עבור לתוכן

מסמך נדיר, ממש מצמרר! כולם כנסו....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Aviko . תנסה לשכנע את BigDickBastard שחושב שכל ידיעה היא בגדר זיוף. בכלל אני לא מבין איך מקבלים אדם לצוות האתר שלא כותב בעברית?. וגם שהעלתי מיסמך כזה נדיר הוא ישר קופץ ומטיל ספק בקשר לאמיתות המסמך. עכשיו לאור דבריך אני מקווה שהוא יקח את דבריו בחזרה...

פורסם

למה אתה מתלהם? אסור לבן אדם להביע את דעתו?

פורסם

duk4u

מה אתה רוצה מהבחור?

הוא אמר שהוא מנייח שזה כנראה כן אמיתי, עזוב אותו בשקט.

וחס וחלילה שבצות האתר יהיה דובר שפה שהיא לא שפת הקודש, עוד יהיה לנו פה מנהל גוי יום אחד אני אומר לכם !

פורסם

Aviko . תנסה לשכנע את BigDickBastard שחושב שכל ידיעה היא בגדר זיוף. בכלל אני לא מבין איך מקבלים אדם לצוות האתר שלא כותב בעברית?. וגם שהעלתי מיסמך כזה נדיר הוא ישר קופץ ומטיל ספק בקשר לאמיתות המסמך. עכשיו לאור דבריך אני מקווה שהוא יקח את דבריו בחזרה...

[ltr]

and I don't understand how they don't ban someone who can't read.

[/ltr]

[ltr]blah it seems to have a lot of backing from web site all over, guess it did happen, still sounds weird if you ask me...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

[ltr]my point is, if you didn't get it the first time, that I don't think it's real.[/ltr]

BigDickBastard גם את זה אמרת...

פורסם

קשה קליטה אתה.

הוא אמר שזה כנראה אמיתי. מה זה משנה מה הוא כתב קודם?!?!

תקרא את ההודעות עד הסוף לפני שאתה אומר שטויות כאלה.

פורסם

[ltr]indeed.[/ltr]

פורסם

אתם מתווכחים אל שטויות, אי הבנה קטנה,פשוט תניחו לזה,

וד"א, אין זה מתפקידי לשכנע אף אחד, זו הייתה ידיעה אקטואלית בולטת מאוד, מי שמאמין מאמין מי שלא--->לא!

פורסם

לי יש שאלה, מתי התקווה הוכרה כהמנון לאומי?

הרי רק עם הקמת המדינה התקווה הוכרז כההמנון הלאומי לא?

כאילו נראה לי מוזר שיהודים שחיו בגרמניה ידעו בעל פה את התקווה ועוד ישירו אותה בסיטואציה כזאת כסמל ללאומיות שלהם, מילא היו אומרים ביחד שמע ישראל או כל דבר אחר שיש לו משמעות קולקטיבית חזקה ליהודים בתקופה ההיא.

פורסם
  • מחבר

גם אם התקווה הוכרה כהמנון לאומי בזמן הקמת המדינה (מה שאני לא כל כך בטוח בזה) לא אומר שלא הייתה שגורה בפי היהודים לפני כן. לא מוכיח כלום. גם מישהו כאן אישר ששמע על כך ברדיו והידיעה אושרה. וכמו שאמר Aviko "מי שמאמין מאמין מי שלא--->לא!".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים