פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים הורדתי את התוכנה hmonitor והיא מראה לי cpu1 56cpu2 82הקטע הוא שבכלל אין לי מעבד שנייש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55והטמפ' של המעבד 55אבל זה לא תמיד ככה כי לפעמים המעבד עולה/יורד במעלההשאלה שלי אילו מהתוכנות אמינות?והאם טמפ' של 55 ללוח אם של ג'יגה בייט זה המון?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר הבעייה היא שה hmonitor לא מראה לי את הטמפ' של הלוח אםבכל מקרה המחשב שלי הואamd 1900gigabyte 7vrxp256 mb
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים זה מוזר מאוד.יש לי לוח אם של ג'יגה בייט (אינטל אבל בכל זאת) עם המאוורר שהוא בא על הצ'יפסט הטמפ' היא 25.אני ממליץ לך על התוכנה SPEEDFAN שניתן להוריד בCNET.COM. היא מראה טמפ' (אפשר גם לשים אותם בTRAY) של המעבד (טמפ'3) הלוח וגם ההראדיסק (לא ידעתי שיש עליו חיישן) ואפשר להשתמש בה גם לעוד דברים כמו כיוונן מאווררים
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים יש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55 והטמפ' של המעבד 55 הטמפ' של הלוח ושל המעבד 55 מעלות מוזר... בדוק בביוס את הטמפ' שם בד"כ מציגים את הטמפרטורות האמיתיות ותרשום מה הטמפרטורות של הביוס מציג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.