פורסם 2006 במאי 3119 שנים כן הם נראות סבבה לאללה יש עליהם תגובות סבבה ואחלה מחיר... אבל רק אני שמתי לב שמחודש עולה 5855??(כן כן... מספר 4 ספרתי..ראו קובץ מצורף!)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים זה סתם חרטהאו באג בזאפאו אתר ממש חכם שרוצה שיקנו ממנו אוזניות זולות במחיר יקר
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אוזניות שוות יש לחבר שלי, הם מחוברות KSANSA הרגיל...אוזניות טורפות אני אומר לך
פורסם 2006 ביוני 119 שנים ה אוזניות האלה טובות גם למשחקים?כי פשוט אני רוצה לקנות אוזניות טובות למשחקים ו אני לא מצליח למצוא משוהו מתאים
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לא היו לי ניסיון עם הרבה אחרות אז לא יודע מה להגיד לך.הם מאד נוחות, גם לפרקי זמן ארוכים והסאונד טוב, אבל אני לא אודיופיל אז אין לי דרישות גבהות (כלומר יכול להיות שהם עונות עליהן אני פשוט לא יודע מה להגיד לך).
פורסם 2006 ביוני 219 שנים יש לי אותם כבר 3 חודשים ואני יכול להגיד שהם יושבים מצוין על האוזן,איכות שמיעה טובה,יכולים לעמוד בעוצמה גבוהה,אני ממליץ
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הם פסדר לא משהו שיא, אם זה למשחקים קח את האוזניות של ICEMAT אם זה למוזיקה קח סנהייסר מסדרת HD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.