פורסם 2006 ביוני 119 שנים שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אפשר אבל לא שווה לשים קירור מים לכרטיס מסך כזה.עוד שניה הקירור עולה כמו הכרטיס... תמכור אותו תוסיף 500 שקל ותביא 7800גיטי יד שניהבמקום לחפש שטויות....
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר תודה על העזרהלא שאלתי אם זה שווה...שאלתי אם זה אפשרי?כי הקירור נמצא אצלי בבית כרגע.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים תודה על העזרהלא שאלתי אם זה שווה...שאלתי אם זה אפשרי?כי הקירור נמצא אצלי בבית כרגע.אין בעד מה...הקירור כן יתאיםובמחשבה שניה יש לך 7600gt ולא gs אז זה כבר משהו אחר לגמרי...תתקין אותו
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר השאלה איך עושים אותו יש לי קרור פאסיבי...צריך לפרק אותו?!זה מתאים לפורום הזה? או תצוגה וגרפיקה?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים טוב אני מבין שאתה אחד הזוכים דבר ראשון מזל טוב . דבר שני לפי מה שהבנתי הקירור(tide water)מתאים לכל סוגי הכרטיס. איך מרכיבים אז ככה: שלב ראשון להוציא את הכרטיס מהלוח אם שהוא יהיה ביד שלך. שלב שני לפרק את הקירור הפסיבי שקיים עליו כעת. שלב שלישי לנקות משחה טרמית ולהשים חדשה. שלב רביעי להרכיב את הקירור החדש ולוודא שהוא יושב טוב על הכרטיס. שלב חמישי לחבר את הכרטיס ללוח ואת הקירור לחשמל ולהפעיל. בהצלחה ומזל טוב. עריכה:מצאתי משהו שיכול לעזור לך מאוד בעיניין ההרכבה. http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/TideWater/1
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אתה אמור להוציא את הקירור הפסיבי, ולהתקין את הטייד ווטר לפי ההוראות. זה לא כזה מסובך נכון?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר תודה רבה על העזרה של כולכם... לפי דעתי כל זה באלגן... אבל נסתדר יהיה טוב בסופו של דבר
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ווואו העפתי מבט זריז על הביקורת שנתנו פה.. על חלש הוא לא משו מיוחד ועל חזק טייסת F-15 יותר שקטה.. 62DBA זה ממש לא קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.