עבור לתוכן

אני בהתלבטות קשה בין 3 נגנים... (ההודעה נערכה)

מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? 984 הצבעות

1. 1. מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)?

• Archos Gmini 402 Camcoder
    • SanDisk Sansa E270
    • iAudio 6

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)?

ההתלבטות היא כזאת:

בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה

אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו

ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח

מה אתם אומרים?

פורסם

אחי אני הולך במקומך על הIAUDIO 6 זה נגון סןף הדרך ..

דבר קטן וזה מבוסס דיסק קשיח שתבין אחי ..

הדיסק קשיח הכי קטן בעולם.. מותקן עליו .. זה 4 ג'יגה אחי..

אבל כמה ג'יגה אתה רוצה דבר איתי ..

מה התקציב שלך?

או שאתה מתלבט רק ב שלושת אלה ?

פורסם
  • מחבר

מתלבט בין 3 אלה כי המחיר בארה"ב בערך אותו דבר ומשם אני מביא

(אני לא "אחי", תודה)

אני יודע מה זה כל נגן אל תדאג

אני מודע לזה שזה הHD הכי קטן בנגן

ואני מודע לזה גם שבסנסה יש 6 ג'יגה שזה פלאש ולא HD שזה מן הסתם יותר טוב

סוף הדרך? לא בטוח

וגם זה שהמשטח מגע הוא לא מתחת למסך אלא ליד זה מציק טיפה בגלל זה הוא האופציה האחרונה שלי אבל הוא עדיין אופציה

אני מתלבט רק בין 3 אלה

פורסם

sandisk

e270

פורסם
  • מחבר

למה?

פורסם

הIAUDIO 6

פורסם
  • מחבר

אני מאוד שמח שאתם יודעים לרשום שם של נגן שנמצא בסקר ואת זה גם אני יכול לעשות אבל רציתי לדעת סיבות למה אתם חושבים שהנגן שרשמתם עדיף?

פורסם

מה אתם מתלהבים מהעובדה של i6 יש את הדיסק הקשיח הכי קטן בעולם?? זו סיבה לקנות נגן?

אם כבר מדברים על היתרונות אז מה עם איכות סאונד מצויינת? USB to go? קומפקטיות ועיצוב מדהים?

בכל מקרה הGimini הכי משתלם פה, וגם אתה יכול להכניס את הZVM להתלבטות.

אתה באמת צריך להחליט מה אתה מעדיף יותר, נגן קומפקטי וקטן או נגן עם "הרגשה" ונפח גדול?

אז יהיה לך הרבה יותר קל להחליט.

פורסם

אני לא מבין מה להתלהב מהIAUDIO6. גם מסך קטן יותר וגם הארד דיסק.

DMX אם אני מבין את הראש שלך אתה מחפש נגן קטן, עם נפח גדול (אחרת היינו רואים פה את הX5).

הSANSA לא נראה לי קטן בכלל. כלומר הוא בערך בגדול של הNANO רק שמן יותר ועם מסך יותר גדול. אני חושב שאם אתה רוצה לראות סרטים/סרטונים/תמונות על המכשיר אתה חייב לקחת משהו לפחות בגודל של הSANSA.

חצי אינץ הבדל במסכים זה משמעותי.

צריך גם להכניס לתמונה את הSAMSUNG הזה

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=420313&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

אם תגיד מה יותר חשוב לך אז אני מניח שנוכל לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

תראה...

לפני שנה קניתי H340 אבל איפשהו במרץ מכרתי כי חשבתי לקראת צבא לקנות משהו אחר קטן יותר (הפסדתי מזה 750 שקל אבל לא נורא) וH340 היה אחלה נגן

ואז ראיתי שיצא הE270 שהתאים לי בדיוק אז אמרתי נחכה לקיץ שמיששהו יסע לארה"ב ונקנה

ואז יצא הIAUDIO 6 שלדעתי יש לו עיצוב בן ז*** אבל מה שלא אהבתי בו זה שהוא שמנמן והקטן שהוא מוזן ולא מאונך יענו לא כמו בסנסה הכפתורים לא מתחת למסך אלא מצד ימין של המסך וזה גם קצת מציק וזה רק 4 ג'יגה אז הוא די בעדיפות אחרונה (למרות שאיכות הסאונד שלו הכי טובה מבין ה3)

ואז לפני שבוע בדקתי בFROOGLE את המחיר של הסנסה (בערך 230-240$) ועשיתי חיפוש מחירים של נגנים מובילים וטובים ומצאתי שהGMINI402 CAMCODER עולה קצת יותר מהסנסה ואז גם הוא נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת הוא ממש קטן ונראה ממש נוח

בעיקרון אני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה כי זה פלאש אבל אין לי בעיה לקחת 20

העניין הוא שזה אותו מחיר והGMINI גם מציג סרטים (למרות שזה רק 2.2 אינץ' מסך שזה די מעאפן מניסיון עם הH340) וגם מצלמה אבל זה באמת סתם שטויות

פורסם

למה לא IAUDIO X5?

פורסם
  • מחבר

בגלל ש:

1.סוללה חלשה

2.מעוצב לא משהו

3.מסך מפוקסל

4.לא אהבתי

פורסם

לדעתי e270 הכי טוב מביניהם...

דרך אגב כמה fps של וידיאו הוא יכול להריץ? הוא יכול לנגן וידיאו של 30 fps?

פורסם
  • מחבר

נראה לי 15

אני מאוד שמח שהוא הכי טוב רק שלא הבנתי למה...

פורסם

הוא בגודל הנכון...לא קטן, לא גדול (יותר קטן מגדול)

לא ממש עדין...נוח לשימוש, איכותי, מסך טוב, יש בו הכל... וזהו מה צריך יותר...

דרך אגב DMX אני זוכר אותך מ PVMP3 חחחח (הייתי מנהל פורם iriver)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים