פורסם 2006 במאי 3119 שנים תמונה מהארכיון שצולמה לפני מספר כמה חודשים בנצחון (ההיסטורי) של קבוצת בני השרון כנגד מכבי תל-אביב בכדורסל. כידוע (או לא) צילומי כדורסל נחשבים לקשים במיוחד בגלל תנאי התאורה הקשים - אולם סגור עם תאורה לא חזקה במיוחד,דבר שגורם למהירות תריס נמוכה. בתמונה ניתן לראות את הסנטר אוסמאן סיסה מזנק לריבאונד על חשבון פרקר. צולם ב-400 ISO ועבר סינון רעשים
פורסם 2006 במאי 3119 שנים תמונה ממש נחמדה! אני מנוי 4 שנים וזה באמת קשה לצלם שם למרות שכשישבתי על הפרקט פעם אחת יצאו תמונות מעולות
פורסם 2006 במאי 3119 שנים הייתי במשחק הזה עם חברה שלי ואחותי, זה בתיכון שאני לומד בו P:לצערי לא לקחתי איתי את המצלמה וגם אם כן, התנאי תאורה שם היו ממש ממש ממש ממש ממש גרועים, קבל ח"ח על הביצוע הזה (:
פורסם 2006 במאי 3119 שנים תמונה חמודה. אגב, זו ממש לא היסטוריה. מכבי ת"א זו כבר לא קבוצה. אפילו מכבי ראשון נצחה אותם פעמיים.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים תמונה נחמד ביותר חבל שהיא שיש תישתוש(אני יודע שזה לא הצלם). זה נראה כאילו פרקר דופק לזה שמאחוריו ביתה לביצים
פורסם 2006 במאי 3119 שנים יפהחבל על התישתוש תמונה דיי מצחיקה בעיקר בקטע של ההוא עם החולצה הכחולה הוא נירא מוזר חחח בתנועה הזאתועוד זה שעומד מאחוריו כאילו בא להוריד לו כאפה
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ההוא עם החולצה הכחולה נקרא אנתוני פארקר חחחאחלה צילוםוראשון לא הפסידו פעמיים למכבי אלא הפוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.