ראיתי מלצר במסעדה עם גופייה.

אולי בשיפודיה מוזנחת בשולי הדרך באיזה חור או במכולת פרטית, אבל לא במקום מסודר.

פורסם

נו ולמה אתה מצפה? אתה תומך טכני בספקית אינטרנט.

כן, זאת העבודה הנוכחית שלי באמת (וזאת שעבדתי בה הכי הרבה זמן בסה"כ) אבל עבדתי במקומות אחרים

ואני כרגע לומד (מדעי המחשב) וגם אתקבל למקומות עבודה אחרים.

אמנם לא חושב שאני אעבוד במקום עבודה פרונטלי

אבל ראיתי עובדים מקועקעים גם בעבודות מול קהל (פרונטליות) כמו נציגים בסניפי חברות סלולריות וכו'.

(וגם מלצרים, וברמנים... ועבודות מזדמנות אחרות)

פשוט מסתירים כמה שאפשר בעזרת החולצה, ושומרים על מראה ייצוגי, גם אם הקעקוע עדיין בולט קצת החוצה.

(פירסינג פשוט מורידים במקומות כאלה)

פורסם

אני מאמין שלמעט מאוד אנשים יש בעיה עם קעקועים, ולפי דעתי רובם הם דווקא בעלי קעקועים שאחרי כמה שנים התחרטו.

ותחשבו על זה

פורסם

תראה, אם אתה קם יום אחד ומחליט לעשות קעקוע של בחורה עם ציצים, אולי תתחרט על זה בעתיד (כמו האנשים שציינת שמתחרטים).

אבל אם אתה מקדיש מחשבה עמוקה לקעקוע, ומחפש ציור עם משמעות אישית שתזכיר לך תקופה בחיים, אז אין שום סיבה שתתחרט עליו בעתיד!

לי לקח קרוב לשנה לתכנן את הקעקוע , והוא מסמל משהו אישי, כך שאני מאמין שאני לא אתחרט עליו.

מקומות עבודה עם דעות קדומות לגביי קעקועים, יהיו עם דעות קדומות גם בקשר לדברים אחרים, ובמקום כזה לא הייתי רוצה לעבוד.

היום אגב, כל בן אדם שמיני שאני רואה בת"א, יש לו קעקוע! כך שזה כבר נהיה נפוץ.

עריכה:

לפותח התרד, אני מציע לחבר שלך שיחכה עוד שנה או שנתיים, כי בגיל 16 אני זוכר שרציתי לעשות קעקוע של גולגולת או קבר, מה שהיום הייתי באמת מתחרט עליו :-X

[attachment deleted by admin]

פורסם

קעקוע מהמם אחי, כמה שעות זה לקח?

ומה זה הניילון הזה? :s05:

פורסם

צריך לעטוף את האזור של הקעקוע הטרי בניילון נצמד לכמה ימים בשביל שהתוצאה הסופית תשמור על החדות והצבעוניות שלה יותר טוב.

פורסם

תודה.

לקח שעה וארבעים דקות בערך.

בקשר לניילון, מה שאמר Kidney.

פורסם
  • מחבר

תראה, אם אתה קם יום אחד ומחליט לעשות קעקוע של בחורה עם ציצים, אולי תתחרט על זה בעתיד (כמו האנשים שציינת שמתחרטים).

אבל אם אתה מקדיש מחשבה עמוקה לקעקוע, ומחפש ציור עם משמעות אישית שתזכיר לך תקופה בחיים, אז אין שום סיבה שתתחרט עליו בעתיד!

לי לקח קרוב לשנה לתכנן את הקעקוע , והוא מסמל משהו אישי, כך שאני מאמין שאני לא אתחרט עליו.

מקומות עבודה עם דעות קדומות לגביי קעקועים, יהיו עם דעות קדומות גם בקשר לדברים אחרים, ובמקום כזה לא הייתי רוצה לעבוד.

היום אגב, כל בן אדם שמיני שאני רואה בת"א, יש לו קעקוע! כך שזה כבר נהיה נפוץ.

עריכה:

לפותח התרד, אני מציע לחבר שלך שיחכה עוד שנה או שנתיים, כי בגיל 16 אני זוכר שרציתי לעשות קעקוע של גולגולת או קבר, מה שהיום הייתי באמת מתחרט עליו :-X

אחי צודק או רוצה לעשות של גולגולת תגיד כמה עלה לך לעשות אותו

פורסם

650 שקל.

קעקוע של גולגולת יראה לו ילדותי ומטופש בעוד כמה שנים, אבל שיהיה לו לבריאות, גוף שלו.

פורסם

malcolmx9, אני בעיקרון לא מתלהב מקעקועים, אבל שלך פשוט מדהים.

לא יודע מה איתך, אני בחיים לא ראיתי מלצר במסעדה עם גופייה.

אולי בשיפודיה מוזנחת בשולי הדרך באיזה חור או במכולת פרטית, אבל לא במקום מסודר.

על מה אתה מדבר? מי בישראל או בכל מדינה מערבית באזור קוו המשווה מסתובב עם חולצות לא קצרות?

אני מדבר על חולצה קצרה\גופיית "טי-שירט".

יש ל"רלף לורן", "שרק", "לה קוסט" וכל חברה שתרצה גופיות ב200-700 שקל.

דוגמה לחולצה קצרה\T-SHIRT

pPOLO2-2161236_standard_dt.jpg

(בשיפודיה מוזנחת :screwy:... זאת חולצה של 90 $ לפני מיסים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים