פורסם 2006 ביוני 119 שנים אם במקרה אתה מטייל באירופה (דנמרק, שוודיה...) אתה יכל להעביר את התמונות למייל שלך בכמה דקות בכל אינטרנט קפה מקומי.החיבור שלהם מספיק מהיר.זה מה שחבר שלי עשה.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כשהייתי באיטליה היו בקניונים או בחלק מהחנויות צילום (הגדולות), מקומות שבהם אפשר להעביר את זה מכרטיס זיכרון לדיסק, אתה פשוט נותן להם את הכרטיסים (או את המצלמה השכרטיסים בפנים) והם יצרבו לך את מה שיש שם על דיסק.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אם יש לך נגן מתקדם מספיק אתה יכול להעביר אליו את התמונות בלי מחשב... זה מה שאני עושה עם ה-X5 וה-A610...
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר הטיול שלי בונצואלה... אני לא יודע כמה שרותים כאלה יהיו זמינים...אני חושב לכיוון שלי בנק תמונות...שאולי תהיה גם אפשרות להעביר אליו ומימנו שירים לMP3לא כלכך מצאתי מוצרים כאלה ברשת...אם יש לכם דוגמאות
פורסם 2006 ביוני 119 שנים תחפש בזאפ...אני חושב שעדיף שתלך על האינטרנט קפה הזה או שפשוט בחנויות צילום יצרבו לך את זה וזהו..
פורסם 2006 ביוני 119 שנים לא כלכך מצאתי מוצרים כאלה ברשת...אם יש לכם דוגמאותיש מלא כאלה ברשת כמו ה-X-DRIVE. הבעיה היא שאני מפקפק באמינות שלהם.הפתרונות שאני מציע לך:1. כרטיס זיכרון גדול (ניתן לקנות היום 2 גיגה של קינגסטון ב-385 שקל).2. נגן MP3 כמו ה-Iriver H3XX או ה-IAUDIO X5L.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים הייתי אומר לך על האפשרות הראשונה אם לא יקר לך עכשיו לקנות נגן של 20 ג'יגה..
פורסם 2006 ביוני 119 שנים גם הג'נרי 1GB שלי ב 300 שקל עושה את זה נגיד ו..... לא עדיף לקנות כרטיס של 1 גיגה במחיר כזה ונפח כזה? :
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כשהייתי בסנט פטרבורג יש לך במקומות תיירותיים חנויות שאתה נותן לו את הכרטיס זיכרון ותמורת משהו כמו 10 שקל הוא צורב לך את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.