פורסם 2006 ביוני 219 שנים עשיתם פה בלאגן שלם ועצוםלגבי FSB, היה ב-AMD ב-K7, ועזב ב-K8לגבי HTT הוא 1GHz / 2GHz בגלל שהוא DDR (שליחת מידע פעמיים במחזור שעוI) ולא בגלל שהוא Full Duplex (שליחת מידע בשני הכיוונים במקביל)FSB הוא Half-Duplex מבחינת הצדדים המתקשרים, כלומר קו התקשורת עצמו מסוגל להעביר מידע מא' לב' ומב' לא' במקבילאבל א' לא מסוגל גם לקבל וגם לשלוח מידע באותו זמן, כנ"ל ב'התחנות הן Half-Duplex. לכן אומרים שה-FSB כולו הוא Half-Duplex, זה לא עוזר לשלוח מידע בלי שהצד השני יוכל לקבל אותוליאור, אם יש לך קישור שאיך שהוא מוכיח שה-HTT איכשהו קשור ל-DDR או זכרון בכלל אז אני מאד אשמח אם אני יכול לראות אותו. מגדירים את המהירות של הקישור ברוחב פס של ביטים, ב-MHZ והתוצאה היא GB\S של נתונים, אין קשר בכלל ל-DDR.ומהירות הפיסית של הבאס היא 1GHZ, אבל מפני שזה FULL DUPLEX, ז"א X2 תעבורת מידע ביחס לMHZ, אז לפעמים רואים באתרי מכירה שרשום 2GHZ... שהכוונה היא עדיין לאותה מהירות שעון, אבל זה גורם להמון בלבולים אצל אנשים שלא מבינים למה בחנות אחת יש מעבד לסוקט 939 על 1GHZ ובחנות אחרת מעבד לסוקט 754 על 1.6GHZ.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים ליאור, אם יש לך קישור שאיך שהוא מוכיח שה-HTT איכשהו קשור ל-DDR או זכרון בכלל אז אני מאד אשמח אם אני יכול לראות אותו. מגדירים את המהירות של הקישור ברוחב פס של ביטים, ב-MHZ והתוצאה היא GB\S של נתונים, אין קשר בכלל ל-DDR.ומהירות הפיסית של הבאס היא 1GHZ, אבל מפני שזה FULL DUPLEX, ז"א X2 תעבורת מידע ביחס לMHZ, אז לפעמים רואים באתרי מכירה שרשום 2GHZ... שהכוונה היא עדיין לאותה מהירות שעון, אבל זה גורם להמון בלבולים אצל אנשים שלא מבינים למה בחנות אחת יש מעבד לסוקט 939 על 1GHZ ובחנות אחרת מעבד לסוקט 754 על 1.6GHZ.אף אחד לא אמר שיש קשר בין HTT לזכרוןסה"כ אמרתי שה-HTT הוא DDR (מבחינת טכנולוגיה, לא זכרון - Double Data Rate - שליחת מידע פעמיים בכל סיבוב שעון)לכן זכרונות DDR בתדר 200 הם למעשה אפקטיבית 400 (את זה אתה יודע)ולכן HTT בתדר 1GHz הוא למעשה אפקטיבית 2GHzאני פעם ראיתי שכתוב 2000MT/S משהו כזהמה זה אומר?זה התדר האפקטיבי של ה-HTT
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אז למה בכל האתרים ב ZAP רשום FSB : 1 GHZ FSB : 2 GHZ ויש כאלה שרשום FSB : 1 GHZ HTT 2 GHZ קחו לדוגמא את האתר הזה : http://www.techpowerup.com/cpudb/details.php?id=47 רשום FSB 200 משמע 200*5 = 1000 = HTT 2000
פורסם 2006 ביוני 319 שנים השאלה שלך לא ברורהחסר טעויות באתרים לא מקצועיים (ע"ע Zap)?הם מתייחסים ל-HTT בתור FSBטעות שלהם טימטום שלהםלעומת זאת מ-TechPowerUp הייתי מצפה ליותר וזאת כבר טעות מטומטמת
פורסם 2006 ביוני 319 שנים זה התדר האפקטיבי של ה-HTTהבנתי שזה התדר של הHTTהתכוונתי ל MT/Sמה זה אומר היחידות האלהכלומר מה הוא מודד שם?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים הבנתי שזה התדר של הHTTהתכוונתי ל MT/Sמה זה אומר היחידות האלהכלומר מה הוא מודד שם?הדרך שלהם לציין שזה התדר האפקטיבי
פורסם 2006 ביוני 319 שנים חחח לא הבנת אותימה זה היחידה הזאת MT/Sליתר דיוק מה זה MT2000MT/Sכאילו כל שניה אחת עוברים 2000MTהשאלה שלי מה זה הMT הזה?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים חיפוש קצרצר בגוגל:http://www.pcmag.com/encyclopedia_term/0,2542,t=MTs&i=47408,00.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.