עבור לתוכן

כרטיס קול מותקן היטב- אבל אין סאונד

Featured Replies

פורסם

טוב הבעיה כזאת:

פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד.

בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה:

DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure)

יש עצות? ::)

פורסם

תנסה שנייה להסיר את הדרייברים לגמרי של הכרטיס קול ..

תכנס לחומרה של המחשב שלך תגיע לדרייבר של הכרטיס קול שהוא בסימן שאלה ..

תכנס אליו תעשה יענו שיעדכן אותו ישר מהאינטרנט .

לפי דעתי זה אמור להצליח זה מה שאני עושה בדרך כלל ..

פורסם

היה לי את הבעיה הזאת, משום מה לעשות chkdsk תיקן לי אותה, אין לי מושג למה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תנסה שנייה להסיר את הדרייברים לגמרי של הכרטיס קול ..

תכנס לחומרה של המחשב שלך תגיע לדרייבר של הכרטיס קול שהוא בסימן שאלה ..

תכנס אליו תעשה יענו שיעדכן אותו ישר מהאינטרנט .

לפי דעתי זה אמור להצליח זה מה שאני עושה בדרך כלל ..

ניסיתי את זה כבר ידידי, הסרתי אפשרתי לו לחפש באינטרנט- ללא הצלחה.

ודרך אגב- החומרה כן מותקנת טוב. אין סימן שאלה.

פשוט אין סאונד :-\

ואני אנסה את העניין של ה- check disk... גם ככה אין מה להפסיד... ::)

פורסם
  • מחבר

טוב הcheck disk לא ממש עזר... כמו שתיארתי לעצמי

למישהו יש עוד הצעות?

או פיתרון לשורה הזאת:

DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure)

פורסם

הוא מוגדר כראוי בBIOS? תבדוק הרבה פעמים קרה לי איכשהו שבביוס זה "השתחרר" והיה צריך להגדיר אותו מחדש שיעבוד, try it you can't lose.

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר כראוי בBIOS? תבדוק הרבה פעמים קרה לי איכשהו שבביוס זה "השתחרר" והיה צריך להגדיר אותו מחדש שיעבוד, try it you can't lose.

בדקתי כרגע ותחת האופציה של on board sound הייתה כבר מאופשרת...

פורסם

צריך להתקין אולי קודם את הדריבר מהדיסק ורק אחר כך להתקין מהוספת חומרה חדשה .

ז"א בדיסק שקיבלת יש דריבר לכרטיס קול אוקי תתקין ממנו ורק אחר כך במידה ויש בעיה תתקין מהוספת חומרה חדשה.

תראה כל הבעיה שלך היא בהתקנה לא נכונה של הדריבר בדוק 100% מנסיון שלי בנושא. (גם עם בהתקנים אין סימן שאלה או סימן קריאה ) :xyxthumbs:

פורסם

אולי זה יעזור

במיוחד זה

This is almost certainly a system.ini problem. Make a backup of that file and modify your existing file.

Under their respective headings, make sure the following lines exist in your modified system.ini...

under the [drivers] section:

wave=mmsystem.dll
midi=mmsystem.dll

under the [boot] section notably:

system.drv=system.drv
drivers=mmsystem.dll
sound.drv=mmsound.drv

And under [mci]:

cdaudio=mcicda.drv
sequencer=mciseq.drv
waveaudio=mciwave.drv

Substitute files and reboot, please post your results.

פורסם

דאבל פוסט, משום מה תמיד בבוקר השרת של האתר הזה עמוס, והדפדפן נתקע רצח ששולחים הודעה..

בכל מקרה, אפשר למחוק את הדאבל :)

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי את שתי ההצעות הנ"ל- ללא הצלחה...

אחרי קריאה בפורום כלשהו לגבי הבעיה, עשיתי את הצעדים הבאים:

נכנסתי ל- safe mode, הסרתי את כל התקני ה- USB וגם את התקני הסאונד, ניתקתי את חוטי ה-USB והפעלתי מחדש.

התקנתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם, ואחר כך אפשרתי לווינודס לחפש התקנים חדשים.

עדיין אין סאונד.

כשאני נכנס ל-DXdiag ומנסה לעשות בדיקה הפעם הוא לא מציג את העערה שרשמתי מקודם אלא הוא שואל אותי האם אתה שומע את הסאונד הבא...?

כשאני לוחץ לא מוצגת הבעיה הבאה:

Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)

וכן חיפשתי לגבי זה בגוגל, וניסיתי כמה פתרונות שהציעו לאנשים שונים- אבל כלום :kopfpatsch:

אני ממש לא מבין, לפני הפירמוט הכל היה תקין, מה כבר השתבש?!

פורסם
  • מחבר

1

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי את שתי ההצעות הנ"ל- ללא הצלחה.

אחרי שקראתי אינספור רעיונות ממספר פורומים שקראתי בהם ביצעתי את הפעולות הבאות, כפי שהומלץ באחד מהם:

הפעלתי את המחשב במצב safe mode, שם הסרתי את כל הדרייברים שקשורים בסאונד ןב-USB, ובנוסף ניתקתי את כבלי ה-USB.

הפעלתי מחדש והתקנתי את הדרייברים של הסאונד מהדיסק, אח"כ אפשרתי לווינדוס לחפש חומרה חדשה והוא הוסיף audio codecs ועוד איזה 3 דברים...

כמובן שנותרתי עדיין ללא סאונד, אבל עכשיו כשאני בודק ב- DXdiag הוא לא מציג הערה אלא מקדם אותי לבדיקת סאונד- אני בוחר ב-אינני שומע את הסאונד שמנוגן ואז מופיעה ההערה הבאה:

Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)

וכן חיפשתי בגוגל לגבי זה וניסיתי עוד כמה דברים שלא עבדו!

עוד רעיונות???

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה לעשות

מרוב תסכול עשיתי התקנת תיקון של הווינדוס שלא עזרה... :s05:

התקנתי גם את DirectX 9.0c המעודכן שלא הועיל ומציג גם הוא את ההערה:

Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code

למישהו נשארו רעיונות? :-\

חשבתי לעצמי, אולי יש דרך לבדוק אם החומרה עצמה תקינה? רק שאני לא יודע איך לבצע את זה... הכרטיס קול עצמו הוא מובנה על הלוח אם ופעל בדיוק לפני כמה ימים לפני הפירמוט :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים