עבור לתוכן

אנא עזרה עם הווינדוס XP-קוד ההפעלה של העדכונים האוטומטיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש..

וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט...

הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים).

ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר..

2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו.

המון תודה.

פורסם

תלך לחנות הקרובה ותקנה XP מקורי.

פורסם

חוששני שהטעינו אותך בקשר לאופיו של אתר זה,

1) אנו לא מספקים קודים של תוכנות פרוצות

2) אנחנו לא פורצים תוכנת

3) ולצערנו אין לנו מה להציעה לך

4) אם תכנס לאתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=15&listall=true

יש פתרון חוקי לבעיה שלך .

ושוב סליחה.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי אותכם...

יום טוב וסליחה.

פורסם

2) אנחנו לא פורצים תוכנת

yahe right

בכל מקרה פה לא תקבל תשובות לנ"ל כי פה לא מדברים על warez

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש..

וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט...

הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים).

ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר..

2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו.

המון תודה.

1. יש תוכנות שמביאות לך סיריאלים ( עכ"פ אצלי זה עבד ב SP1 ) , ותאלץ לחפש אותם בעצמך .

2. חברה פה צריך לעזור זה לא קשור למקורי או לא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים