עבור לתוכן

Big Typhoon + Dual Core

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מעבד (930) Pentium 4 - 3Ghz Dual Core

וקירור של Big Typhoon

הבעיה היא עם הטמפרטורות שאני לא יודע אם זה נורמלי

במצב נורמלי הטמפרטורה עומדת על 55 ובמאמץ יכול להגיע ל 60 או 61

פירקתי את הקירור והרכבתי אותו מחדש הברגתי חזק את הברגים כך שהBT לא יכול לזוז אם מנסים להזיזו

שמתי שכבה דקה של המשכה הטרמית שהגיעה עם ה BT

וזאת התוצאה .

זה נורמלי למעבד ??

פורסם

55 במנוחה??

זה הרבה לBT!!

המארז שלך חם??

כמה מאווררים יש לך במחשב?

פורסם

איזו משחה טרמית שמת?

פורסם

הוא אמר מה שמגיע עם ה-bt.

ותנסה את mx-1 היא יותר מוצלחת יכול להיות אוו המשחה ששמת היא לא טובה אוו שלא מרחת טוב.

פורסם

אם זה סטפינג הראשון (לא C1) אז בהחלט יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

אכן 55 במנוחה.

יש לי 2 מאווררים (אחד ליד הכוננים קשיחים והשני זורק אוויר על ה BT - ואני לא מדבר על המאוורר שעל ה BT)

שמתי משכה שהגיע עם ה BT

מרחתי ע"י יצירת שכבה דקה על כל המעבד.

מה זה סטפינג הראשון ??? תפרט יותר לא מכיר את מנוח הנ"ל

פורסם

הסדרה הראשונה שיצאה לשוק יצאה ללא חלק מהפונקציות של המעבד

The new Presler core stepping C1 first of all resolved the issue with power saving and power consumption technologies. Enhanced HALT State and Enhanced Intel SpeedStep Technology have been implemented in this core stepping and work without any trouble. However, these were far not the only improvements that the new core stepping has acquired.

The CPUs with the new core stepping received another great improvement. The new core stepping allowed Intel to reduce the heat dissipation of its dual-core processors. This was a very impressive reduction that allowed Intel to move its new C1 Presler processors into a completely different thermal category. The power envelope of the new Pentium D CPUs rated from 930 to 950 will be determined by the 2005 Mainstream FMB requirements (typical heat dissipation 95W). For your information, the previous modification of the Presler core belonged to the 2005 Performance FMB thermal envelope (typical heat dissipation 130W).

Of course, the top Presler models from the Pentium Extreme Edition family will still beloong to CPUs with 130W thermal envelope. However, it is important to understand that the typical heat dissipation parameter doesnt have any direct relation to the practical heat dissipation. This parameter serves to define the requirements the processor sets for the mainboard voltage regulator circuitry and cooling system. In other words, the heat dissipation of the Pentium Extreme Edition on the C1 core stepping will also get lower, but not greatly enough for this processor to get into the pretty numerous 2005 Mainstream FMB category.

כמובן שקיימת האפשרות שהלוח שלך מזייף. תבדוק אם יש לו עדכוני ביוס.

פורסם
  • מחבר

לפי נתוני EVEREST

DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz

Cpu Alias - Presler

CPU Stepping - B1

CPUID Revision - 00000F62h

אם זה אומר לך משהו

לגבי עידכון ביוס אני אבצע זאת.

פורסם

כן, קיבלת את הסטפינג הראשון B1 ולא C1.

בכל מקרה, זה ממש לא נורא. 60+ מעלות ב FULL LOAD זה בסדר גמור ואפשר לחיות עם זה בגדול.

עריכה:

דרך אגב, נזכרתי בזה שאנשים התלוננן על כך שהמעטפת של המעבד אינה ישרה וזה יוצר מגע שאינו מושלם בין המעבד לגוף הקרור. אולי גם אצלך יש את הבעיה הזאת.

תקרא את זה:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=97666&highlight=lapping

http://www.overclock.net/faqs/15897-info-want-lap-your-p4s-a64s.html

אם זה הקייס, יש לך עילה לבקש שיחליפו לך את המעבד (ובאותה הזדמנות לסטפינג C1).

פורסם
  • מחבר

אחלה , תודה על המידע

אני אדאג להחליף את המעבד ל C1

.

נ.ב יש לי כונן קשיח שמגיע לטמפרטורה של 76 מעלות זה סביל ?? פשוט לא מגיע אליו קירור מגלל שיש לי 4 כוננים קשיחים .(ה 3 האחרים מקבלים קירור והם בטמפרטורה של בין 43 ל 50)

פורסם

לא סביל. אתה מסכן את חייו. זה הרבה יותר מדי חם.

ותבדוק את המשטח העליון של המעבד כשאתה לוקח את ה C1.

פורסם

לדעתי זה קצת חם , אני ב-OC במאמץ לא עובר את ה-50 מעלות

[attachment deleted by admin]

פורסם

בקשר להרדיסקים שלך זה ממש חם הייתי אומר

אצלי ההרדיסק על 36 ברגע זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים