פורסם 2006 ביוני 219 שנים 3800x2 ....כפול ליבה...הרבה יותר משתלם וגם יותר טוב בהרצה של מספר תוכנות באותו הזמן.!
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אני רואה שיש לוח עם תושבת אחת סיליקה ועליה 2 ליבותויש לוח עם שתי תושבות ועל כל תושבת ליבה אחת מעבד אחד מה ההבדל ומה טוב יותר ?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לא ממש הבנת...הלוחות שראית עם שתי התשובות אלה לוחות לשרתים ותחנות עבודה כבדות...שדורשות המון כוח עיבוד..(דר אגב אפשר להרכיב גם כפולי ליבה על לוחות אלה).....והלוחות למשתמש הממוצע (אנחנו) הם מגיעים עם תושבת אחת כי לא צריך יותר מזה....ובקיצור לא כדי להיכנס לנושא הזה....
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אבל מה ההבדל בין שתי מעבדים ליבה ליבה תושבת תושבת לבין סליקה אחת תושבת אחת עם שתי ליבות ?ה DC נראה הרבה יותר מוצלח בגלל ששתי הליבות יושבות על אותה סיליקה משמע תקשורת מהירה יותר בינהם
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הדואל סוקט יותר חזק מדואל קורכי זה 2 מעבדים נפרדים שמבצים את הפעולותאבל בדואל קור זה 2 ליבות שיש להם כמה רכיבים משותפים ובגלל זה השיפור ביצועים הוא אף פעם לא כפול (בדואל קור)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים וסוקט כפולה יכולה לשמש בתור מחשב ביתי ?קצת משחקים וכו' ?או שזה רק לשרתים ?מת להרכיב מחשב עם סוקט כפולה בשטח המחשב עף ..
פורסם 2006 ביוני 219 שנים למה יש לי הרגשה ש AMD תוציא בקרוב Sempron כפול ליבה אצלהם הכול אפשרי .ולגבי השאלה ...סתם סקרנות נראה לי ששתי מעבדים שתי תושבות זה דבר באמת מדהים .
פורסם 2006 ביוני 219 שנים זה פשוט לא פרקטי.אתה צריך מעבדים שהם יותר יקרים, אתה צריך זכרון ECC REGISTERED שהוא יותר יקר, וההבדל בביצועים בין DUAL CPU ל-DUAL CORE הוא זניח...
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ה FSB של הווניס והמספרון 64 זה 400 MHZ ?רשום באיזה אתר שאני קונה 400לא נראה לי הגיוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.