עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האוזניות האלה לאייפוד?

Featured Replies

פורסם

להסביר את משמעות החיים זה קשה,

לא רק לקיר לבנים.

בכל מקרה הדיון מיצה את עצמו.

ברור לכולם שאייפוד זה הייפ אחד גדול.

הסיבה הכי משכנעת שלך כן לקנות אייפוד זה בגלל שהוא שולט בעולם,

שלכולם יש אותו, ואני לא מבין למה פיקה טורח להתווכח איתך שזה לא המצב.

אפילו אם 99% מהנגנים היו אייפוד,

זה אומר שאתה צריך ללכת כמו כבשה טיפשה עם הזרם?!

אם יש נגן טוב יותר וזול יותר עליך לקחת אותו אפילו אם הוא פחות "אופנתי".

• תגובות 65
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אם אתם אומרים כנראה שיש לכם ניסיון של יומיים בנושא ותגיד לאחותך קיר לבנים אני עדיין אומר שIPOD הוא נגן בין הטובים והZVM יותר טוב!!!! אבל עדיין הIPOD יכול לנגן שעתיים ולא שעה וחצי אם אתה שומע בפול ווליום והZVM שלוש שעות בפול ווליום ואני לא אומר שהZVM לא טוב אני אומר שלמי שרוצה נגן MP3!!! ורק נגן MP3!!! לא צריך להוציא עוד כסף על ZVM!!!!! ואי אפשר להגיד שלIPOD אין איכות צליל ממש טובה כי זה שקר!!! וד"א מי יכול ליראות אפילו ב 262,144 סרט ובמסך כזה קטן??? זה ממש לא נוח

וfatalico הרבה אבל הרבה אודיופילים קונים את הנגן אחרי בירורים של חודשים על בחירת הנגן הכי משתלם אז אתה לא יכל להגיד שה IPOD הוא לא נגן טוב הוא נגן מצוין ואפילו אם הוא היפ אחד גדול זה לא מונע מימנו להיות נגן מאוד איכותי ואם ממשק מאוד נוח

פורסם

אבל האיפוד כל כך סקסיייייייייי שאתה רואה אותו אתה פשוט רוצה אחד

זה בדיוק הגאונות של אפל שגם אם המוצר פחות טוב ממתחריו אתה עדיין תרצה אותו

וד"א רק לאיפוד יש 60גיגה

פורסם

מממ הינה הוכחה שיש בעיות מעצבנות ב-ZVM

http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=183196

ואת הבעיות האלו לא תראו בIPOD!!! אבל לIPOD יש בעיה יותר רצינית הוא אף פעם לא ניסגר חחחחחחח הוא פועל 24 שעות ביממה אפילו אם אתה אומר לו להיסגר הוא נישאר עובד ואם אתה משאיר אותו חצי שנה הוא יגמור חצי בטרייה שזה לא הרבה אבל עדיין דיי מעצבן חח

פורסם
  • מחבר

טוב בקיצור אל תיקנה את האוזניות האלה אם החוט לא מפריע לך כל כך יש אוזניות הרבה יותר טובות באותו מחיר

לאיזה אוזניות התכוונת שיש יותר טובות מהן באותו מחיר?? נהיה לי פה בלאגן :-\

פורסם

חחח מה התקציב שוב שכחתי חחח

פורסם

הפכת ממצחיק לעצוב :\

אייפוד הוא הנגן הכי מבוגג בעולם (מבוגג-מלא באגים)

מי לא מכיר את אייקון ה "אייפוד העצוב"? או התיקיה עם הסימן קריאה, שמופיעים כל כך הרבה?

שאתה טוען משהו, תראה את 2 הצדדים של הטבע.

יש לי עם האייפוד דור חמישי נסיון של חודש, ועם ה ZVM נסיון של שבועיים וחצי. לא יומיים.

האייפוד היה, ונשאר, הייפ אחד גדול.

הוא כמו נוקיה 3100

ממשק נוח, חזות יפה, אבל ריק מתוכן, זה הכל. מצד שני, זה מתכון שמצליח היום.

פורסם

יש לי שאלה מה אתה קשור עכשיו שתוק שנייה ותן לי לעזור לבן אדם!!!! וחוץ מזה כשאתה קונה נגן MP3 אתה רוצה רק MP3 ולא הרבה תוספות מסביב למרות שזה נחמד ואני לא אמרתי שלIPOD אין בעיות יש לו אבל לא כאלה!!!! הוא יודע את הABC טוב הוא משאיר את השעה כפי שהיא צריכה להיות ואתה יכול לנגן את כל השירים כן אIPOD יכול להיתקע אבל זה מאוד אבל מאוד נדיר!!!!

פורסם

נדיר my foot

כנס לפורומים אחרים, תתחיל לקרוא. אני חבר במעל 10 פורומים בנושא, 7 מהם לא של הארץ.

ואם אתה רוצה mp3 נטו ולא הרבה תוספות, אפשר לקנות Archos Gmini XS202

עושה את העבודה נפלא, והוא הנגן הקטן מסוגו בשוק היום. אז די לחרטט כבר, אייפוד פאן בוי.

בדבר אחד אתה צודק, הנושא הזה סטה בהרבה מכיוונו, ולכן מרגע זה אני פשוט מפסיק להגיב. יש לך עוד משהו להגיד? אתה מוזמן לשלוח לי לפרטי.

פורסם

טוב באמת דיי אם זה (למרות שאתה טועה אבל אין לי כח לזה חחח אז זה לא משנה כבר) אז מה היה התקציב??

פורסם
  • מחבר

350

פורסם

מממ טוב יש לך את האוזניות דגם Porta Pro של חברת Koss ואת האוזניות דגם PMX-100 מבית Sennheiser

וגם את האוזניות דגם EH250 של חברת Sennheiser

פורסם

סנהיייזר OMX70

פורסם
  • מחבר

חחחח

קודם אתם מתווכחים לי על איזה נגן טוב יותר ועכשיו אתם מפציצים אותי בדגמים של אוזניות תנו דעה מגובשת פעם אחת ;):bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

חחחחח מממ כולם טובים חחח תיכנס לאתר WWW.TUKI.CO.IL שם יש לך מיבחר של אוזניות טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים