פורסם 2006 ביוני 219 שנים יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד..האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים תנסה לדבר עם קארט וליראות מה אפשר לעשותאפילו עם יעלה כסף הייתי ממליץ ללכת על זה חבל לקנות מצלמה חדשה מה שיש לך מצלמה טובה
פורסם 2006 ביוני 219 שנים האחריות לא הייתה של קארט אלא של חברה פרטית.. אני מאמין שהם או בית הצילום יסכימו לתקן אותה. קח לתשומת לבך שבית הצילום יקחו ממך 200 שקל עבור הבדיקה. כמה שזה נשמע דבילי, אני בספק אם בכלל ישתלם לך לתקן אותה. אולי מצלמה חדשה תעלה יותר זול.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים קח לתשומת לבך שבית הצילום יקחו ממך 200 שקל עבור הבדיקה.100 ש"ח.דבר ראשון תבדוק בחנות שממנה קנית ורק לאחר מכן אם זה לא ילך פנה לבית הצילום.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אני מאמין שהם או בית הצילום יסכימו לתקן אותה. קח לתשומת לבך שבית הצילום יקחו ממך 200 שקל עבור הבדיקה. כמה שזה נשמע דבילי, אני בספק אם בכלל ישתלם לך לתקן אותה. אולי מצלמה חדשה תעלה יותר זול. נראה לי שבאמת תלך על מצלמה חדשה..למה מחירי התיקון הם פשוט בשמיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.