פורסם 2006 ביוני 219 שנים יש לי כרגע 2X512 CL 2.5 שלא עובדים לי בדאול צ'נל...כדי לי להחליף לשני סטיקים של 512 CL3 ???? שיעבדו בדאול
פורסם 2006 ביוני 219 שנים תלוי במערכת ובשימושים שלך...מה מפרט המחשב שלך?בעיקרון כן, זה עדיף.למה אתה לא יכול להחליף ל 2 סטיקים של 2.5CL?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר יש לי ATHALON 3000+ 939היה לי סטיק אחד של 512 של סמסונג CL 2.5קניתי עוד אחד עם אותם נתונים אבל זה לא עובד לי בדאול....השאלה שלי אם להחליף למה ששאלתי?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים למה שלא תחליף את הנוסף שקנית בזיכרון זהה של סמסונג?אבל צריך לדעת אם זה חשוב לך...מה השימושים שלך במחשב?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר היה לי אחד של סמסונג וקניתי עוד אחד של סמסונג עם אותם נתונים....אבל זה בכל זאת לא עובד לי בדאול...אין לי יותר מידיי כסף כדי להחליף...ככה שאם אני מחליף את שניהם כדי שיהיה לי דאול זה רק ל CL3...השאלה היא אם כדי לי...או שההבדל לא כל כך רציני
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הם מגיעים עם צ'יפים שונים (UCCC וTCCC), לדעתי זה הגורם. בכל אופן, על מערכות AMD זה פחות משמעותי הDC, ואלה צ'יפים מעולים להמהרה.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים שאלה טיפשית, אבל זה קורה....שמת אותם בסלוטים הנכונים לדואל?למה טיפשית אדון חכם גדול!
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ^^לא הבנתי את פשר התגובה שלך. אולי קצת סימני פיסוק יעזרו...בכל אופן, ה"שאלה טיפשית" התייחס לשאלה שלי, של האם הוא שם את הזיכרונות בסלוטים הנכונים,ולא לשאלתו של פותח הת'רד.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים זאת צריכה להיות השאלה הראשונהשמת אותם בסלוטים הנכונים לדואל?וזההם מגיעים עם צ'יפים שונים (UCCC וTCCC), לדעתי זה הגורם. בכל אופן, על מערכות AMD זה פחות משמעותי הDC, ואלה צ'יפים מעולים להמהרה.לא אמור לגרום לבעיה בלי OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.