פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים תקנה את של ATI בגלל שהוא תומך בדרייברים של built by ATI לאומת השאר שתומכים ב- powered by ATI שיכול לגרום בעיות ב- WINXP.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר אממ, כבר הזמנתי (לפני שעה) בפלונטרטוב לא נורא, בכל מקרה אני עובד על WIN2000תודה על המידע
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים תקנה את של ATI בגלל שהוא תומך בדרייברים של built by ATI לאומת השאר שתומכים ב- powered by ATI שיכול לגרום בעיות ב- WINXP. אממ... לא.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים ממתי ATI מייצרים בנוסף רק שבבים את הכרטיסים בעצמם???לפי מה שאני יודע הם לא מייצרות את הכרטיס! חברות קטנות בלי שםבונות את הכרטיס ואז רושמות ATI כדי שיקנו את זה ולא יחשבו שזה סתם ג'אנק.MOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר ממתי ATI מייצרים בנוסף רק שבבים את הכרטיסים בעצמם???לפי מה שאני יודע הם לא מייצרות את הכרטיס! חברות קטנות בלי שםבונות את הכרטיס ואז רושמות ATI כדי שיקנו את זה ולא יחשבו שזה סתם ג'אנק.MOOMOOATI בניגוד לNVIDIA שמייצרת מעבדים בלבד, עדיין ממשיכה לייצר כרטיסי מסך.אולי בעוד מס' שנים הם יפסיקו אבל נכון לעכשיו עדיין יש כרטיסים של ATI בכבודה ובעצמה.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים יש לי כניראה באג קטן בידע... חוצמזה? איך הביצועים של הכרטיסים של ATI? טובים יותר מהאחרים (גיגה בייט, אסוס)? או שאותו חרא ? MOOMOO נ.ב: החרא הזה הוא זהב טהור!!!
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים זה ידוע שהX8 של ATI לא יציב משהו...מישהו יכול להגיד לי איך זה אצל NVIDIA?MOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אני יודע התכוונתי שבכל הכרטיסים של ראידון החדש יש בעיות בAGP X8, אבל איך NVIDIA בנושא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.