פורסם 2006 ביוני 219 שנים מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום...http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים זה כלי מעולה, הוא יותר טוב מהוולףאבל המחיר שלו ממש מוגזם אני קניתי דרמל מקורי ב300 שקל בלי ציר גמיש מהום סנטר והיה שם גם את הסקיל שעלה בסביבות ה200 בדיוק אותה חבילה שאתה רוצה לקנות
פורסם 2006 ביוני 319 שנים החבילה הבסיסית של DREMEL - המכשיר עצמו + 15 אביזריםציר גמיש אפשר לקנות בנפרד, יש גם חבילות מתקדמות יותר שמגיעות עם ציר גמיש ויותר אביזרים והמחיר של החבילות האלה גבוה יותרהחבילה של SKIL - המכשיר עצמו + ציר גמיש + 25 אביזריםעכשיו בוא נגיד שביותר מחצי מהאבזירים לא משתמשים, השימוש הוא בעיקר בדיסקיות חיתוך ואביזרי שיוף, בחבילה של SKIL יש 5 דיסקיות חיתוך לעומת 2 בחבילה של DREMEL אז פה הSKIL לוקחהציר הגמיש לדעתי מיותר, אפשר להסתדר טוב מאוד בלעדיו אבל תמיד טוב שישבקיצור לך להום סנטר או ACE ותבדוק את המחירים שם, אם הסקיל יהיה זול משמעותית מהדרמל תקנה אותו
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר זה דחוף אתם יכולים להודיע לי איך הוא עובד, כאילו עם כבל ישיר לחשמל מטען או מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.