פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר קניתי אותם בנפרד...בכל מקרה אני כבר לא מנסה להפעיל אותם בדאול...זה לא עובד.השאלה היא אם מבחינת ביצועים עדיף לי להחליף לשני סטיקים שיעבדו בדאול אבל CL3 ??????
פורסם 2006 ביוני 319 שנים תמונהלפי התמונה אני רואה שבבים שונים וPCB שונה , לכן הסיבה שהם לא עובדים בDC .קודם כל הזכרונות שלך הם CL3 והם לא רחוקים בכלל מביצועים של זכרונות CL2.5 , זאת לעומת ההבדל הגדול מCL2 .
פורסם 2006 ביוני 419 שנים לפי התמונה אני רואה שבבים שונים וPCB שונה , לכן הסיבה שהם לא עובדים בDC .קודם כל הזכרונות שלך הם CL3 והם לא רחוקים בכלל מביצועים של זכרונות CL2.5 , זאת לעומת ההבדל הגדול מCL2 .וזהלא אמור לגרום לבעיה בלי OCיש איזה חוקים בDC ???
פורסם 2006 ביוני 419 שנים תנסה לשנות תזמונים ב BIOS לתזמונים איטטים ביותר ותבדוק אם הם התחילו לעבוד ב DUAL אחר כך תתחיל לקצר תזמונים וכל פעם תבדוק אם הם עובדים ב DUAL או לא.רוב הסיכויים שתצליך להפעיל אותם כך...
פורסם 2006 ביוני 419 שנים יש איזה חוקים בDC ???ברור שיש חוקים ל DCאתה לא יכול לקחת כל 2 סטיקים לדחוף אותם לסלוטים ולצפות שיעבדו בדואל!
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הנה עובדה שלא עובד לווליאור אתה יודע שזה לא עובד ככה!יש עוד כמה דברים שצריך לברר לפני
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הבעיה ככל הנראה היא לא הצ'יפים השונים או הPCB השונהלא אמורה להיות בעיה לעשות DC בAMD64 עם נפחים זהים גם עם סטיקים שונים לחלוטיןעל איזה סלוטים הזכרונות?ניסית לעדכן ביוס?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הנה עובדה שלא עובד לווליאור אתה יודע שזה לא עובד ככה!יש עוד כמה דברים שצריך לברר לפני כמו מה ??אני רוצה לדעת איזה חוקים בסיסים ב DC צריך ??אותו גודל , מהירות , תזמונים , DS ,SS ???
פורסם 2006 ביוני 619 שנים במערכת AMD64 צריך אותו גודל זכרון עם אותו סידור(למשל שני סטיקים של 512 כשכל אחד מהם הוא 64X8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.