עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האוזניות האלה לאייפוד?

Featured Replies

פורסם

מקום שני ל-ZVM? לפי מי?

• תגובות 65
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי הרבה ביקורות והרבה מישתמשים שיש להם את שניהם!!!!

פורסם

כן, פיקה, ולי יש ניסיון אישי איתך שמראה שאתה אידיוט שכותב דברים שאין לך מושג בהם בכלל.

לאייפוד לא חסרים חסרונות - אבל איכות הסאונד היא לא אחת מהן. זאת גם הסיבה שפורום של אודיופילים טחונים (Head-Fi.org) מלא בבעלי אייפודים.

פיקה תעשה לפורום טובה ותשכול מילים.

yot, שב בשקט.

יש תחומים מסוימים שאני יודע בהם יותר, יש שאני יודע בהם פחות.

אידיוט תקרא לחברים שלך, לא לי.

www.pocket.co.il

אני ממליץ ללכת לשם, מצידי אל תקשיב לי, תשאל אותם. הם מבינים קצת יותר מהפורום הזה.

ואגב, לאייפוד נאנו יש אותה איכות כמו באייפוד- שזה בינוני בלבד.

ולגבי הסוללה, זה בהתבסס על כל הצרות עם אייפודים אחרים. מאז האייפוד דור שלישי, לכל אייפוד שיוצא יש את אותה הבעיה.

פורסם

לי היהי IPOD G5 והוא עבד טוב מאוד אחרי שנה וחצי והוא ניגן מעל 12 שעות והוא היה בשימוש תמידי 13 שעות ביום +- (טוב באותה תקופה לא היו לי רמקולים למחשב חחח היו לי רק אוזניות מעפנות) וגם מה אתה נכנס לאתרי כתבות כולם שם מושחתים חחח מי שמשלם להם יותר מקבל ציון טוב יותר

פורסם

5Gלפני שנה וחצי? אם אני לא טועה, הוא עוד לא יצא :\

אולי 4G, הגיוני יותר.

פורסם

13 שעות ביום +-

נחמד...

יוצא לך גם לאכול ולצאת לשמש או שאתה ניזון גם מליטיום?

מי שמשלם להם יותר מקבל ציון טוב יותר

כן מסכנים אפל, אין להם אגורה על התחת.

פורסם

yot, שב בשקט.

יש תחומים מסוימים שאני יודע בהם יותר, יש שאני יודע בהם פחות.

אידיוט תקרא לחברים שלך, לא לי.

www.pocket.co.il

אני ממליץ ללכת לשם, מצידי אל תקשיב לי, תשאל אותם. הם מבינים קצת יותר מהפורום הזה.

ואגב, לאייפוד נאנו יש אותה איכות כמו באייפוד- שזה בינוני בלבד.

ולגבי הסוללה, זה בהתבסס על כל הצרות עם אייפודים אחרים. מאז האייפוד דור שלישי, לכל אייפוד שיוצא יש את אותה הבעיה.

עם כל הכבוד לפוקט, קשה לי להאמין שהוא מתקרב לרמה של Head-Fi. רק לשם השוואה, לחברים בפורום של Head-Fi יש ציוד בשווי ממוצע של בערך 1000 דולר, שזה אומר נגן ב-300 דולר, אוזניות ב-300 דולר ומגבר ב-300 דולר.

אני לא מאמין שהחברה בפוקט מתקרבים בכלל למה שהולך שם, אולי כדאי שתעשה שם סיבוב.

פורסם

עשיתי סיבוב

כמה כסף יש לך וכמה ציוד יש לך לא אומר כלום.

אני מכיר מישהו בשם ניב, שטוען שהוא "מבין בתחום", יש לו ציוד ביותר מ 20,000 שקל, אבל מה? אין לו מושג בגרוש. הוא פשוט קונה מה שיקר ונראה יפה. טוען למשל ש JBL אלו רמקולים טובים יותר מ KEF בכל תחום.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אתה פשוט מדהים, אני חייב שתלמד אותי את זה.

אני חייב שתלמד אותי איך להסתכל על משהו כתוב שיש בו נקודה כל כך ברורה, ולפספס בצורה כזו גורפת את הנקודה.

פורסם
  • מחבר

טוב תראו מה עשיתם... מישהו פה מבקש עזרה ואתם מתווכחים על איזה נגן יותר טוב?? אני רוצה אוזניות לא נגן ,את הוויכוחים אתם יכולים לעשות באיזה יום אחרי הצהריים בבית קפה ולהתווכח עד מחר , אבל בפורום תענו לעניין או שלא תענו בכלל...

פורסם

אוקיי אז אם אתה אומר שהן טובות אני אקנה אותן ביום ראשון.. בלבן!! ;)

קצת יהיה לי חבל על האלחוטיות :-\

עריכה:

האוזניות מתאימות לכל סוג של מוזיקה??

לא, בגלל שהן לבנות הן לא מוכנות להשמיע ראפ והיפ הופ.

סתם, בטח שהן מתאימות. הסנהייזר מעולות. ובכלל אחלה חברה.

פורסם

איך האוזניות עובדות בכלל?

אין באיפוד BT..

פורסם

נחמד...

יוצא לך גם לאכול ולצאת לשמש או שאתה ניזון גם מליטיום?

כן מסכנים אפל, אין להם אגורה על התחת.

יש לך הרבה בעיות קשות זה לא שאני לא יוצא החוצה זה אומר שאני שומע מוזיקה גם שאני יוצא החוצה

ולאפל ממש לא אכפת מאתרים מסכנים כי אין להם בעיה במכירות של הIPOD שלהם

אז תשתוק בפעם הבאה כי אתה לא מבין כלום מהחיים שלך (אם יש לך בכלל) ואתה גם בחיים לא תבין כלום בקצב הזה כי רק אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אומרים את זה ותלמד לכתוב ליתיום

פורסם

Ghost- יש מתאם BT לכל נגן. רק חבל שזה כל כך טוחן סוללה, שזה יתן לך 7-8 שעות נגינה על נגן שאמור לתת 14.

fp581- אפשר לדעת מה הבעיה שלך? יש לך משהו נגד בדיחות?

ותתפלא כמה לאפל איכפת מ "אתרים מסכנים", כי חוץ מאמריקה- יש להם מאוד בעיות במכירות. לדוגמה ביפן, שזה שוק ענק שהם פשוט לא מצליחים להיכנס אליו כמו שצריך

האייפוד שם חוטף כיסוח במכירות מנגנים של טושיבה, סוני, קנווד ועוד (ליפנים יש חיבה לתוצרת יפנית. האמת, אני מבין למה, תסתכלו על האיכות.)

באירופה המצב מאוזן, אבל האייפוד כבר לא צועד בראש כמו פעם.

אפשר להגיד שככל שהולכים ממזרח למערב, הפופולריות של האייפוד עולה, זה די משעשע.

לגבי "ליתיום"- זו מילה בתרגום מאנגלית, ככה שאין דרך נכונה בעברית לכתוב את זה, ולכן אין לך כל כך זכות להעיר לו.

המילה היא Lithium, ככה שאם בכלל היית רוצה לתקן אותו, היית צריך לכתוב "לית'יום"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים