פורסם 2006 ביוני 119 שנים מצטרף לשאלה, מאז שאין את נמלטים, 24 ואבודים(ובקרוב גם הסופרנוס) אז אני די מובטל בשעות הפנאי שלי
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר אבודים לא תחזור לפני ספטמבר-אוקטובר.דווקא סופראנוס עוד יש כמה פרקים לא?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כן, עכשיו נזכרתי, זאת הייתה כתבה שמספרת על זה שאבודים ו -24 ישודרו בקיץ.....בשידורים חוזרים בארה"ב... יחי ההבדל הקטן
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אבודים חוזר באוקטובר,עושה הפסקה לדצמבר וחוזר בינואר. מצטרף לשאלה, מאז שאין את נמלטים, 24 ואבודים(ובקרוב גם הסופרנוס) אז אני די מובטל בשעות הפנאי שלי בדיוק אותו דבר,רק שאני לא רואה הסופרנוס.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים StargateBSG4400gilmore girls חוזרת בספטמברhow i met you'r mother כנ"ליש למלא אני פשוט כבר לא זוכר מה ><
פורסם 2006 ביוני 119 שנים בקשר לסדרות בעונות הקיץ - לא יודע, אבל למען הסר ספק:עונה שלישית של LOST - מחילה ב-4 באוקטובר,עונה שישית של 24 - נצטרך לחכות עד ינואר... באסה!
פורסם 2006 ביוני 119 שנים יש סדרה מעולה שרצה עכשיו בייס - תא רדום (Sleeper Cell)סדרה נחמדה ביותר, מסופר על סוכן אפ.בי.איי שהסתנן לתוך תא טרוריסטים מלוס אנג'לס שמתכנן לבצע מגה-פיגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.