עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות (יחסית להיטסינק.. )

Featured Replies

פורסם

נקווה שלא תפסלו ת'כותרת, לא מצאתי משהו יותר טוב מזה :)

בכלמקרה, יש לי AXP1600 כמו שאפשר לראות במפרט שלי, יחד איתו יש חרא לבן שנמצא בין המעבד לבין ה AX7 שיש לי, שעליו יש מאוורר מארז של אנרמקס שקבלתי עם המארז, של 2700RPM~

בהתחלה היה הכל טוב ויפה, אמנם היה טיפה קריר יותר מהיום או שלשום, (מזג האוויר) אבל היה יפה על 43 למעבד ב IDLE (רק גולש, מצ'אא בפורום, כמה דפי אינטרנט טובים..:) )

ולוח אם על 31-32~

ביומיים האחרונים, לא יודע אם יתכן שהמזג האוויר (לא חשתי בעצמי שינוי) אם הוא השפיע או לא.

כי לאחרונה המחשב על איזה 48-50~ למעבד, ואולי 36 ללוח אם.

המודם אדסל גם כן חמים, והגוף של המארז (הגג) גם כן חמים במקצת

רק לצורך הידוע, המחשב דולק נונסטופ, והוא במקום סגור יחסית

כאילו זה שולחן מהסוג של 3 מגירות מכל צד, ואיפה שהמקום לרגליים יש את המארז, רק שיש גם אלפסק, המגבר של הרמקולים, וערימת כבלים טובה :)

וזה לא שולחן כתיבה רגיל, זה משהו מגושם וכבד מאוד, וגם עץ נורא עבה. אם זה עוזר.....

יש לי סיבות לחשוש?

תודה מראש.

פורסם

פשוט תעקוב ליום יומים ואם ממשיך להיות חם תתחיל בבדיקות...וכן ביומים האחרונים חם מהרגיל :)

פורסם
  • מחבר

ואני עוד גר בדרום - ערד >:(

פורסם

אני ברחובות מת מחום :-/ בכל זאת הטמפ אכן גבוהות וההרד דיסק שלי עומד על 70 מעלות בזמן מאמץ (ההרד דיסק במפרט) אני חושב שעוד כמה ימים מזג האויר ירגע והכל יסתדר ;) מה לעשות אני אופטימי :saint:

פורסם

גם לי יש אחלה טמפרטורות בימים האחרונים...

58 למעבד

46 ללוח אם

ו 62 (!) להארד דיסק...

נ.ב

המחשב קורס כל הזמן...

:bash:

פורסם

כן, נפלו עלינו שוב ימים חמים, כנראה שזה קשור לזה, אבל החורף מתקרב לו ! :)

פורסם

ד"א ערן תבדוק את המאוורר של הספק ,אי אוורור של הספק יכול לגרום לעליה חדה בטמפ'[לא מזמן קרה לי :)]

פורסם

בואנה e-r-a-n,

יש לי מעבד בדיוק כמו שלך, עם Volcano7+ (על 5000 RPM)

והמעלות של המעבד 52 במנוחה, 57 בעבודה!

זה הגיוני או מה?

נ.ב: יש לי גם אותו כרטיס מסך כמו שלך

פורסם

43 למעבד ב IDLE (רק גולש, ולוח אם על 31-32~

ביומיים האחרונים, לא יודע אם יתכן שהמזג האוויר (לא חשתי בעצמי שינוי) אם הוא השפיע או לא.

כי לאחרונה המחשב על איזה 48-50~ למעבד, ואולי 36 ללוח אם.

יש לי סיבות לחשוש?

תודה מראש.

גם אצלי המצב כמו אצלך

לפני שבוע הלוח היה בין 30-32 מעלות ועכשיו עם הימים החמים הללו 34-37 מעלות

המעבד היה לפני שבוע 45-48 מעלות ועכשיו הוא על 54 מעלות

מקווה שהמצב ירגע החורף מגיע לפי הפדגם "השקט שלפני הסערה" או לפי פענוח שלי "הסערה שלפני השקט"

פורסם

[קוקו] ילדים, ילדים... [/קוקו]

אני היחיד ששם לב שבשלושת הימים האחרונים שורר במדינתנו הקטנה שרב כבד?

אל דאגה, היום זה היום האחרון של השרב, מחר תהיה ירידה חדה בטמפרטורות המעבדים בכל רחבי הארץ...

פורסם

[קוקו] ילדים, ילדים... [/קוקו]

אני היחיד ששם לב שבשלושת הימים האחרונים שורר במדינתנו הקטנה שרב כבד?

אל דאגה, היום זה היום האחרון של השרב, מחר תהיה ירידה חדה בטמפרטורות המעבדים בכל רחבי הארץ...

נחמד לשמוע איזו הקלה על האוברקולוקרים...

פורסם

מי שראה אתמול תחזית ב ערוץ 2 במהדורה המרכזית אני מאמין שנפתחו עינוי כמו שלי היתיה רידה כזאת חדה שביום חמישי שישי היה גם וברקים [בציורים שמראים] אני רואה להמאין שזה באמת יהיה ככה :jump: :jump:

פורסם
  • מחבר

לכל דבר יש טוב ורע, מה יקרה בחורף, תהיה שמח, כי הטמפ' נמוכות, ופתאום מהסופת ברקים בחוץ, יפגע בקו טלפון, יעבור למודם אדסל שלך, והוא ישרף ויעשה מסריח בכל החדר (מנסיון, קרה לי שהוא נשרף), ואז יעבור למסך, ותראה כמו אור כזה במסך והוא ילך קאפוט (קרה לנו פעם לטלויזיה) ואז לספק ולכל השאר ?

לא נעים, נכון?

אני ממליץ על אלפסק לאלה שקנו מערכות בשווי כמה אלפי דולרים 8)

פורסם

אין כמו מזגן בחדר :biggthumpup:

פורסם
  • מחבר

אין כמו אל-פסק ;D

לפני יומיים הוא הציל אותי אולי 13 פעמים בערך באותו יום,

זה ה-דבר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים