עבור לתוכן

שאלה בקשר לקעקוע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא לא רוצה להיות סתם שוטר הוא רוצה להיות באף בי אי וכבר הרבה זמןו הוא חושב אם כדי לו או לא

• תגובות 59
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשדה תעופה לא יעשו לו שום בעיות. זה נשמע מטומטם אבל בארה"ב כל העניין של קוד לבוש והמראה משחקים תפקיד כאשר הדבר מגיע להעסקת עובדים (זה נכון לגבי המזרח בכל אופן, קצת פחות לגבי המערב) אז שידאג לקעקע את עצמו באופן דיסקרטי פחות או יותר. מצד שני זה לא יעשה יותר מדי בעיות, פשוט לא צריך להיות מופתע אם חלק מהמעסיקים לא יסתכלו על זה בעין יפה כשאתה בא לראיון ויש עליך שרוולים מלאים.

פורסם

ראית פעם מלצר או איש שרות כזה או אחר עובד בגופייה או בלי חולצה?

ברור שלא.

יופי, העיקר שיש לך שאיפות לעתיד. :screwy:

דבר שני התשובה היא ברור שכן.

ראית פעם מלצר עם חולצה ארוכה בקיץ?

פורסם

יופי אבל מהעבודות ססיפרת לנו את לא עובדת כמנכלית בנק הפועלים או משהו ;D

לא לכל עבודה זה מפריע אבל יש מספיק עבודות שכן וזה גם קשור לגודל והמקום של הקעקועים

ואתה בתול בן 28 שגר עם אמא שלו ומפחד ממנה. אבל אין לך קעקועים אז מותר לך לבקר אותי. ::)

שוטר באף.בי.איי? כן, זה מזכיר לי איך פעם שתיתי כוסית אחת יותר מדיי והחלטתי שאני הולכת להתגייס לאינטרפול.

חכה, עוד חודשיים הוא יחליט שהוא רוצה להיות אסטרונאוט. ובכלל, במקום נורמאלי אף אחד לא יעשה לו קעקוע בלי אישור הורים אם אין לו 18.

פורסם

בתול בן 28? :lol: Damn

ובקשר לקעקועים- אם הוא רוצה להיות שוטר בFBI אז אני לא חושב שהקעקוע זה מה שיעזור לו בחיים

פורסם

ואתה בתול בן 28 שגר עם אמא שלו ומפחד ממנה. אבל אין לך קעקועים אז מותר לך לבקר אותי. ::)

שוטר באף.בי.איי? כן, זה מזכיר לי איך פעם שתיתי כוסית אחת יותר מדיי והחלטתי שאני הולכת להתגייס לאינטרפול.

חכה, עוד חודשיים הוא יחליט שהוא רוצה להיות אסטרונאוט. ובכלל, במקום נורמאלי אף אחד לא יעשה לו קעקוע בלי אישור הורים אם אין לו 18.

יש אנשים שהולכים עם החלומות שלהם עד הסוף....

ואם כבר את יורדת לפסים אישיים אז גם לי מותר....

זה שאת זונה בת 21 זה לא קשור בשיט לדעה על קעקועים....

פורסם

למי אתה קורה זונה יא קופיקו? מה אתה כל הזמן נטפל אליי? מי אתה חושב שאתה? תחזור לג'ונגל אם אתה לא יודע לדבר כמו בנאדם ורק מחפש לריב איתי.

פורסם

עוד ת'ראד מתדרדר לו במהירות מדהימה אל עומק האשפה המילולית , מה נסגר עם הפורום הזה :bash:

פורסם

נראה לי שמצאת משפט להוסיף לחתימה שלך. :smile1:

overload, תרענן את הידע שלך באנטומיה ואז תקרא שוב את מה שאמרתי לגבי המיקום של הקעקוע. :-X

פורסם

א. אם הוא בן 16 והוא מסוגל להתקבל לFBI, אני לא חושב שיעשו לו בעיות גם אם הוא יקעקע פרה על האגודל שלו.

ב. בקשר למקומות עבודה אחרים- בתור עובד מול לקוחות רוב הסיכויים שזה באמת ישפיע. מידת ההשפעה? תלוי בבן אדם. אם יש לו תודעת שירות גבוהה והוא בן אדם שמוכר את עצמו בצורה טובה- לא להרבה אנשים יזיז שיש לו קעקוע, אפילו אם הוא יהיה על פרק כף היד.

אם הוא הולך להיות משהו שלא בהכרח אומר קשר עם לקוחות חיצוניים, אני לא מאמין שיעשו לו שום בעיות. שוב, אני מניח שלחלק מהמראיינים יהיה רושם ראשוני לקוי, אבל אם הוא שווה משהו, הוא לא צריך לדאוג.

|שני קעקועים ופירסינג עם עבודה מספקת לחלוטין|

פורסם

קודם כל שיגיע לגיל של שוטר ב FBI אחר כך אחרי שהוא יחליט אם הוא עדיין רוצה להיות שטור ב FBI שיחליט אם הוא עושה קעקוע או לא.

עכשיו תראה יש עבודות שלא אכפת להם ויש עבודות שפשוט לא יכולות להרשות לעצמם בן אדם עם קעקוע. אני לא מאמין של FBI משנה אם יש לו קעקוע או לא במיוחד שכשהוא עובד אז יש את המדים שמסתירים את הקעקוע.

בקיצור יש לו עוד זמן להגיע לגיל של FBI, שהוא יגיע שיחליט.

חוץ מזה שמעתי שלא כדאי לעשות בגילאים כאלה כי העור נמתח עם השנים ואם הוא יגדל עוד והעור שלו ימתח זה יהרוס את כל הקעקוע.

פורסם

ויטניר האמת את לא משהו...

סתם צוחק לא ראיתי אותך

ה' ישמור איך ניפחתם את זה!

אפשר לחשוב הוא הולך לקעקע את כל הגוף

הוא בסך הכול רוצה בטח איזה כתובת קטנה על היד איפה ששריר היד הקדמית.

זאת לא הפעם הראשונה שאתם חופרים! :nixweiss:

בבקשה תפסיקו, בבקשה! :-\

:silly::smile1:

פורסם

לי יש קעקוע מעט סנטימנטרים מעל פרק היד (בצד הפנימי)

th_15141502149315041492005.jpg

לא נתקלתי בבעיות להתקבל למקומות עבודה :)

עובד איתי גם בן אדם מחורר ומקועקע בטירוף (מהמטורפים לדבר)

קעקועים לא אומרים שום דבר על היכולות השונות של הבן אדם לעשות עבודה מסויימת (אלא אם כן הם ממש אינפנטיליים :smile1: )

ואני , אם אהיה מתישהו מקבל החלטות העסקה, יודע, שכשלעצמי, דברים כאלה לא יהוו גורם משפיע בהחלטה.

אני מאמין שזה ככה ברוב מקומות העבודה בארץ, ובטח ובטח שבעתיד יהיה יותר ויותר כך, מכיוון שיותר צעירים היום הם בוסים של מחר.

והשמרנים נעלמים ונכחדים.

אולי בארה"ב המנטליות שונה, למרות שקשה לי להאמין.

בכל אופן, בהחלט לא הייתי ממליץ לו לעשות קעקוע בגיל 16, מינימום 20 לדעתי, שהבן אדם כבר מגובש עם עצמו פחות או יותר.

את שלי עשיתי בגיל 19 , ואת השני בגיל 25 (השנה)

פורסם

ויטניר האמת את לא משהו...

אני לא אמרתי שאני משהו ואני גם לא צריכה דעתו של איש מכם שתקבע לי אם אני משהו או לא. כל אחד הוא "משהו", השאלה היא מה ולבוא בלי סיבה ולקרוא למישהי שבנאדם לא מכיר זונה זה באמת "לא משהו". ולפי מה שידוע לי, בחור יגדיר בחורה זונה רק אם היא נותנת למישהו אבל לא לו. :lol:

נרד לתחתית של זה - הקעקוע, תמיד יהיה תבוע בו סממן ההדוניזם. מהיכן בכלל בא הקעקוע? בד"כ משבטים בקצוות נידחים של העולם שאליהם רק מלחים במאה ה-17 הגיעו - והיו גם הראשונים מהאירופאים לאמץ את המנהג. מלחים, באותה תקופה, שהו חודשים בכל פעם על הספינה וימים ספורים על היבשה מה שגרם להם לרצות חיות את החיים "קצת יותר חזק ומהר". אז מלח שיורד מחודשים על ספינה לא ילך לאופרה, הוא ילך לבאר, ישתכר, אח"כ לבורדל הסמוך ויתקעקע לו באחד מאיי הפאסיפיק. מאוחר יותר, מתישהו בין המאה ה-18 וה-19 החלו לקעקע לא רק באיים אלא גם במכשירים מאולתרים על ספינות וגם במכונים בערים אירופאיות. כמו המלחים, גם המנהגים שלהם נחשבו תמיד כבזויים, הם היו ידועים בהתנהגות פרועה והפצת מחלות מין. גם נגזרת של ההדוניזם. אח"כ קעקועים עברו לשכבות אחרות באוכלוסיה, גם הן לא טהורות. כנופיות, אסירים, עבריינים, אח"כ בשנות ה-60 גם ההיפיים והרוקרים אימצו את האופנה הזאת, אח"כ הפאנקיסטים והיום כל אחד יכול בעצם לעשות קעקוע והוא לא חייב להיות שייך לזרם כזה או אחר. כיום לא זה לא "פושטקיות", זאת "אמנות גוף", כמו הפירסינג שעבר היסטוריה זהה.

מה שכן, ההדוניזם תמיד ישאר שם ברקע של הקעקוע ואף אחד לא מבטיח לכם שזה לא יגרור דיעות קדומות. כמובן, תלוי גם בקעקוע. אם בחורה עושה לה איזה פרפר או פיה על הכתף או משהו צ'יזי כזה, לא יגידו כלום, אבל אני הלכתי על OLDSCHOOL שזה קצת יותר "הדוניסטי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים