פורסם 2006 ביוני 119 שנים טוב, מה הסיפור של המעבד הזה?אחרי 3 ואריאציות שונות של מריחה (כאשר האחרונה נעשתה בצורה סופר נכונה) אין ירידה בטמפ' המעבד.מצורפת קריאת טמפ' ב"מנוחה", שקופצת כל הזמן (?)בעומס עבודה נמוך הטמפ' עומדת בקלות על 60 מעלות. בעומס גבוה מגיעה עד 70 וצפונההכרטיס מסך מובנה משפיע על הטמפ'?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים איזה קירור יש לך על המעבד שהוא מסתובב על 1200 RPM ואין מה לעשות פרסקוט ליבה חמה מאוד
פורסם 2006 ביוני 219 שנים חביבי המאוורר שלך בקושי מסתובבקירור סטוק בטמפ' כזאת צריך להאיץ את המאוורר ל 3500 לפחות
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מאוורר דפוק, אתה יכול לשים איזה משחה שאתה רוצה,ולמרוח אותה איך שאתה רוצה.נסה לשמן את המאוורר,אם זה לא יילך, אין ברירה, קנה פריזר של arctic freezer,או כל קירור טוב ומשתלם אחר. ודאג לסירקולציה במארז כמובן.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים שמע עם מאוורר שפועל על 1200 rpm בכזאת טמפרטורה לא הייצי מצפה לכלום.הוא בטח מלא אבק וחייב שימון. באזור המדריכים שבאתר יש מדריך לשימון ונקיון המאוורר-עכשיו הוא יאיץ לפחות ל-3600 rpm בטמפרטורות כאלה ואז הטמפרטורה של המעבד תירדבהצלחה!
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר כמה דברים: 1. המאוורר הזה, כמו כל המחשב, חדש דנדש - בן 4-3 חודשים. בלי טיפת אבק. צריך לראות את החומר סיכה עדיין נוזל לו מהשפתיים 2. יש לי בביוס אפשרות LOWEST FAN SPEED [sLOW]/OFF - יכול לעזור אם אכבה את זה? 3. המארז הזה הוא הבסיסי ביותר שיש. הכבלים מסודרים פיקס. יש לי 2 מאווררים פשוטים 80MM מאחורה למעלה ומקדימה למטה. העניין הוא שהחלק הקדמי של המארז אטום לחלוטין וכניסת אויר מתאפשרת הודות לחריץ קטן בחלק הקדמי למטה איפה שה-USB. (זה שהמאוורר הקדמי מצליח בכלל לדחוף אויר פנימה זו כבר התקדמות). 4. יש לי ספק כוח משולב עם מאוורר 120MM בתחתית שאמור לסלק את החום החוצה. העניין הוא שהמאוורר של המעבד ממוקם בדיוק מתחתיו... מה אתם אומרים?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אני אומר שתלך למי שקנית ממנו תמחשב ודפוק לו פטיש בראשהוא ז**ן אותך עם מאורר מעפן ביותר..המאוררים של הפרסקוטים עושים 3500RPM בערך ומקררים יופי
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר חבר'ה מישהו יכול לעשות לי טובה ולהראות תמונה של מאוורר סטוק של פרסקוט??
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אין לי אחי אני עם BT, אבל אני בטוח 100000% שזה הרבה יותר מ 1200RPM כי פרסקוטים הם תנורים
פורסם 2006 ביוני 219 שנים תנסה לבטל תאופציה בביוס...(אם לא עוזר תחפש אופציה אחרת)..וככה נראה המאוורר סטוק (תושבת 775)..http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/std/sku=socket775_fan
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר המאוורר שלי יותר קטן. נראה די עלוב לעומתו תאמת (חבל שאני לא יכול להעלות תמונה)והוא גם יותר קטן בהיקף מזה של ההיטסינק! יש מצב שאינטל בשלב מסוים התחילה לספק מאווררים תחליפיים למעבדים האלו? שמעתי על אחד שהיתה לו בעיית התחממות בפרסקוט והחליפו לו למאוורר אחר של אינטל...איך אני אמור לשכנע את המוכר להחליף לי את המאוורר? להראות לו את הסל"ד של הנוכחי?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים איזה מעבד יש לך 478/775?ולא משנה איזה קירור זה של אינטל שניהם אמורים להסתובב על 5000rpm במקסימום ובממוצע הם מסתובבים ב-3500 יש לך בעיה במאורר.הנה תמונות של שני הקירורים:הקטן יותר זה של 478 הגדול יותר זה של 775.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר הייתי צריך לציין עוד בהתחלה...יש לי prescott 3.0 GHZ 630 LGA 775בהשוואה לתמונה הזו הלהבים של המאוורר שלי הרבה יותר קטנים וגוף המאוורר עצמו דק יותר ויושב נמוך יותר על ההיטסינק.וכפי שציינתי קודם לכן המאוורר קטן יותר בהיקף מההיקף של ההיטסינק (?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.