פורסם 2006 ביוני 319 שנים זה לא רשימה שלמה בדיוק של ארגוני טרור בין-לאומיים אם לא שמת לב...הוא שם רק ארגוני טרור פלסטינייםהרי אפשר להכניס עוד מלא (IRA,המחתרת הבאסקית ועוד המון המון אחרים)
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אם אני אנסה להגיב ברצינות לתראד שנוצר בהומור אז ברור שהג'יהאד.כי הם פוגעים בארה"ב ובאירופה וזה בסה"כ משנה את דעת הקהל לטובתנו.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים שימו לב, שאם משתמש חדש ולא מוכר בפורומים היה פותח את הת'ארד הזה, התגובות בעמוד הראשון היו "אוי הטמטום" ו"לאן הגענו", והת'ארד היה ננעל תוך מקסימום עשר דקות.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כי אם זה היה משתמש חדש אף אחד לא היה מבין את ההקשר במקרה של עומרי זה ברור שהמטרה היא לצחוק על השמאל כל מי שהיה מעורב בפורום אקטואליה בחודשים האחרונים מבין את זה ולעומת זאת המשתמשים החדשים יגיבו כך: מה אתה שמאלני שאוהב ערבים? למה אתה שואל מי אוהב ארגוני טרור אנחנו שונאים ארגוני טרור!!!!
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מצד שני, אם זה היה משתמש חדש ולא מוכר מישהו היה אומר שזה גזעני ולא בסדרושצריך לנעול את הת'רד (או אם משתמש חדש היה כותב מה שעומרי כותב)Long Live The Double Standard
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כי אם זה היה משתמש חדש אף אחד לא היה מבין את ההקשרבמקרה של עומרי זה ברור שהמטרה היא לצחוק על השמאלכל מי שהיה מעורב בפורום אקטואליה בחודשים האחרונים מבין את זהולעומת זאת המשתמשים החדשים יגיבו כך:תן לי להבין. אם משתמש חדש שאף אחד לא מכיר פותח דיון שיורד על אוכלוסיית אנשים שלמה (השמאל), זה לא בסדר, אבל אם מישהו שכולם מכירים עושה את זה, זה משעשע?רק למען הסר ספק - אני סבבה עם הדיון הזה, והצבעתי לגדודי החללים.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כלומר אם אני צוחק על אוכלוסייה שלמה (הומואים, שחורים, אשכנזים, מרוקאים, יהודים...)זה בסדר כל עוד מכירים אותי?(ואל תדאג, אני לא נלחם בתחנות רוח burton)
פורסם 2006 ביוני 319 שנים בחרתי בחמאס, הם הכי ידועים ומפתיעים אותנו הכי הרבה...גם בבחירות האמיתיות הצבעתי להם אגב.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כלומר אם אני צוחק על אוכלוסייה שלמה (הומואים, שחורים, אשכנזים, מרוקאים, יהודים...)זה בסדר כל עוד מכירים אותי?תכלס כןאם אבא שלי יספר לי בדיחת שואה אני אביןאם אני ישמע את אותה בדיחה בגרמניה סביר להניח שאני אכעס
פורסם 2006 ביוני 419 שנים כי אם זה היה משתמש חדש אף אחד לא היה מבין את ההקשרבמקרה של עומרי זה ברור שהמטרה היא לצחוק על השמאלכל מי שהיה מעורב בפורום אקטואליה בחודשים האחרונים מבין את זהולעומת זאת המשתמשים החדשים יגיבו כך:אף פעם לא נכנסתי לפורום אקטואליה....ואיך שראיתי את זה זה היה ניראה כיאילו פותח התרד הוא שמאלני
פורסם 2006 ביוני 419 שנים לא צריך להיכנס לפורום אקטואליה בשביל זה...צריך להיות עיוור בשביל לא לשים לבאחרי הכל הוא הסתובב עם הניק "בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה"הרבה מאוד זמן, ופלט עוד כל מיני סיסמאות אנטי-קדימה למיניהןבחודשים האחרונים
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אף פעם לא נכנסתי לפורום אקטואליה....ואיך שראיתי את זה זה היה ניראה כיאילו פותח התרד הוא שמאלניזה בדיוק מוכיח את הדברים שאמרתימה אתה רוצה להגיד בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.