עבור לתוכן

מזגן אישי למחשב ?

Featured Replies

פורסם

יכול להיות נחמד, מה שכן, זה לא מזגן זה רק מאוורר ולכן אם אתה קונה את זה אל תקנה את זה מהחנות הזאת כי מה שהם כתבו בתיאור המוצר זאת רמאות לשמה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם מישהו יתנסה בדבר דומה ,האם זה יעיל?

פורסם

הכנסת אויר לקידמת המארז בשיטת הblower - כמה שמאווררים מסוג זה לא יעילים ביחס לדחיפת אויר ועוד שמו שם משהו מאוד קטן יחסית ועליו רשמו 53CFM עד 100CFM בהישג מדהים של פחות מ23DBA :o

1 באפריל עבר..

במילים אחרות לא שווה השקעה , עדיף להשאיר את המאווררים הסטנדרטים של המארזים אשר עושים את העבודה טובה (בטוח יותר טובה מהגימיק הזה).

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני מתלבט היא הנתונים היפים מאוד מבחינת הכנסת אוויר ורעש כפי שציינת ,לציין כי הם מהאתר של היצרן , ולא החנות קבעה אותם ,השאלה האם אפשר לסמוך על הנתונים הללו ,לכן שאלתי האם יש מישהו בפורם שהתנסה בהתקן הזה ויכול להעיד עדות ישירה לגביו ???

פורסם

תשמע החנות הזו לא יודעת מהחיים שלה לפי מה שהם כתבו שם לא ניסיתי את הדבר הזה ואני גם לא מתכוון לנסות

אם אתה רוצה מאורר שיכניס אויר דרך הפאנל יש מודלים ידועים יותר וטובים יותר מזה אל תסתכן עם הדבר הזה

וגם לא עם החנות הזו

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי כולם ,הבעיה היא לא החנות הזו ,זה לא מה שמענין אותי ,אותי מענין מוצר ספציפי עם נתונים טובים מאוד לכל הדעות ,שוב האם יש מישהו שהתנסה בהתקן דומה לזה ואפילו מחברה אחרת ,עזבו את החנות ,החנות זה סתם דוגמא שהבאתי !

זה מה שחשוב - http://www.evercool.com.tw/products/pcac.htm

פורסם

אתם כל הזמן קוטלים את החנות ואף אחד ממכם לא מכיר אותה , אני קונה שם ומדובר באחלה חנות והאנשים שם מקצועיים .

מה שמפורסם שם לקוח מהאתר יצרן של חברת EVERCOOL שהיא אחת מיצרניות התקני אוורור למוצרי מחשב מהגדולות בעולם (היא מייצרת בין היתר ל XFX ו LEADTEK את המאווררים על הכרטיסים שלהם )

לי אישית אין ניסיון עם המוצר אבל אין שום סיבה לא להאמין לנתונים שהיצרן מפרסם .

פורסם

דבר כזה פצפון לא יכול לדחוף 100CFM ובטח לא בפחות מ23DBA.

הדבר הזה סופח מקסימום 20CFM ברעש של 23DBA לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים