פורסם 2006 ביוני 219 שנים ביום ראשון בעזרת השם אני קונה אייפוד נאנו. הייתה לי התלבטות בינו לבין ה- zen micro photo , אבל אין בו תמיכה בעברית (זה חשוב) וגם מביקורות שקראתי הבנתי שהמסך שלו לא מתפקד טוב באור חזק כמו של השמש.בכל מקרה אני רוצה לדשעת מה אתם אומרים על האוזניות האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2412,CONTENTID=10540איך האיכות שלהם? הבאסים , העוצמה...?תודה לעוזרים
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הן אלחוטיות, והן של לוג'יטק...יש יותר טובות.ב-300 שקל אתה יכול למצוא בארץ את ה-Sennheiser PX-100.אוזניות מעולות.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר מה בגלל שהן אלחוטיות אז הן לא טובות?זה דווקא נחמד אוזניות אלחוטיות ועוד שיש שליטה על האייפוד מהאוזניות עצמן... יש אותן ב- 399 ש"ח באופיס דיפו , אבל רציתי לדעת אם הן מספקות איכות טובה של באסים , צליל נקי וחזק...
פורסם 2006 ביוני 219 שנים זה אולי נחמד ונוח אבל ב400 שקל אתה יכל לקנות אוזניות פי כמה טובות באיכות.לא חבל?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים השאלה מה יותר חשוב לך מראה, או איכות.כנראה מראה, כי IPOD+ אוזניות אלחוטיות של לוג'יטק ישמיע מוזיקה ברמה סבירה ולא יותר.היית יכול באותו סכום לקנות IRIVER או IAUDIO או אפילו SANSA E200 + אוזניות כמו CX300 או E2C והיית מקבל איכות הרבה יותר טובה
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר זה נוח , ואני רוצה אותן בגלל שזה אלחוטי כי זה מעצבן שהחוטים מסתבכים ואם אתה נגיד באוטובוס אז החוט נתפס במשהו (קרה לי כמה פעמים)... אם כבר חוט אז אני אלך על האוזניות Sennheiser PX-100 הן טובות ??
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר אוקיי אז אם אתה אומר שהן טובות אני אקנה אותן ביום ראשון.. בלבן!! קצת יהיה לי חבל על האלחוטיות :-\ עריכה: האוזניות מתאימות לכל סוג של מוזיקה??
פורסם 2006 ביוני 319 שנים בוא נעשה השוואה קטנה:מחירים- שניהם בסביבות ה 1400נפח- 4 ג'יגה נאנו, 8 ג'יגה Mpioאיכות סאונד- Mpio לוקח בגדול מול כל אייפוד, במיוחד נגד הנאנו, מכשיר בינוני מאוד.Mpio מנגן וידאוזמן סוללה- 14 שעות רשמי אייפוד, 12 שעות מעשית באייפוד, 15 שעות רשמי Mpio, כמעט 15 שעות מעשי Mpioזמן סוללה בצפיה בתמונות+מוזיקה- 6 שעות לאייפוד, 8 ל MpioMpio משמש ככונן נייד, ומעבירים אליו הכל ב Drag&Drop, בניגוד לאייפוד שדורש את הזוועה העולמית- אייטונסהנאנו עדין, סופר רגיש לשריטות, והסוללה הזוועתית שלו נוטה לאבד יכולת אחרי שנת פעולה אחת.אם אתה רוצה פורום גדול בנושא, יש אחד בפוקט. תשאל לגבי שני המכשירים האלו שם.ואגב, יש לי נסיון אישי נרחב עם 2 המכשירים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כן, פיקה, ולי יש ניסיון אישי איתך שמראה שאתה אידיוט שכותב דברים שאין לך מושג בהם בכלל.לאייפוד לא חסרים חסרונות - אבל איכות הסאונד היא לא אחת מהן. זאת גם הסיבה שפורום של אודיופילים טחונים (Head-Fi.org) מלא בבעלי אייפודים.פיקה תעשה לפורום טובה ותשכול מילים.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים דיי כבר לדבר שטויותדבר ראשון: לIPOD NENO יש אותה איכות כמו בIPOD!!!דבר שני: הבטרייה מחזיקה הרבה יותר משנה ואתה לא יכל להגיד שהיא מחזיקה רק שנה כי עוד לא עבר שנה מאז שיצא הננו אז אין לך על מה להתבסס אז ההסתברות שזה נכון שואפת ל0דבר שלישי: האיכות של ה-IPOD היא מקום שני מתחת לZVM והבטרייה מחזיקה 13+ שעות (יש את זה לחבר שלי ובדקנו!!!)אז דיי כבר אם זה כל הפורום הזה חוזר על אותה שגיאה 100000 פעם כל פעם אני צריך להגיד לכם את אותו דבר וכל פעם תומכים בי מחדש אנשים ואז אחריי שדיברנו על זה 100000 פעם והראו לכם שאתם לא צודקים אתם חוזרים אל אותה שגיאה? תלמדו מהשגיאות של אחרים!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.