עבור לתוכן

שאלה בקשר לPSP

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו

או שאולי אין הגבלה?!

ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

פורסם

הpsp לא תומך בכרטיסים כאלה, רק memory stick.

פורסם

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו

או שאולי אין הגבלה?!

ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

לפי זה-

http://www.yourpsp.com/psp/psp.html#locale=en_gb&section=homepage&setlocale=true

חיבים MSD

חוץ מיזה אם לא קניתה עדין PSP תעשה טובה לעצמך ועל תיקנה

הרבה מהאנשים שקנו PSP מאוכזבים מימנו כי המישחקים מאוד יקרים ורוב הטובים הם פורטים פשוטים מהPS2

הסרטים גם מאוד יקרים וניכשלו בגדול במכירות

הבטריה הרגילה מחזיקה רק איזה 3-6 שעות בכל טעינה

בקיצור מכשיר בינוני שאנשים קונים ביגלל העליונות הגרפית מול הנינטנדו DS אבל לא חושבים על כל הדברים

ביגלל זה הDS מנצח

ואם אתה רוצה ליקנות משהוא שיתן לך לנגן סרטים מוזיקה וכו וגם יתן לך להריץ אומולטורים בלי ליפרוץ כלום ולידפוק תאחריות אז

gp2x_fp.jpg

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7486

זה מוצר שגם אני היתי שוקל ליקנות אם היתי צריך ניד

אולי לא יצאו לו הרבה מישחקים רישמים טובים אבל האפשרות לנגן בו אמולטורים ותוכנות והגישה הפתוחה שלו

תורמים ליחס עלות ביצועים מאוד גבוה

פורסם

ואם הוא כבר קנה ביאסת לו תתחת :)

פורסם

לפי זה-

http://www.yourpsp.com/psp/psp.html#locale=en_gb&section=homepage&setlocale=true

חיבים MSD

חוץ מיזה אם לא קניתה עדין PSP תעשה טובה לעצמך ועל תיקנה

הרבה מהאנשים שקנו PSP מאוכזבים מימנו כי המישחקים מאוד יקרים ורוב הטובים הם פורטים פשוטים מהPS2

הסרטים גם מאוד יקרים וניכשלו בגדול במכירות

הבטריה הרגילה מחזיקה רק איזה 3-6 שעות בכל טעינה

בקיצור מכשיר בינוני שאנשים קונים ביגלל העליונות הגרפית מול הנינטנדו DS אבל לא חושבים על כל הדברים

ביגלל זה הDS מנצח

ואם אתה רוצה ליקנות משהוא שיתן לך לנגן סרטים מוזיקה וכו וגם יתן לך להריץ אומולטורים בלי ליפרוץ כלום ולידפוק תאחריות אז

gp2x_fp.jpg

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7486

זה מוצר שגם אני היתי שוקל ליקנות אם היתי צריך ניד

אולי לא יצאו לו הרבה מישחקים רישמים טובים אבל האפשרות לנגן בו אמולטורים ותוכנות והגישה הפתוחה שלו

תורמים ליחס עלות ביצועים מאוד גבוה

בולשיט, בולשיט, ועוד בולשיט.

בשביל להריץ משחקים מהכרטיס, צריך לואדרים, זה הכל. לא דופק אחריות, ולא כלום, אבל מה שכן- פועל רק על גרסה 1.50 (את 2.00 אפשר להוריד חזרה ל 1.50, כל מי שיש לו 2.01 ומעלה- נדפק זמנית)

מי שקונה סרטים ל PSP- דפוק בשכל.

PSP תומך ב MS duo ו MS ProDuo (אני בעל MS PD של 2 ג'יגה)

ממירים סרטים מהמחשב בעזרת PSP Video 9

יוצא 400 מגה לסרט, איכות מדהימה D: לשבת ולהינות מההצגה. מי האידיוט שקונה סרטי UMD?! שאגב, הפסיקו את הייצור שלהם.

משחקים- יש טונות של משחקים מוצלחים, אז אל תקשקש. לא פורטים מ PS2 ולא נעליים. מי שקונה משחק ב 300 שקל בארץ- גם אידיוט. יש דבר ושמו ebay, חצי מחיר, משחק חדש בניילון. או שקונים מאנשים, יש שוק מפותח של משחקי UMD בארץ, אפשר להשיג בין 100 ל 150 שקל כל משחק.

לא לשכוח את ה Wi-Fi ב PSP, יש דפדפן גם, אפשר לגלוש בכל מקום שיש בו נקודת גישה, אינטרנט מלא כמו במחשב, לא עוד זבל של מכשירים ניידים.

סוללה- שוב, ebay, רק 70 שקל, סוללה של 2600 מיליאמפר, מספיקה לעוד 38 אחוז מהזמן המקורי.

PSP מכשיר מדהים, אבל לא לקנות אותו במחירים המלאים של הארץ, 1500 שקל לוואליו פאק בלי אבזור נוסף לא שווה את זה.

אני קניתי ב 1500 גרסה 2.00 עם כרטיס 2 ג'יגה Sandisk Gaming edition (מהיר במיוחד) ו 2 משחקים (וכמובןvalue pack)

הורדתי ל 1.50, מריץ הומברו וכל מה שאני רוצה חופשי. יש טונות של תוכנות מגניבות כמו שלט רחוק לטלויזיות דרך האינפרא אדום של ה PSP, ויש תוכנה שמזרימה וידאו מהמחשב על Wi-Fi ל PSP בלי שתצטרך להוריד לכרטיס זיכרון.

ואגב, ל PSP אין הגבלה. הוא תומך בכל MS PD שיוצא. יש כרגע עד 4 ג'יגה, והוא תומך ב 4 ג'יגה. שיצא 8- הוא גם יתמוך. (עוד כ 3 חודשים)

פורסם

אתה תמים , אתה לא יכול לבקש מילד בן 13 שאמא שלו קנתה לו psp כי היא שמעה

מהבוס שלה שזה הדבר החם הבא , רוב האנשים לא מבינים בזה ebay שמיביי 90%

מהאנשים הולכים לרשתות הגדולות שייתנו מענה לצרכים שלהם ולא לחפור תרשת בנסיון למצוא

סוללה של עוד חצי שעה באי ביי...

פורסם
  • מחבר

רגע אבל כמה זמן סוללה נטו יש לזה למוסיקה ולוידאו לכוד?

כאילו אני רוצה את זה גם בשביל לשמוע מוסיקה

פורסם

בולשיט, בולשיט, ועוד בולשיט.

בשביל להריץ משחקים מהכרטיס, צריך לואדרים, זה הכל. לא דופק אחריות, ולא כלום, אבל מה שכן- פועל רק על גרסה 1.50 (את 2.00 אפשר להוריד חזרה ל 1.50, כל מי שיש לו 2.01 ומעלה- נדפק זמנית)

מי שקונה סרטים ל PSP- דפוק בשכל.

PSP תומך ב MS duo ו MS ProDuo (אני בעל MS PD של 2 ג'יגה)

ממירים סרטים מהמחשב בעזרת PSP Video 9

יוצא 400 מגה לסרט, איכות מדהימה D: לשבת ולהינות מההצגה. מי האידיוט שקונה סרטי UMD?! שאגב, הפסיקו את הייצור שלהם.

משחקים- יש טונות של משחקים מוצלחים, אז אל תקשקש. לא פורטים מ PS2 ולא נעליים. מי שקונה משחק ב 300 שקל בארץ- גם אידיוט. יש דבר ושמו ebay, חצי מחיר, משחק חדש בניילון. או שקונים מאנשים, יש שוק מפותח של משחקי UMD בארץ, אפשר להשיג בין 100 ל 150 שקל כל משחק.

לא לשכוח את ה Wi-Fi ב PSP, יש דפדפן גם, אפשר לגלוש בכל מקום שיש בו נקודת גישה, אינטרנט מלא כמו במחשב, לא עוד זבל של מכשירים ניידים.

סוללה- שוב, ebay, רק 70 שקל, סוללה של 2600 מיליאמפר, מספיקה לעוד 38 אחוז מהזמן המקורי.

PSP מכשיר מדהים, אבל לא לקנות אותו במחירים המלאים של הארץ, 1500 שקל לוואליו פאק בלי אבזור נוסף לא שווה את זה.

אני קניתי ב 1500 גרסה 2.00 עם כרטיס 2 ג'יגה Sandisk Gaming edition (מהיר במיוחד) ו 2 משחקים (וכמובןvalue pack)

הורדתי ל 1.50, מריץ הומברו וכל מה שאני רוצה חופשי. יש טונות של תוכנות מגניבות כמו שלט רחוק לטלויזיות דרך האינפרא אדום של ה PSP, ויש תוכנה שמזרימה וידאו מהמחשב על Wi-Fi ל PSP בלי שתצטרך להוריד לכרטיס זיכרון.

ואגב, ל PSP אין הגבלה. הוא תומך בכל MS PD שיוצא. יש כרגע עד 4 ג'יגה, והוא תומך ב 4 ג'יגה. שיצא 8- הוא גם יתמוך. (עוד כ 3 חודשים)

קודם כל דיברתי על הארץ ועל דברים רישמים

ובגירסאות החדשות צריך לשים תוכנת הפעלה לא חוקית שזה דופק תאחריות

בנוגע למישחקים רוב המישחקים הטובים לPSP הם פורטים מהPS2 ודיברו על זה הרבה באתרי מישחקים רצינים

בנוגע למכשיר שצינתי הוא מבוסס על תוכנות חופשיות ולא צריך להמיר סרטים כדי ליצפות דרכו

והוא תומך בSD card שזה יותר נפוץ

וכמכשיר לסרטים ומוזיקה ואמולטורים ואומברו וכו הוא יותר מישתלם במחירים של הPSP+מישחקים בארץ

עריכה -פה יש כתבה על אביזרים לPSP-

http://www.gamespot.com/features/6152184/index.html

פורסם

מיצתער היה תקלה באתר או משהו :nixweiss:

פורסם

מיצתער היה תקלה באתר או משהו :nixweiss:

פורסם

קודם כל דיברתי על הארץ ועל דברים רישמים

ובגירסאות החדשות צריך לשים תוכנת הפעלה לא חוקית שזה דופק תאחריות

בנוגע למישחקים רוב המישחקים הטובים לPSP הם פורטים מהPS2 ודיברו על זה הרבה באתרי מישחקים רצינים

בנוגע למכשיר שצינתי הוא מבוסס על תוכנות חופשיות ולא צריך להמיר סרטים כדי ליצפות דרכו

והוא תומך בSD card שזה יותר נפוץ

וכמכשיר לסרטים ומוזיקה ואמולטורים ואומברו וכו הוא יותר מישתלם במחירים של הPSP+מישחקים בארץ

עריכה -פה יש כתבה על אביזרים לPSP-

http://www.gamespot.com/features/6152184/index.html

די X_X אתה מקשקש כל כך הרבה שזה כבר כואב לי.

המשחקים- רוב הטובים הם ממש לא פורטים מ PS2, אלא המשכי סדרות משחקים מ PS2. כמו Burnout: Legends, או DBZ: Shin budokai ועוד.

בגרסאות החדשות בשביל להפעיל הומברו לא צריך שום "תוכנת הפעלה לא חוקית", ושום אחריות לא נדפקת. רואים שאתה לא מבין בגרוש בעניין הזה.

משתמשים בקובץ שמירה מיוחד ל GTA, שמנצל exploit ואז אפשר להריץ הומברו דרך eloader. הומברו זה חוקי, אלו תוכנות שנכתבות ע"י משתמשים-בשביל משתמשים

לא דופק אחריות ולא כלום. יש בהומברו אמיולייטורים לכל קונסולה, יש ל GB\GBC\GBA

NES\SNES

Neo Geo, ועוד.

הומברו דרך GTA עובד בגרסאות 2.01 עד 2.60, ב 2.70 ו 2.71 אין עדיין אפשרות להפעלת הומברו.

וידאו- שוב, יש נגן מדיה בהומברו שנקרא PSP media player שיכול לנגן כל סוג קובץ שתרצה, בלי המרה. אני אישית משתמש בו. רק שאני התייחסתי לנגן המדיה שכבר מובנה ב PSP, ואני מוצא אותו נוח מאוד, יש אפשרות לראות או על מסך מלא (מסך רחב), או בגודל מקורי, או בגודל מותאם למסך בפורמט 4:3, אפשר לעשות זום, ועוד ועוד.

בקיצור, תפסיק להטעות את הבנאדם, במיוחד בקשר לאחריות.

פורסם

אין לי מושג למה, אבל את התגובה שלי לא רואים, אז אני אכתוב אותה שוב-

די X_X אתה מקשקש כל כך הרבה שזה כבר כואב לי.

המשחקים- רוב הטובים הם ממש לא פורטים מ PS2, אלא המשכי סדרות משחקים מ PS2. כמו Burnout: Legends, או DBZ: Shin budokai ועוד.

בגרסאות החדשות בשביל להפעיל הומברו לא צריך שום "תוכנת הפעלה לא חוקית", ושום אחריות לא נדפקת. רואים שאתה לא מבין בגרוש בעניין הזה.

משתמשים בקובץ שמירה מיוחד ל GTA, שמנצל exploit ואז אפשר להריץ הומברו דרך eloader. הומברו זה חוקי, אלו תוכנות שנכתבות ע"י משתמשים-בשביל משתמשים

לא דופק אחריות ולא כלום. יש בהומברו אמיולייטורים לכל קונסולה, יש ל GB\GBC\GBA

NES\SNES

Neo Geo, ועוד.

הומברו דרך GTA עובד בגרסאות 2.01 עד 2.60, ב 2.70 ו 2.71 אין עדיין אפשרות להפעלת הומברו.

וידאו- שוב, יש נגן מדיה בהומברו שנקרא PSP media player שיכול לנגן כל סוג קובץ שתרצה, בלי המרה. אני אישית משתמש בו. רק שאני התייחסתי לנגן המדיה שכבר מובנה ב PSP, ואני מוצא אותו נוח מאוד, יש אפשרות לראות או על מסך מלא (מסך רחב), או בגודל מקורי, או בגודל מותאם למסך בפורמט 4:3, אפשר לעשות זום, ועוד ועוד.

בקיצור, תפסיק להטעות את הבנאדם, במיוחד בקשר לאחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים