עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות (יחסית להיטסינק.. )

Featured Replies

פורסם

כמה עולה אחד סביר ?

פורסם
  • מחבר

צריך לברר, אני רכשתי את ה PR450VA של ADVICE, הוא מעולה עד כה, אמור להחזיק ת'מחשב עד כ 15~ דקות (ככה כתוב באתר שלהם), עוד לא ניסיתי :), וכמובן, לא שצריך יותר מ5 דקות פשוט זה מה שלקחתי, והוא דווקא לא הכי יקר, בערך 600ש"ח קניתי אותו.

פורסם

לא צריך אלפסק... תקנה מגן מתח ב20 שקל.

פורסם

אפשר לקבל פרטים על מגן המתח ?

פורסם

מגן המתח הזה הוא בעצם מפצל שקע חשמל, שבו יש איזה משהו שאמור לספוג קפיצות מתח. במגן מתח יש מנורה אדומה כזו שדלוקה תמיד. אם היא נכבית זה אומר שזה ספג מתח ונהרס- אז צריך להחליף. אני לא יודע אם זה באמת עולה 20 שקל, אבל זה שווה קניה.

:hat:

פורסם

איפה אפשר ליקנות את המגן מתח?

פורסם

חנויות אלקטרוניקה!

ולי יש מזל אני באינטרנט בכבלים! מוגן מברקים!

וגם לי ישן מגן מתח *ו*אלפסק

MOOMOO

פורסם
  • מחבר

אהמ * קפיצת מתח זה לא קשור לכבלים אלא קשור לעובדה שהמודם שלך מחובר לחשמל, אם לא מאיפה הוא יעבוד ? *אהמ*

מן הסתם הוא צריך ספק כוח - ז"א חיבור לשקע..

פורסם

אני יודע את זה אבל באיי די אס אל למשל שעובר על הקווים החשופים לברקים של הטלפון,

יש סיכוי שהמודם ישרף בגלל זה, לחבר שלי ישבנו אצלו לפני שנה וחצי בערך.. על פנטיום 4 חדש

עם מערכת סראוונד והכל.. ירד גשם מבול והרבה ברקים, והתריס היה פתוח אבל החלון היה סגור...

והיש לו נוף כלפי הקווי טלפון מרחוק (גר במושב)... בכל מיקרה ראינו ברק ואמרתי לו שזה ניראה ממש

קרוב לאדמה... תוך כדי זה שאמרתי את זה המסך השתגע קצת והמחשב נכבה.

בדיקה מהירה הראתה על *שריפה* של הלוח אם והזיכרונות! :lol: המעבד נשאר בסדר אבל... :-[

אז כל אלה שעדיין במודם 56K או באיי די אס אל, תדאגו לכם להגנה על המחשב!

בעזרת מגן מתח או עדיף UPS, ואם יש סופת ברקים לנתק את הקו טלפון אחרת יש סיכוי לא גדול אבל עדיין.

ומי שעוד לא הכין הגנות למחשב שלו :nono:.

MOOMOO

נ.ב: אני חושב שראיתי פעם מכשיר שיכול להגן על הקו טלפון מפני מתחים קיצוניים

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא בדיוק גרים במקום שיש בו סופות ברקים וברקים נמוכים מאוד כדבר יום-יומי... אבל בכלזאת, זה דבר טוב..

פורסם

איך הגענו בדיוק מטמפרטורות גבוהות להיטסינק להגנה למחשב מפני ברקים?

MOOMOO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים