עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לזכרונות PC2700

Featured Replies

פורסם

האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס???

זה בכלל קשור לבאס של המעבד??

והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)???

??? ??? ???

תדוה לעוזרים :hi:

ולילה טוב :asthanos:

פורסם

עם אתה עושה OC אז את תגיע למהירות של 333 MHZ

(166MHZ)

פורסם

עם אתה עושה OC אז את תגיע למהירות של 333 MHZ

:kopfpatsch:

פורסם

אם הצ'יפסט תומך (KT333 לדוגמא) אז DDR333 יעבוד ב 333 גם עם מעבד שהבאס שלו 266 אבל כמעט ולא יהיה שיפור בביצועים לעומת DDR266.

פורסם

או זאת שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן!

תמיד חשבתי שהזכרונות עובדים מקסימום במהירות של הבאסת א אתה קונה זכרון מהיר יותר מהבאס שלך הוא לא ינוצל(בלי OC)

אז מה זה לא נכון?

זה תלוי רק ב CHIP?

פורסם

יש תועלת מסויימת (מאוד קטנה) בשימוש בזיכרונות מהירים יותר מהבאס.

כמובן שכאשר משווים מהירות חשוב להשוות רוחב פס (GB/S) ולא במה"ז כי אם הם לא באותו רוחב מילה זה לא רלוונטי וגם מה"ז מבלבל כי לא יודעים אף פעם אם מדברים על הפיזי או האפקטיבי.

פורסם

אפשר להריץ אותם מעל מהירות הבאס של המעבד גם בלי אוברקלוק

ע"י רטיו

כך לדוגמא מעבד שרץ בבאס 133

עם רטיו של 5:4

)133*5(/4=166

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני מצטער שאני מגיב רק עכשיו כי הרבה זמן לא הייתי מחובר...

אז האם ההבדל יהיה משמעותי יותר עם זכרונות 266 כנגד 333 על המעבדים החדשים של AMD אלה עם הבאס 333 (במקרה שאני אשדרג בעתיד..)

והאם אפשר להפעיל את המעבדים האלה (333) עם זכרונות יותר איטיים מהם, הכוונה זכרנונת במהירות 266 על מעבד בהמהירות 333??? ???

תדוה!

פורסם

אז האם ההבדל יהיה משמעותי יותר עם זכרונות 266 כנגד 333 על המעבדים החדשים של AMD אלה עם הבאס 333 (במקרה שאני אשדרג בעתיד..)

כן! כך השידרוג יהיה קל הרבה יותר - לא תצטרך להחליף זיכונות במידה וה-266 לא יצליחו לעבוד ב-333, או לחילופין לא תאילץ לקנות מעבד בבאס של 266 מה"ץ.

האם אפשר להפעיל את המעבדים האלה (333) עם זכרונות יותר איטיים מהם, הכוונה זכרנונת במהירות 266 על מעבד בהמהירות 333???

אי אפשר יהיה להפעיל מעבד שאמור לפעול בבאס 333 בבאס הזה אלא אם מנסים להריץ את הזיכרונות ב-333 מה"ץ במקום 266 (אני לא בטוח ב-100% שאין מחלק כזה בלוח אם, אבל גם אם יש, ביצועיו של המעבד יהיו קרובים מאוד לאלה של מעבד הפועל ב-266 מה"ץ באותה המהירות), ואין שום ערובה לכך שזה יצליח. תמיד יהיה אפשר להפעיל אותו בבאס 266 = ביזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר "להריץ את הזכרונות" אתה מתכוון לעשות להם אוברקלוק??

ובכל מקרה, עם מעבד 333 וזכרונות 266, הביצועים יהיו כמו של מעבד כזה עם מהירות באס של 266??

פורסם

את הראטיו אפשר לקבוע בכל לוח על איזה יחס שרוצים?

אם יש לי לוח 333MHZ וזכרונות 266MHZ ואני לא רוצה OC אני שם את הראטיו על כזה שיתן לי לזכרונות 333?

וזה לא פוגע בכלום? (זה לא נחשב OC במובן המזיק שלו?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים