עבור לתוכן

עזרה בקשר להתחממות כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה די דחוף בבקשה בנוגע לכ.מסך של חברת HIS ATI READON X700 ובקשר לחימום שלו...

הייתה לי בעיה קטנה במחשב והכנסתי אותו לתיקון במסגרת האחריות...לפני התיקון החיישן חום שנמצא על הכרטיס הראה לי במצב מנוחה..(DESKTOP או אינטרנט עד 38 מעלות ובאפליקציות כבדות ומשחקים (PHOTOSOP DOOM3) עד ל45-46 אך לאחר התיקון שהפעלתי את אותן האפליקציות הוא עלה ל51 מה שלא קרה לי בחיים אפילו ל52 באפליקציות ודבר כזה לא קרה לי בחיים המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים ועדיין לא הספיק לצבור אבק ואני מנקה את המארז מדי חודש..

עם ספריי לחץ אויר.

הנתונים הם:

מארז THERMAL-TAKE SVIKING עם 2 מאווררי 120 מ"מ מארז גדול מאוד וחלון שקוף+בקר מאוררים.

INTEL PENTIUM 4 D 3.2 2*1MB +מאורר TT BIG TYPOON 120 מ"מ עליו.

כרטיס מסך חדש של HIS ATI READON X700 256 MB/256MB

זכרונות של SAMSUNG DDR2 667 וצלע קירור נחושת עליהם..

והארד דיסק של חברת WD.160GB

ספק כוח 400W OCZ

מחשב מאוד חזק ובעל ביצועים מדהימים...לכן חייב להיות לו קירור די חזק אני לא מבין מה השתנה..עזרה בבקשה..ועל הכ.מסך יושב קירור עצבני במיוחד של החברה..

כל עזרה תתברך..תודה.

פורסם

כותרת הדיון שלך לא אינפורמטיבית ועוברת על חוקי הפורום , אנא קרא את חוקי הפורום ושנה אותה , אחרת ינעל הדיון.

פורסם

הטמפ' מצויינות אין לך מה לחשוב....והטמפ' השתנו כי אנחנו בתקופה שקוראים לה

קיץ

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי שאנחנו בתקופה של קיץ אבל המחשב אצלי כבר 5 חודשים ומטופל עם ספריי לחץ אוויר אחת לחודש או חודש וחצי מקס' והוא אטום ונקי מבפנים

והוא עוד מתקופת הקיץ שעברה כאילו קניתי אותו בתקופה לא חמה אש אבל סבבה ולא התקרבתי אפילו למעלות האלו...

של 40-44 במנוחה ו 48-51 במאמץ של אפליקציות כבדות מאוד.. נראה לי מוזר אפילו עם גוף קירור מסיבי כזה מאלומיניום עליו..

מה אתם אומרים חברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים