עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האוזניות האלה לאייפוד?

Featured Replies

פורסם

סורי אני דיי מעוצבן נושברו לי האוזניות של סוני הישנות

וIPOD עדיין מוביל בהרבה!!!! 70% מקניית הנגנים הם של IPOD ואני רציני היה על זה ליפני שבוע סקר בין לאומי וIPOD קיבל 70% מכלל קנית הנגנים בעולם

• תגובות 65
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סקר על מה?

פורסם

לא בעולם, אלא בארה"ב.

וגם בארה"ב זה תלוי במדינות.

ידעת שאייפוד נפוץ בקליפורניה הרבה יותר מבאלינוי?

אגב, הנתון שנתת דמיוני לגמרי.

לא מזמן התפרסם רשמית באנגאדג'ט נתון שעל כל שני אייפודים, נמכר מכשיר אחד של קריאטיב. כלומר-

שליש מהמכשירים בעולם הם של קריאטיב, מה שכבר מחסל את תיאורית 70 האחוזים שלך.

פורסם

סורי אז 66 ו3\2 זה עדיין מראה את זה שIPOD שולט במחירת הנגנים

פורסם

חוץ מקרייטיב ואייפוד חסר חברות IAUDIO IRIVER

:screwy:

פורסם

אתה ממשיך לשכוח :\

33 אחוז קריאטיב

לאייריבר יש כ 17 אחוז

לסוני בסביבות ה 15, ול iAudio קצת פחות

ויש עוד חברות שאין לי את האחוזון שלהן, כמו סאמסונג, מוביבלו (עם הנגן החדש שלהם, סוללה של 150 שעות!) טושיבה, ועוד.

בקיצור, iPod כבר לא שולט. רד מהענן בבקשה. העולם פתח עיניים והפסיק להסתנוור מהלבן של אפל.

מול כל מכשיר של אפל, יש אחד טוב יותר של חברה מתחרה.

אייפוד דור 5- קריאטיב זן ויז'ן M, טושיבה סדרה S החדשה (למה לא מביאים אותם לישראל?!?!?!)

אייפוד נאנו- Mpio HD400, iAudio6, Creative zen micro photo

אייפוד מיני- iRiver H10, Creative zen micro, Rio carbon (ריו חלפו מן העולם, לצערי. חבל מאוד)

אייפוד דור רביעי- iRiver H320 בעיקר

אייפוד שאפל (כנראה הנגן הגרוע בשוק)-מליון ורבע דברים, אבל באותו מחיר- iRiver T30 המעולה שעולה עכשיו 330 שקל ל 512 מגה.

פורסם

הן אלחוטיות, והן של לוג'יטק...יש יותר טובות.

ב-300 שקל אתה יכול למצוא בארץ את ה-Sennheiser PX-100.

אוזניות מעולות.

תומך.. :xyxthumbs:

פורסם

השאפל זה סתם חרא טהור לא מאמין שהם ייצרו את זה בכלל מי האבל שקנה

האייפוד נאנו אחלה מכשיר גם מבחינת סאונד וגם מבחינת עיצוב וסטייל

האיפודים האחרונים ה20-30 ג'יגה שמעתי בהם והם עם איכות סבבה

ומה זה הנגן הזה עם 150 שעות סוללה איך האיכות צליל שלו?

פורסם

מוביבלו הם היצרנים של ה Digital cube ושל iStation

מבחינת איכות צליל- אי אפשר להתלונן, איכות הצליל בנגנים שלהם מעולה (מנסיון עם ה Digital cube, הידוע גם כ Mobiblu Dah-1500)

פורסם

חחחח אתה לא יודע כלום IPOD שולטת ואין מה להגיד על זה ואני יודע שיש יותר טובים מהIPOD VIDEO שזה ד"א G6 ורק אבל רק הZVM יותר טוב!!!! אין מה להגיד על זה אבל המחיר גם בהתאמה והIPOD הוא הנגן הכי מישתלם!!!! והנאנו לוקח את הנגנים האחרים שציינתה

ד"א גם אני חושב שהSennheiser PX-100 טובות יותר

פורסם

iPod Fan-Boy, ובגדול.

אגב, אייפוד זו לא חברה, אז אתה לא יכול להגיד "אייפוד שולטת"

אייפוד אלו נגני ה mp3 של אפל.

ולא משנה מה תגיד, כל נגן שנתתי מול אלו של אפל, אוכלים לאייפודים את הצורה. תפתח את העיניים, העולם כבר עשה את זה.

פשוט נתתי טיעון נגד מושלם לכל טענה שלך, אז אין לך יותר מה להגיד. התוצאה היא התגובה המתחמקת והלא ראציונלית שמעליי.

פורסם

^

:screwy:

פורסם

תודה על התגובה מלאת האינפורמציה, והמאוד חשובה שלך, שבלעדיה לא היה יכול להמשיך הדיון.

פורסם

מממ בו ניראה IPOD ב1700 ש"ח או ZVM ב1100 ש"ח ממממ ההבדל היחיד הוא הרבה שטויות והבדל לא כל כך גדול באיכות סאונד ובאיכות המסך ש"אפשר" ליראות שם סרטים באיכות "טובה" מממ אני במקום להוציא את ה400 ש"ח הנותרים על שדרוג לZVM הייתי קונה אוזניות נחמדות

וד"א אם אני אוהב את הIPOD את אתה 100% שונא את הIPOD אבל ממש מתעב אותו ואם היה לך אחד כזה רוב הסיכויים שהייתה או שובר אותו או מוכר אותו ממש בזול אז ראיתם אחשב שני צדדים אחד אוהב את הIPOD והשני שונא את הIPOD למה תמיד זה קורא בפורום הזה אבל כל הזמן אותו דבר

וIPOD שולט ולא אפל כי אפל יקרנים בכל דבר חוץ מהIPOD שגם בישבילו אתה צריך להוציא עוד כסף כדי שיהיה במצב נורמאלי ויטען מהר

ד"א הנגנים לא אוכלים את IPOD ממש לא אולי באותה איכות אבל לא אוכלים ולנאנו ולIPOD VIDEO יש את אותה איכות צליל!!!

ואיזה טיעון מושלם טיעון מלא אבל מלא בטעויות חחחח

טוב בקיצור אל תיקנה את האוזניות האלה אם החוט לא מפריע לך כל כך יש אוזניות הרבה יותר טובות באותו מחיר

פורסם

אתה מצחיק, אתה יודע?

בין ה "שטויות" שבודלות את ה ZVM מהאייפוד דור חמישי-

262,144 צבעים במסך מול 65,536 באייפוד (לפי האתר של אפל, אתה מוזמן לבדוק)

קרוב ל 4 שעות נגינת וידאו מול שעה וחצי באייפוד (זמנים מעשיים, לא רשמיים)

פלט איכותי יותר לטלויזיה

באנדל נדיב יותר, עם אוזניות איכותיות בהרבה

רדיו

תמיכה בפורמטי וידאו נייטיבים, לא צריך להמיר ל MOV

ואתה פטור משימוש באייטונס המעצבנת.

אגב, אתה נופל כל כך טוב בפח של אפל, שאני מבין למה הם מצליחים כל כך.

האייפוד הוא מכשיר ריק, חסר פיצ'רים. כל פיצ'ר שתרצה- תצטרך לרכוש אביזר בלא מעט כסף. אפילו כבל חיבור לטלויזיה לא מגיע עם האייפוד דור חמישי, אלא צריך לרכוש בנפרד. ואחרי שרכשת כל מה שאתה צריך, הם כבר עשו עליך קופה לא קטנה.

אני לא מתעב אייפוד, ואין לי שום דבר נגד שום נגן, יש לי משהו נגד בזבוז. אין מה לעשות.

כנס ל ipodsucks.com

הם שונאים אייפוד, ובצורה קיצונית |:

בכל מקרה, אני ברגע זה נסוג מהדיון, כי לנסות להתחיל דיון איתך זה כמו לנסות להסביר לקיר לבנים את משמעות החיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים