עבור לתוכן

שאלות לגבי לדים

Featured Replies

פורסם

הייי,

אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב.

הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא).

יש לי שתי שאלות:

1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר?

2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright?

עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי.

תודה מראש

פורסם

אני מעריץ מושבע של איביי. בעקרון את צריך לראות לפי הRATIO של המוכר.

רובם 99% חיובי. אני מת על האתר חצי מכל מה שיש לי הזמנתי משם.

5000MCD זה מספיק חזק.

רק חשוב שסימנת שהמשלוח לישראל ולא לארה"ב.

ואפשר קישור למכירה שאמרת?

פורסם
  • מחבר

פשוט לך לקטגוריה של leds באתר. (תעשה חיפוש וזה יתן לך קישור לקטגוריה המתאימה)

יש אלפי מחירות, כך אחד עם מחיר משלוח נמוך לישראל.

חוץ מזה רציתי לדעת איזה בהירות הכי כדאי? כדאי כמה שיותר גבוה או שזה פוגע באיכות ובזווית ראיה?

פורסם

חרשתי על הקטגוריה של הלדים. אין שם 50 ב5$ כמו שאמרת.

כמה שיותר MCD ככה יותר טוב כי זה עושה יותר אור..

פורסם

שאלה יש לי אליכם אם כבר עלה הנושא של איביי, וזה מתקשר לקניית הלדים, במיוחד ל FUCK OFF, אם אני קונה משו כמו חלק של מכונית, על מכוניות יש מס ענק בארץ.

האם זה תופס? איהיה מס על החלק שאני מזמין? :s05:

פורסם

יש לך מס של 12% על חלקי מכוניות. בנוסף יש לך מע"מ של 14% ודמי שחרור של 1% במידה והזמנת מחברת משלוחים כמו FEDEX ,UPS, DHL וכ"ו..

אם החלק הוא בסביבות ה 1.5-3 ק"ג זה יעלה לך בין 60-80 דולר דמי משלוח

(אני לא עובד במכס או משהו כזה, אני פשוט מזמין הרבה 8))

פורסם

שאלה יש לי אליכם אם כבר עלה הנושא של איביי, וזה מתקשר לקניית הלדים, במיוחד ל FUCK OFF, אם אני קונה משו כמו חלק של מכונית, על מכוניות יש מס ענק בארץ.

האם זה תופס? איהיה מס על החלק שאני מזמין? :s05:

אני הזמנתי דברים קטנים כמו מאווררים, נרתיק לIPOD, סוללות לפלאפונים ועוד כל מיני שטויות קטנות שלא עולות כמעט ושוקלות עוד יותר פחות, כך שאין לי מושג על מס. למרות שאני חושב שעל חלקי מכונית יהיה.

פורסם

מה באמת יותר עדיף או יותר חזק ultrea bright או super bright?

ומזה ה MM לדוגמה:

8MM

מזה מציין?

פורסם

יש כזה סופר ברייט? אם כן אז זה סתם אולטרה ברייט. יש אולטרה ברייט ויש לא. אולטרה ברייט יותר טוב מרגיל.

8MM או 5MM או 10 או 3 או כל מספר אחר מציין את גודל הלד, הקוטר, לוגית כמה שהוא יותר גדול הוא עוה יותר אור.

פורסם

יש לך מס של 12% על חלקי מכוניות. בנוסף יש לך מע"מ של 14% ודמי שחרור של 1% במידה והזמנת מחברת משלוחים כמו FEDEX ,UPS, DHL וכ"ו..

אם החלק הוא בסביבות ה 1.5-3 ק"ג זה יעלה לך בין 60-80 דולר דמי משלוח

(אני לא עובד במכס או משהו כזה, אני פשוט מזמין הרבה 8))

תודה רבה!!! =) :smile1:

ה14% +1% זה רק בתנאי שזה אחת החברות האלו? (FEDEX...)

פורסם

ה14% +1% זה רק בתנאי שזה אחת החברות האלו? (FEDEX...)

אם הבנתי נכון אז זה רק ה1%.

פורסם

כל חברת משלוחים שתזמים דרכה תגבה מע"מ בגובה 14% לפי החוק בנוסף יש דמי שחרור של 1%.

הדרך היחידה להיפטר משני אלו זה להביא את זה ביבוא אישי במזוודה או לשקר לגבי תוכן החבילה. (למשל על תבלינים אין מיסים)---שני אלו מאוד מסוכנים, במידה ואתה נתפס אתה משלם כפול ממה שהייתה אמור לשלם על אותם חלקים ובנוסף כנס של כמה אלפי שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים