פורסם 2006 ביוני 119 שנים ממש מדהים סידרתי את הכבלים כולה ומרחתי מחדש משחה והמעבד עומד על 30 מעלות 8)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אין בעיה אבל תחשוב מה היה קורה אילו כל אחד שסידר כבלים ורענן משחה היה מספר לך על זה..
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר בדיוק..מה שרציתי להגיד יעני שכולה סידור של כבלים ורענון המשחה הטרמית יכול לפתור את בעיות החום של המעבד במקום לקנות קירור ב200 שקל אפשר לפתור את הבעייה ב10 דק' או מקס' ב15 דק'+40 שקל
פורסם 2006 ביוני 119 שנים סבבה תהנה, ועוד טיפ, סידור נכון של מאוררים במארז, (אם יש =\) יכול לשפר את הטמפ' בעוד כמה מעלות
פורסם 2006 ביוני 119 שנים יפה מאוד זה מראה כמה תחזוקה נכונה של מחשב משפיעה נ.ב gigabot נחמד שחזרתה להגיב שמח לראות אותך
פורסם 2006 ביוני 119 שנים נחמד-שאני יפתח בעזרת השם את המחשב בשביל להוציא את המאווררים ולשמן אותם אני כנראה גם אסדר את הכבלים ואולי אקנה משחה למרוחתודה על המידה אחי
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר נחמד-שאני יפתח בעזרת השם את המחשב בשביל להוציא את המאווררים ולשמן אותם אני כנראה גם אסדר את הכבלים ואולי אקנה משחה למרוח תודה על המידע אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.