עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האוזניות האלה לאייפוד?

Featured Replies

פורסם

ביום ראשון בעזרת השם אני קונה אייפוד נאנו. הייתה לי התלבטות בינו לבין ה- zen micro photo , אבל אין בו תמיכה בעברית (זה חשוב) וגם מביקורות שקראתי הבנתי שהמסך שלו לא מתפקד טוב באור חזק כמו של השמש.

בכל מקרה אני רוצה לדשעת מה אתם אומרים על האוזניות האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2412,CONTENTID=10540

איך האיכות שלהם? הבאסים , העוצמה...?

תודה לעוזרים

• תגובות 65
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם נראות סבבה.. אי אפשר להגיד לך ככה.

מה מחירם?

פורסם

הן אלחוטיות, והן של לוג'יטק...יש יותר טובות.

ב-300 שקל אתה יכול למצוא בארץ את ה-Sennheiser PX-100.

אוזניות מעולות.

פורסם
  • מחבר

מה בגלל שהן אלחוטיות אז הן לא טובות?זה דווקא נחמד אוזניות אלחוטיות ועוד שיש שליטה על האייפוד מהאוזניות עצמן... יש אותן ב- 399 ש"ח באופיס דיפו , אבל רציתי לדעת אם הן מספקות איכות טובה של באסים , צליל נקי וחזק...

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שמכיר או יודע פרטים על האוזניות האלה?

פורסם

זה אולי נחמד ונוח אבל ב400 שקל אתה יכל לקנות אוזניות פי כמה טובות באיכות.

לא חבל?

פורסם

השאלה מה יותר חשוב לך מראה, או איכות.

כנראה מראה, כי IPOD+ אוזניות אלחוטיות של לוג'יטק ישמיע מוזיקה ברמה סבירה ולא יותר.

היית יכול באותו סכום לקנות IRIVER או IAUDIO או אפילו SANSA E200 + אוזניות כמו CX300 או E2C והיית מקבל איכות הרבה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

זה נוח , ואני רוצה אותן בגלל שזה אלחוטי כי זה מעצבן שהחוטים מסתבכים ואם אתה נגיד באוטובוס אז החוט נתפס במשהו (קרה לי כמה פעמים)... אם כבר חוט אז אני אלך על האוזניות Sennheiser PX-100 הן טובות ??

פורסם

מאוד.

ובמחיר שלהם אין הרבה תחרות, והם באות בלבן שיתאים לאיפוד שלך אולי ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אם אתה אומר שהן טובות אני אקנה אותן ביום ראשון.. בלבן!! ;)

קצת יהיה לי חבל על האלחוטיות :-\

עריכה:

האוזניות מתאימות לכל סוג של מוזיקה??

פורסם

אל תהיה אידיוט

קנה Mpio HD400.

נאנו מכשיר זוועה.

פורסם
  • מחבר

על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק?? תגיד למה

פורסם

בוא נעשה השוואה קטנה:

מחירים- שניהם בסביבות ה 1400

נפח- 4 ג'יגה נאנו, 8 ג'יגה Mpio

איכות סאונד- Mpio לוקח בגדול מול כל אייפוד, במיוחד נגד הנאנו, מכשיר בינוני מאוד.

Mpio מנגן וידאו

זמן סוללה- 14 שעות רשמי אייפוד, 12 שעות מעשית באייפוד, 15 שעות רשמי Mpio, כמעט 15 שעות מעשי Mpio

זמן סוללה בצפיה בתמונות+מוזיקה- 6 שעות לאייפוד, 8 ל Mpio

Mpio משמש ככונן נייד, ומעבירים אליו הכל ב Drag&Drop, בניגוד לאייפוד שדורש את הזוועה העולמית- אייטונס

הנאנו עדין, סופר רגיש לשריטות, והסוללה הזוועתית שלו נוטה לאבד יכולת אחרי שנת פעולה אחת.

אם אתה רוצה פורום גדול בנושא, יש אחד בפוקט. תשאל לגבי שני המכשירים האלו שם.

ואגב, יש לי נסיון אישי נרחב עם 2 המכשירים

פורסם

כן, פיקה, ולי יש ניסיון אישי איתך שמראה שאתה אידיוט שכותב דברים שאין לך מושג בהם בכלל.

לאייפוד לא חסרים חסרונות - אבל איכות הסאונד היא לא אחת מהן. זאת גם הסיבה שפורום של אודיופילים טחונים (Head-Fi.org) מלא בבעלי אייפודים.

פיקה תעשה לפורום טובה ותשכול מילים.

פורסם

דיי כבר לדבר שטויות

דבר ראשון: לIPOD NENO יש אותה איכות כמו בIPOD!!!

דבר שני: הבטרייה מחזיקה הרבה יותר משנה ואתה לא יכל להגיד שהיא מחזיקה רק שנה כי עוד לא עבר שנה מאז שיצא הננו אז אין לך על מה להתבסס אז ההסתברות שזה נכון שואפת ל0

דבר שלישי: האיכות של ה-IPOD היא מקום שני מתחת לZVM והבטרייה מחזיקה 13+ שעות (יש את זה לחבר שלי ובדקנו!!!)

אז דיי כבר אם זה כל הפורום הזה חוזר על אותה שגיאה 100000 פעם כל פעם אני צריך להגיד לכם את אותו דבר וכל פעם תומכים בי מחדש אנשים ואז אחריי שדיברנו על זה 100000 פעם והראו לכם שאתם לא צודקים אתם חוזרים אל אותה שגיאה? תלמדו מהשגיאות של אחרים!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים